Community Status Updates
kelborn3 → Robin-Chwan
Tπ κουκλα παντα χαιρομαι να λυνω αποριες και σε οτιδηποτε 8εμα μπορω να βοη8ησω την ανιμε παρεα.Ουτως η αλλως bleach ειναι αυτο-λογικο να ξεχνας κατι που και που:riiight:
Sep 15 2009 14:35
kelborn3 → Mad_Hatter
Eνταξει κατσε να δουμε μπορει στο επομενο chapter να σκασει κανας nuclear man και να τελειωσει το οπ.Απο κει και περα ομως οχι εχω ακομα κανα 2 μα8ηματα(που καποια στιγμη πρεπει να τα διαβασω αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.Οσο για online gaming το εχω κοψει.Αυτο τον καιρο ασχολουμαι με αλλου ειδους δραστηριοτητες που περιλμβανουν γυναικες,εξοδους,ανιμε,γυμναστηριο και καλοπεραση.Και στην τελικη τι να κανεις Ριν ΠΑΛΙΟΖΩΗ 10 ΠΕΡΝΕΙΣ 20 ΧΑΛΑΣ:terror2:
Sep 15 2009 10:45
Mad_Hatter → kelborn3
Χεχε, να τους πουμε στην anidb αν ειναι ετσι, να το βαλουν και mecha στο category, ηδη το εχουν στα Gunfights.....
Για πες εσυ, ποτε τελιωνεις εξεταστικη?Κανα καλο παιχνιδι-anime-manga βρηκες?
Sep 15 2009 00:31
kelborn3 → Mad_Hatter
Βασικα το οπ ηταν παντα gundam.Δες απλα vegapunk,kuma και black century weapons.Αυτα ειναι μεκα οχι μλκς
Sep 14 2009 22:11
Mad_Hatter → kelborn3
χαοοχαοαχχαοχαοαχοχοα τρελη μαχη!
Stark, i challenge you to a duel!
Παντως που πανε τα shounen....Τη προηγουμενη βδομαδα ειχαμε smackdown στο Naruto, τωρα yugioh στο Bleach....what will be next?gundams in one piece?
Sep 14 2009 21:51
kelborn3 → Robin-Chwan
Επειδη βλεπω εχεις απορια για τον κοσμο του αππορυπαντικου-κοινως bleach
[U][/U][URL=http://bleach.wikia.com/wiki/Shunsui_Ky%C5%8Draku][B]Shunsui Kyōraku[/URL][/B]
Sep 14 2009 19:49
kelborn3 → Mad_Hatter
Δες το bleach το τελευταιο ποστ μου και δεν 8α χασεις.Εγγυημενα
Sep 14 2009 18:24
Black Kaiser → kelborn3
Use some spoilers tags dude :p
[SPOILER]Shunshui : "I activate my trap card : Color Shadow Stabber ! Muhahahahah ! [/SPOILER] :hahaha::hahaha:
Sep 14 2009 16:52
Zoro → kelborn3
[quote=kelborn3;338528]Και μην ξεχνας ερωτευτηκε τον λουφι επειδη ηταν το μονο ατομο που της εναντιω8ηκε και δεν μπορεσε να τον [B]παρει[/B] με την ομορφια της[/quote]
Αμάν, ότι κι αν πεις περιέχει ero υπονοούμενα! Την παρακολουθούν και μικροί την σειρά! Hentai!
Sep 14 2009 15:18
kelborn3 → Tsunade-sama
Oxi εγω ακομα γραφω αλλα ενταξει μια χαρα ειμαι.Περασα και 1 μα8ημα και παμε για τα επομενα.Αντε να σε δουμε και με πτυχιο να γινεις γοργονα με τυβενο
Sep 13 2009 15:31
Tsunade-sama → kelborn3
Που να πάω βρε καλό μου με τόσο διάβασμα που έχω...:sleepy:
Λίγες μερούλες έμειναν ακόμη, υπομονή.Μετά θα με τρώτε στη μάπα σας μέρα νύχτα κ δεν θα το κλέινω το ριμάδι το στόμα μου από το μπιρι μπιρι :hahaha:
Τι έγινε εσύ?Τελείωσες με την εξεταστική σου?Ξέρω ότι στο ΠΑΠΕΙ όλα πάνε με ταχύτατους ρυθμούς!:hahaha:
Sep 13 2009 15:14
Black Kaiser → kelborn3
Κανονικά δεν πρέπει να διαβάζω με τον υπολογιστή ανοιχτό. Δεν αντέχω να μην κοιτάξω λίγο μήπως ξεκίνησε κανένα flame war ή τιποτα άλλο :p
Sep 13 2009 13:30
kelborn3 → Tsunade-sama
Εισαι απιστευτη περσυ μου ελεγες ολο ελα καραισκακη και τωρα που ηρ8α να δεν ησουνα.Τσ κλασσικη γυναικα :nod:.Πως τα πας με την εξεταστικη κουκλα-ελπιζω να τελειωνεις σιγα σιγα ωστε να σε χαρουμε λιγο παραπανω στο μπιρι μπιρι
Sep 13 2009 13:21
Zoro → kelborn3
Ναι ναι ξέρω ήθελες να με ξεφορτωθείς και βρήκες δικαιολογία... and good (old) one I must say! :P
Sep 12 2009 16:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed