Community Status Updates

acid black cherry → MisaYoshiko
σχολαω γυρω στις 4 οποτε 4μιση το πολυ 5 θα ειμαι εκει αλλα στις 6 θα πρεπει να φυγω!

ok! θα περασω σημερα κιολας για να τσεκαρω.:joyful:
[SIZE=3]Arigatou![/SIZE]

MisaYoshiko → acid black cherry
hehehe. ελεγα ολο και καποιος διψασμενος οτακου θα με ρωτησει:Ρ λοιπον εγω εχω βρει 2 μαγαζια. το ενα ειναι το πολυ γνωστο που πουλαει τους παλιους δισκους κλπ, στη μεση της ηφαιστου, που τωρα εχει αναβαθμιστει εχει ανεβει στον πρωτο οροφο και εχει παρα πολλα dvd απο video club που εχουν κλεισει. μεσα σ αυτα βρηκα πολλα ανιμε, πχ trigun, lupin 3, rahxephon, gundam, και υπερβολικα πολλα hentai. τιμη: 1 ευρω!
το αλλο ειναι οπως τελειωνει η ηφαιστου κανεις δεξια και θα το δεις ειναι ενα καινουριο dvdαδικο. εκει εχει κανα 2 ραφια μονο με ανιμε, παλι απειρα hentai, πολλα απο τα οποια τα βρηκα στο αλλο μαγαζι με το 1ευρω. τιμη: 7μιση ευρω..... το μονο θετικο ειναι οτι εδω ειναι καινουρια, ενω στο προηγουμενο μεταχειρισμενα

MisaYoshiko → kleidokrator
oh yes. τωρα το συνειδητοποιησα:Ρ αμα ερθετε καμια μερα απο το σπιτι μου με τα παιδια, να μου γραψεις τιποτα

hello Nausicaa!:-d
να σε ρωτησω,επειδη εγραψες οτι εχει ολοκληρα ραφια με "manga", που εχει dvd με anime στο μοναστηρακι?
και για τι τιμες μιλαμε?

Tenshi → MisaYoshiko
μμμ, I see!!
Καλα θα το δω και απο κοντα!! ;)
Ενα σημαντικο που πρεπει να προσεχεις παντως ειναι η διατροφη του. Να τρωει και χορτο ξηρο γιατι θα εχει σιγουρα προβλημα με τα δοντια του!!

MisaYoshiko → Tenshi
θεωρητικα ναι... αλλα διαβαζα ενα βιβλιο σημερα και ελεγε οτι πολλες φορες πουλανε νεαρα κουνελια για νανους. και εγω σαν να το βλεπω να μεγαλωνει αρκετα

MisaYoshiko → Tenshi
btw, εχω παρει ενα κουνελακι εδω κ ενα μηνα, οποτε οταν ερθεις αθηνα και βρεθουμε για την καμ, ελα απο το σπιτι :D

kakashi sensei → MisaYoshiko
but i'll kick everyone's ass in a few seconds.
οποτε aprooved :P

MisaYoshiko → kakashi sensei
it took him years to grow this beard, and you'll gonna do it just like that? forbidden