Community Status Updates
Guest-13157 → kelborn3
Συγγνώμη αλλα δυστυχώς ειμαι δυσλεκτικός με βάση στην δυσορθογραφία. Δεν γενηθίκαμε όλοι πολύξεροι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία το πόσο θα πάρω εγώ στην έκθεση. Επίσης, δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο ποστ σου όσο και του σαρκασμού μέσα σε αυτό.
Nov 27 2009 12:08
kelborn3 → Tsunade-sama
Γουστα ειναι αυτα.Η 8α σου αρεσει η 8α το μισησεις.Δεν ειναι μεση λυση.Εμενα απλα μου αρεσε επειδη ξεφευγει απο τα συνη8ισμενα και η δραση ειναι ακαταπαυστη.Και ο κεντρικος ηρωας δεν νοιαζεται για ολο τον κοσμο αλλα για την παρτυ του χδ.Και επειδη κανει και πραγματα που δεν κανουν αλλοι σε αλλα ανιμε :gotit:
Nov 26 2009 19:43
Black Kaiser → kelborn3
Γέρασα ρε συ. Τι να κάνω, δεν είμαι πια τόσο γρήγορος όσο ήμουνα νέος. ;p
Nov 24 2009 21:24
kelborn3 → Tsunade-sama
Mα γινεται να μην το συγκρινω.Αναπηρος και ο ενας πρωταγωνιστης αναπηρος και ο αλλος.Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι εμο και γκαι και ο αλλος εμο και ηδονοβλεψιας(107 χρονια μλκ).Οσο ναναι ξερουν οι γυναικες πανω απο ολα:canthelp:
Nov 20 2009 14:52
Tsunade-sama → kelborn3
Σε παρακαλώ που με συγκρίνεις με τις λυσσάρες του Twilight!Tzizouz!
And all that from watching [B]Itachi[/B] fighting with his brother!Ο Sasuke μου προκάλεσε άλλες εκρήξεις...μην το ψάχνεις! hehehe
Nov 20 2009 11:51
kelborn3 → Tsunade-sama
[IMG]http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0904/epic-orgasm-demotivational-poster-1239784210.jpg[/IMG]
And all that from watching sasuke fighting his brother......And we accuse women who love twilight...
Nov 20 2009 09:41
Black Kaiser → kelborn3
Ναι αλλά το pattern δεν αλλάζει ! Απο God σε God πηγαίνω. Να δούμε ποιον θα βάλω στην συνέχεια !
Nov 17 2009 09:26
kelborn3 → Tsunade-sama
Nαι απο τα καλυτερα ever.Οσο καλο ειναι αυτο το opening αλλο τοσο καλο ειναι το bleach:oo:.Oσο για το rain country συμφωνω.Ακους εκει να μας βγαλει και γλωσσα...Πωπω αντι να χαιρεται δλδ που της κανουμε την τιμη να πλακωνομαστε στο προφιλ της εχει και παραπονα.:bahhh:
[IMG]http://pix.motivatedphotos.com/2009/1/2/633665007476316790-women.jpg[/IMG]
Nov 16 2009 14:11
Tsunade-sama → kelborn3
[quote]κατεστραμμενε φαρμακοτριφτη [/quote]
Seriously...LMAO!:hihi2:
Nov 15 2009 16:14
kelborn3 → Tsunade-sama
Moνο και μονο το γεγονος οτι ειχες αμφιβολιες σημαινει οτι εχασες.Η εισαι σιγουρος η δεν εισαι.Δεν εχει μεση λυση.Απο την στιγμη που εχεις αμφιβολιες αν πετυχες στο τρολλ εχεις χασει.Period.Δεν υπαρχουν γρκι αποχρωσεις.8α σου εκανα μια καλη παρομοιωση με το bleach αλλα αφου δεν βλεπεις δεν εχει νοημα.Οσο για τα history logs βρε ελλεινε wannabe snakeman αναφερουν στο chat που ειχα με την tsunade οπου μου τα ελεγε απο 1 χερι.Απο την στιγμη που ειπε οτι δεν πειστηκατε οτι με trolleψατε εχεις χασει.Παρτο χαμπαρι.Δεν το σωζεις με τπ.....Θα συνεχισουμε αυριο γτ παω να πεσω για υπνο τωρα.....
[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs23/f/2008/007/d/2/Jiraiya___Invince_cards_by_Invince.jpg[/IMG]
Nov 15 2009 00:36
Zoro → kelborn3
:hahaha: Όταν διάβασα το vm, στην αρχή, νόμιζα είπες να μην γράφουμε εκεί (επειδή δεν έβαλες ερωτηματικό στο τέλος της πρώτης πρότασης) και ερχόμουν να σου πω για το αντίθετο, αλλά τελικά... όσα και να μας χωρίζουν είμαστε και οι 2 rascals ευτυχώς!! XDD
... στην τελική, ως rain country τι θα κάνει σ' εμάς τις υπερδυνάμεις, το πολύ να γίνει Konan και να μας πετάξει σαϊτες! :hahaha:
Nov 15 2009 00:12
kelborn3 → Zoro
Dεν ειναι γαματο να πλακονωμαστε στο profil τηs tsunade.Ειναι σαν την rain country το μερος οπου πλακωνονται ολοι.Ουτε λαγγαρουμε τα προφιλ μας ουτε τπ.Τι κα8αρματα ειμαστε τελικα:hahaha:
Nov 14 2009 23:15
kelborn3 → Tsunade-sama
Για μια ακομη φορα 8α σε πwrarw επειδη η ιδια η tsunade μου ειπε οτι εκεινη την στιγμη νομιζατε οτι δεν το εχαψα και οτι σας τρολλαρα.Σου ξαναλεω οτι εχω και τα history logs ποτε δεν σε περνει.Ιn your face x3...Και δεν βρε8ηκαμε real life βρε κατεστραμμενε φαρμακοτριφτη στο msn τα ειπαμε:hahaha::hahaha:
[IMG]http://i96.photobucket.com/albums/l187/Animas_Darkshroud_3/Naruto/Jiraiya/jiraiya_and_women3.jpg[/IMG]
Nov 14 2009 23:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed