Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → MisaYoshiko

Ηολλα!!! Τελικα στις 20 του μηνα θα ειμαι Αθηνα!
Jul 14 2010 12:38
Photo

firestone → MisaYoshiko

το ευχομαι και απο εδω και περα θα ειμαι εκει να σας και να το υποστιριζω οσο μπορω....απο τωρα παντως παιρνω κατι πραγματακια...
Jul 14 2010 11:36
Photo

MisaYoshiko → firestone

ναι και οσο περναει ο καιρος και το μαθαινει περισσοτερος κοσμος, εχουμε μεγαλυτερη πιθανοτητα να επιτυχουμε σε κατι πολυ μεγαλο....... ;)
Jul 14 2010 11:14
Photo

firestone → MisaYoshiko

βαρεθηκανε...χμμ τι να πω δεν ξερω εγω δεν εχω τοση εμπειρια ωστε να πω βαρεθηκα.....αλλα μονο και μονο που οργανωνεται κατι τετοιο, ασχετως αν ειναι δυσκολο ή ευκολο ειναι κατι το πρωτοτυπο να εχουμε αυτα τα "μικυ μαους" στην ελλαδα
Jul 14 2010 10:05
Photo

MisaYoshiko → firestone

χαχα ασχολεισαι λοιπον περισσοτερο απο μενα. εγω τον σεπτεμβρη κλεινω 3 χρονια. κοιτα εμεις εχουμε την ομαδα απο τον απριλη του 2009. απο τοτε εχουμε οργανωσει καμια 10ρια παρτυ και ιβεντς. αλλα ο κοσμος αρχισε να παραπονιεται πολυ εντονα οτι γινονται συνεχεια παρτυ και βαρεθηκαμε, οποτε ειπαμε να τα αραιωσουμε. μαλλον θα κανουμε host club τον σεπτεμβρη, και μετα κατι πιο μεγαλο προς χριστουγεννα η γεναρη
Jul 14 2010 08:15
Photo

firestone → MisaYoshiko

οχι ασχολουμαι γυρω στα 4 χρονια ....οταν κατα λαθος ειδα ενα amv απο elfen lied δεν χρειαστηκε και πολυ για να κολλησω σε 2 μερες το ειχα δει θυμαμαι... στο αλλο σιτε ειμαι πιο ενεργο μελος (animeplent.gr), αυτο το σιτε χρησιμοποηουσα μονο για να κατεβαζω. ααα μια που σε βρηκω τωρα αν δεν γινομαι αδιακριτος τωρα φανταζομαι απο σεπτεμβρη θα οργανωσετε παρτυ..??!! (σας βρηκα και στο facebook (akai panda) : ) εσυ ασχολεισαι αρκετο καιρο
Jul 13 2010 18:08
Photo

MisaYoshiko → firestone

εγω και αλλο ενα παιδι ο φωτης. ευχαριστω ^^ εσυ εισαι καινουριος στα ανιμε κ σ αυτα?
Jul 13 2010 13:49
Photo

firestone → MisaYoshiko

δεν θυμαμαι τιποτα απο fnac γιατι ειχα παει για λιγο μονο 2 κοπελς που μου ειχαν κανει εντυπωσει θυμαμαι μονο lucy και την αλλη απο elfen lied εσυ τα οργανωνεις?!! αξιζεις τοτε πολλα μπραβο.......ε μπραβο λοιπον...!
Jul 12 2010 21:16
Photo

MisaYoshiko → firestone

ναι εγω εχω κανει καμια δεκαρια κοσπλει. αυτο στο φνακ, και στο dasein των akai panda εγω τα οργανωνω. στο φνακ ειχα κανει lulu απο final fantasy + elka apo soul eater. + maid
Jul 12 2010 13:12
Photo

firestone → MisaYoshiko

μια χαρα και εγω ichico ψηφισα ηταν πολυ καλος... ειχα παει fnac και μια φορα στο daisen αλλα βασικα για λιγο αυτο ηταν πρωτο μου cosplay στο οποιο ντυθηκα εσυ ειχες ντυθει τιποτα ?
Jul 12 2010 12:47
Photo

MisaYoshiko → firestone

βγηκε πρωτος ο ichigo, δευτερος ο kakashi, και τριτος χμμ δε θυμαμαι:Ρ εσυ δε βγηκες αλλα ηταν καλη προσπαθεια εμενα μου αρεσε και ειναι αγαπημενος χαρακτηρας ο gaara. ερχεσαι σε παρτυ? δε μπορουσα να καταλαβω με τη στολη
Jul 12 2010 12:16
Photo

firestone → MisaYoshiko

ωωωω...ευχαριστω αν και δενξερω τι εγινε στο τελος γιατι εφυγα.....
Jul 12 2010 11:26
Photo

shinigami94 → MisaYoshiko

Δεν κάνει τίποτα.:)
Jul 12 2010 11:09
Photo

MisaYoshiko → shinigami94

thx boy:D
Jul 12 2010 10:07
Photo

MisaYoshiko → firestone

ωστε εσυ ησουν ο gaara?:P σε ψηφισααα