Jump to content

Community Status Updates

Photo

acid black cherry → MisaYoshiko

σχολαω γυρω στις 4 οποτε 4μιση το πολυ 5 θα ειμαι εκει αλλα στις 6 θα πρεπει να φυγω!
Jul 06 2010 12:54
Photo

MisaYoshiko → acid black cherry

τι ωρα θα πας??
Jul 06 2010 11:51
Photo

ok! θα περασω σημερα κιολας για να τσεκαρω.:joyful: [SIZE=3]Arigatou![/SIZE]
Jul 06 2010 09:28
Photo

MisaYoshiko → acid black cherry

hehehe. ελεγα ολο και καποιος διψασμενος οτακου θα με ρωτησει:Ρ λοιπον εγω εχω βρει 2 μαγαζια. το ενα ειναι το πολυ γνωστο που πουλαει τους παλιους δισκους κλπ, στη μεση της ηφαιστου, που τωρα εχει αναβαθμιστει εχει ανεβει στον πρωτο οροφο και εχει παρα πολλα dvd απο video club που εχουν κλεισει. μεσα σ αυτα βρηκα πολλα ανιμε, πχ trigun, lupin 3, rahxephon, gundam, και υπερβολικα πολλα hentai. τιμη: 1 ευρω! το αλλο ειναι οπως τελειωνει η ηφαιστου κανεις δεξια και θα το δεις ειναι ενα καινουριο dvdαδικο. εκει εχει κανα 2 ραφια μονο με ανιμε, παλι απειρα hentai, πολλα απο τα οποια τα βρηκα στο αλλο μαγαζι με το 1ευρω. τιμη: 7μιση ευρω..... το μονο θετικο ειναι οτι εδω ειναι καινουρια, ενω στο προηγουμενο μεταχειρισμενα
Jul 06 2010 08:22
Photo

MisaYoshiko → kleidokrator

oh yes. τωρα το συνειδητοποιησα:Ρ αμα ερθετε καμια μερα απο το σπιτι μου με τα παιδια, να μου γραψεις τιποτα
Jul 06 2010 08:18
Photo

kleidokrator → MisaYoshiko

Πιστεύω να κατάλαβες ότι τα έχω όλα αυτά :D
Jul 05 2010 22:55
Photo

hello Nausicaa!:-d να σε ρωτησω,επειδη εγραψες οτι εχει ολοκληρα ραφια με "manga", που εχει dvd με anime στο μοναστηρακι? και για τι τιμες μιλαμε?
Jul 05 2010 13:58
Photo

MisaYoshiko → kleidokrator

tha ta psaksw ligo gia na dw ti tha katevasw. thxxx
Jul 03 2010 13:48
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

naiii to kserw tou vazw xortaraki
Jul 02 2010 13:09
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

μμμ, I see!! Καλα θα το δω και απο κοντα!! ;) Ενα σημαντικο που πρεπει να προσεχεις παντως ειναι η διατροφη του. Να τρωει και χορτο ξηρο γιατι θα εχει σιγουρα προβλημα με τα δοντια του!!
Jul 02 2010 11:40
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

θεωρητικα ναι... αλλα διαβαζα ενα βιβλιο σημερα και ελεγε οτι πολλες φορες πουλανε νεαρα κουνελια για νανους. και εγω σαν να το βλεπω να μεγαλωνει αρκετα
Jul 02 2010 11:28
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

okie dokie!! Νανακι ειναι?
Jul 02 2010 10:50
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

btw, εχω παρει ενα κουνελακι εδω κ ενα μηνα, οποτε οταν ερθεις αθηνα και βρεθουμε για την καμ, ελα απο το σπιτι :D
Jul 02 2010 10:40
Photo

kakashi sensei → MisaYoshiko

but i'll kick everyone's ass in a few seconds. οποτε aprooved :P
Jun 29 2010 13:50
Photo

MisaYoshiko → kakashi sensei

it took him years to grow this beard, and you'll gonna do it just like that? forbidden
Jun 29 2010 12:27