Community Status Updates

MisaYoshiko → didimakia
δεν γινεται να παρετε μεταγραφη και οι 2 για αλλη πολη πχ αθηνα?

didimakia → MisaYoshiko
Συμφωνα με τις περσυνες βασεις εγω περασα στο ΤΕΙ Σερρων στην σχολη Σχεδιαστης Δομικων Εργων και ο αδερφος μου περασε στο ΤΕΙ Θεσσαλονικης στην σχολη Σχεδιαστης Εργων Υποδομης... το θεμα ειναι οτι η σχολη που περασα εγω δεν υπαρχει στην Θεσσαλονικη και η σχολη που περασε ο αδερφος μου δεν υπαρχει στις Σερρες :/

didimakia → MisaYoshiko
Συμφωνω απολυτα...
Και εμεις τωρα θα τα βρουμε σκουρα... εγω και ο αδερφος μου περασαμε και οι δυο αλλα σε διαφορετικες πολεις...θα προσπαθησουμε για μεταγραφη αλλιως θα ζοριστουμε πολυ...

MisaYoshiko → didimakia
ισχυει αυτο που ειπες. μετακομισα μονη μου και δε μπορω πια να αγοραζω τοσο πολλα και ακριβα πραγματα με πριν. εξαλλου και ποιος δεν χαιρεται να βρισκει κατι που του αρεσει τοσο φθηνο...

didimakia → MisaYoshiko
Oπου φθηνες τιμες εσυ πρωτη! [QUOTE]κλεινει και το otaku no sekai? τι γινεται... κριμα... δεν ειχα ερθει πολλες φορες γιατι δε με βολευε η αποσταση αλλα τωρα θα περασω μια βολτα πριν κλεισει :([/QUOTE]
χαχαχα πλακιζω :P
Το ειπα επειδη εκανες κατι τετοια σχετικα ποστ στο posers thread :P

Tenshi → MisaYoshiko
Hello...
Ελα εχω μαλλον το παλιο σου νουμερο, γιατι σου εστειλα σημερα, αλλα μαλλον τιποτα.
Στειλε μου ξανα σε παρακαλω αν μπορεις σε ΠΜ
Εγω φτανω αυριο το απογευμα Αθηνα στις 18:20!! ;)

firestone → MisaYoshiko
ναι ρε δεν εχω προβλημα γιατι οχι ...μεσα ειμαι αμα θες κανε με αντ αν εχεις facebook([B]Re Kane Niaou 自由[/B]) γινατι δεν μπαιω πολυ συχνα σε αυτο το σιτε ....τωρα μονο μπαινω συνεχεια για τον λογο επειδη μιλαμε

MisaYoshiko → firestone
χαχαχχα ναι χαρηκα και εγω ^^ εμεις μαζευομαστε καμια φορα παμε για ταινιες για καφε καμια μονοημερη κυριακες λεμε σε παιδια απο εδω και γενικα παιδια π βλεπουν ανιμε και εχουμε κοινα χομπυ αμα θες μπορω να σου λεω

firestone → MisaYoshiko
"χαρηκα" δεν λενε τωρα...??
ε λοιπον χαρηκα για την "γνωριμια"

firestone → MisaYoshiko
α ανι μωρε ειναι και αυτο...εεεμμμ φωναζε με πανο ε και γω θα γυρναω
εσενα....