Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → kelborn3

Τι κατάλαβες που το έκανες πρώτος ? Μισά spoilers πόσταρες. Tsk tsk :p ΥΓ : My eyes....Τι είναι αυτή η κοκκινίλα ? Eπανέφερε το profile σου σε eyes-friendly φόντο σε παρακαλώ. Σε κάτι πιο πράσινο αμα γίνεται...;p
Dec 09 2009 12:17
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Eγω παλι τα γραφω πλεον στο word αμα ειναι να γραψω σεντονι για να μην καθομαι να εχω περιπετειες.Office is my friend:bath:.Aμα πετυχει με την 1 πετυχε.Αν οχι να ναι καλα το γεγονος οτι το εχω προχειρο για copy paste. Oσο για την διαμαχη στο οp general discussion.Dont fuck with op u will get..... [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/4677/powned.jpg[/IMG]
Dec 08 2009 14:19
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

[QUOTE]Οσο το comment για το copy paste το αφηνω ασχολιαστο.Οταν εγραφα τα δικα μου η tsunade δεν ειχε μπει [/QUOTE] Άστα τα σάπια Μακούλη κ πες την αλήθεια στον Marimo...:P Περιττό να σου πω ότι κάθε φορά που κάνω replying σε thread κάνω τον σταυρό μου μην πέσει κ το δικό μου net...I just got damn lucky this time :)
Dec 08 2009 13:53
Photo

Zoro → kelborn3

Και η πλάκα είναι ότι η πρώτη εικόνα που είχες ποστάρει τώρα εμφανίστηκε... νταξ, δεν το 'χω. :uhh:
Dec 07 2009 23:49
Photo

kelborn3 → Zoro

Για να μην λες οτι δεν σε προσεχω και για να μην τρεχεις να ανοιγεις λινκ να οριστε [SPOILER][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/9176/luffymadethemcry.jpg[/IMG][/SPOILER] Με πολυ αγαπη Μακουλης
Dec 07 2009 23:18
Photo

Zoro → kelborn3

[IMG]http://i50.tinypic.com/qsqem1.jpg[/IMG] Εμένα μου δείχνει αυτό, αλλά OK, ως πολυμήχανος που είμαι πήρα το link της εικόνας και την άνοιξα σε άλλο παράθυρο... ! :hero: :P
Dec 07 2009 23:07
Photo

kelborn3 → Zoro

Εγω μια χαρα την βλεπω κονο βακα μαριμο:hahaha::hahaha:
Dec 07 2009 22:41
Photo

Zoro → kelborn3

Lol, re-up the pic μόνο, bloody pirate... δεν φαίνεται! XD
Dec 07 2009 22:37
Photo

kelborn3 → Zoro

Oχι που θα αφηναμε τον κεννυ και καθε κεννυ να ερθει να μας την πει για το οπ.They think they can make our nakama cry....THIS IS ONE PIECE [IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee21/yourlocalchef/luffy-madethemcry.jpg[/IMG] Οσο το comment για το copy paste το αφηνω ασχολιαστο.Οταν εγραφα τα δικα μου η tsunade δεν ειχε μπει αλλο που επεσε το νετ μου και αναγκαστηκα να ποσταρω μετα απο αυτην.Οχι που θα αφηνα τον καθε ενα να τυραννει να με τις αποψεις του .WE LOVE OUR BLOODY PIRATES :burningbe3::burningbe3:
Dec 07 2009 22:25
Photo

Zoro → kelborn3

Άστα σύντροφε, :if: με το που μπήκα και είδα κι άλλα πόστου στο γιατί είμαστε ανώριμοι που μας αρέσει να συγκρίνουμε shonen σε shonen subforum και δεν καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει βάθος πίσω από τις ψωλ€ς τι να κάνω, είπα να μπω στην σειρά μου κι εγώ να σώσω τα χαμένα postu... αλλά ευτυχώς εσύ και η 3η sannin κάνατε ήδη την δουλειά :nod:, knew I could count on you [SIZE=1](όταν συμφωνούμε σε κάτι, that is :P)[/SIZE].
Dec 07 2009 22:05
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Eχω κανει και μεγαλυτερα απλα δεν μπαινεις σε καταλληλα section για να δεις.Ειναι κυριως σε μανγκα chapter που δεν κοιτας.Αλλα σε ευχαριστω οπως και να εχει
Dec 07 2009 21:52
Photo

kelborn3 → Zoro

Xανεις ηρωικες διαμαχες στο οπ.Ανα8εμα τις εξετασεις που εχεις και δεν εισαι μεσα να ποσταρεις.Απο το καλυτερα wars ever.Ειναι κριμα γιατι την επομενη φορα δεν θα εχει τοση πλακα επειδη οπως και να το κανουμε στο ιδιο εργος θεατες δεν εχει νοημα....Να βλεπουν το οπ στην κορυφη θα κατανταει μονοτονο.:hahaha::hahaha:
Dec 07 2009 21:08
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Έκανες το πρώτο σου σεντόνι!!!Omedeto!
Dec 07 2009 21:05
Photo

Zoro → kelborn3

Χεχ, το 'δα κι αυτό, μια από τις λίγες φορές που είμαστε μαζί σε κάτι!! :P Καλά η συζήτηση δεν είναι κάτι καινούριο οπότε απλά ανακύκλωσα επιχειρήματα, αλλά μετά από τόσον καιρό νομίζω ότι ξέρω αρκετά καλά τι παίζει στον τομέα shonen, ειδικά αυτών των τριών... βέβαια κανείς δεν είπε ότι η συζήτηση τελείωσε, ούτε και ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον... γιούργιιιιααα!! :bike:
Dec 06 2009 01:35
Photo

kelborn3 → Zoro

Mlk να αγιασει το στομα σου.Ολο το απογευμα καθομουνα και μετεφραζα και δεν ειχα δει τι παιζοταν στο οπ.Ολα τα χαμε οι εξυπναδες του kenny μας λυπανε...Δλδ ενταξει.Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε στο op.....Αυτο θα πει ηρωικο subforum:burningbe3:
Dec 06 2009 01:10