Community Status Updates
Black Kaiser → kelborn3
Σηκώθηκα πρωί ρε να πάω εκκλησία για το μνημόσυνο της γιαγιάς μου. Με είχες να κάνω αγρυπνίες πρωινίατικα Κυριακή ? ;)
Oct 11 2009 16:25
kelborn3 → Zoro
Tι να σου πω αλη8εια ειναι.Το πσιλο εχω κοψει το α8λημα.Διαβασμα,γυμανστηριο και εξοδοι.Σποιλερ δεν διαβαζω οποτε δεν σχολιαζω αρα λιγοτερη δουλεια.Απο και και περα ανιμε βλεπω με το αζημειωτο οποτε μπορω αλλα γενικα δεν ασχολουμαι πολυ με το φορουμ.Κανα ποστ που και που και αν τυχει.Απο τα χριστουγεννα δλδ 8α σε περιμενουμε.Λοιπον καλα ρε καλο διαβασμα και καλη συνεχεια :congrats:
Oct 06 2009 21:05
Zoro → kelborn3
Καλά πήγαν σχετικά, kellboy... και πάνε! :hahaha: Δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμη, φέτος μπορώ να δίνω κάθε μήνα εξετάσεις οπότε θα είμαι μέσα σε μια μεγάλη εξεταστική όλη τη χρονιά! :frozen:
Για Αθήνα δεν το πολυβλέπω πριν τα Χριστούγεννα και λόγω διαβασμάτων και γιατί βλέποντας Naruto με κόλλησε ο Shikamaru αρκετά, too mendoxeeee XD
Msn θα αρχίσω να ξαναμπαίνω σύντομα, αν και τελευταία το περιόρισα αρκετά...
Εσύ τι λέει ενώ, σαν να σε βλέπουμε πιο λίγο στο forum τελευταία και σένα, που πήγε ο first rate spammer που ξέραμε πέρσυ; :orly:
Oct 06 2009 20:15
kelborn3 → Zoro
Καλα ρε παπαρα που εχεις χα8ει εσυ.Γκριζα ματια με κυκλους κανουμε για να σε δουμε πλεον....Πηγαν ολα καλα στην εξεσταστικη σου?Ποτε κατεβαινεις α8ηνα να παμε για coffe drinks και να κανουμε κανα raid sthn konoha?.Αντε μλκ και καλα μσν απο δω και περα.
Oct 06 2009 16:30
Hazuki → kelborn3
LaL itan mia diskoli douleia pou kapoios eprepe na kanei :P :P :P :P
Oct 03 2009 12:23
kelborn3 → Hazuki
Kαλα ρε 8ηριο.Ολα τα παλια καλια thread εσυ τα εχεις ανοιξει.Πωπω τι βρισκει κανεις αμα ψαχνει.Respect to y ossan:nod:
[SPOILER][IMG]http://pix.motivatedphotos.com/2009/6/23/633813534827675440-respect.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 02 2009 23:07
Black Kaiser → kelborn3
Άα έτσι εξηγήται γιατί προς στιγμήν το Bleach thread είχε περισσότερο κόσμο απο ΟP και Naruto...:p
Oct 01 2009 11:06
kelborn3 → Scorpion
Δυστυχως εγω της εμα8α-αυτη ειναι η πικρη αλη8εια.Αλλα μην αγχωνεσαι το ου ειναι επειδη εχει μα8ει να βλεπει κατι κοριστιστικα ανιμε.Η μονη σιγουρη λυση για να τα κοψει ειναι μια βαλε της να βλεπει ff unlimited 24 ωρες συνεχομενα.Πιστεψε με πιανει
Sep 26 2009 12:42
Scorpion → kelborn3
Δεν μ λες εσυ εμαθες στην αδερφη μου ιαπωνεζικα :erk:και μου χει σπασει τα νευρα ολο ουρλιαζει oni channnnnnnnnnnnnn και ouuuuuuuuuu ouuuuuuuuuu:mador2::mador2::mador2::madtodeath:
Taskete itai Και τετοια καλα τι σου κανα και με τιμωρεις ετσι πραγματικα δεν αντεχω αλλο:stubborn::roar:
:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Sep 26 2009 11:09
kelborn3 → Tsunade-sama
Eγω τελειωσα την τεταρτη και ελπιζω να περασα 3 απο τα 4 που εδωσα.Απο κει και περα ο Θεος βοη8ος.Οσο για τον καφε αφου ξερεις οτι ειμαι ντροπαλο παιδακι και δεν μπορω να βγω εξω μαζι σου μιας και εισαι τοσο ομορφη και κομπλαρω.....Απο κει και περα επειδη αυριο την κοπαναν για ναυπακτο και 8α επιστρεψω μετα τις εκλογες(ελπιζω μεχρι τοτε αυτο το κομπλεξ να μου εχει φυγει)μπορουμε να παμε οποια μερα 8ες.
Οσο για το ζορο οτι και να σου λεει μην το ακους τωρα τελευταιο εχει χαλασει.Επιασε ναρουτο και εχασε τα μυαλα του.Παντως κριμα για την εξεταστικη ειναι πολυ γ****ι να σε ριχνει ενα μα8ημα και να περιμενεις ενα ολοκληρο εξαμηνο για το ******** κωλοπτυχιο.Αλλα μην σε πειραζει εγω ξερω οτι 8α το περασεις...Αν οχι παρε με τηλεφωνο εχει κατι γνστους στον κορυδαλλο ...Σε 2 μερες 8α το εχεις περασει με 10:drink:
Sep 24 2009 10:52
Black Kaiser → kelborn3
Έχω καλύτερο :
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9798/asdfyq.jpg[/IMG]
[URL="http://img19.imageshack.us/img19/9798/asdfyq.jpg"][/URL]
Sep 23 2009 16:19
Tsunade-sama → kelborn3
Άσε ρε συ Μάκη...Τόσο καιρό που έλεγα ποιοι είναι shichibukai ξεχνούσα έναν τιτανομέγιστο που έχουμε καιρό να τον δούμε (δεν σου λέω ποιος είναι γιατί θα φάω πάλι χάζι...:hahaha:) κ έβαζα στην θέση του τον Whitebeard.Ξέρω ξέρω...ντροπή κ όνειδος!Too much info in my head..can't handle it!:emptyonexg1:
Με την εξεταστική τελείωσα την Δευτέρα, έδωσα 9 μαθήματα, ήθελα 7 για πτυχίο, πέρασα 7 αλλά με έκοψε ένας ******* σε ένα υποχρεωτικό κ με αφήνει τώρα μετέωρη (ατςςςςς!) μέχρι τον Φλεβάρη!Έχω να μοιράσω κατάρες αυτό το εξάμηνο!Τόν π*****η...!:madtodeath:
Εσύ τελείωσες perv-sama?Άντε άντε να τελειώνεις να κανονίσουμε για κανέναν καφε!
Sep 23 2009 08:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed