Community Status Updates

SpirosK81 → MisaYoshiko
Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα μου μιλάς ή όχι. Με ενδιαφέρει να μη με διαβάλεις, να μη διαδίδεις ψευδές φήμες για μένα ("δε θα έρθει στο πάρτυ") και να μη με συκοφαντείς μόνο, ειδικά δημόσια.

alxdjo
→
MisaYoshiko
καλημερα και απο μενα.Σου εστειλα μυνημα αλλα δεν απαντησες.Δεν πειραζει κανε το ταξιδακι σου,καλο ταξιδι με την ευκαιρια,και οταν γυσ\ριζεις συνενοουμαστε.:)

MisaYoshiko
→
alxdjo
φευγω σημερα, δε με πηρες χθες οποτε απο οταν επιστρεψω ελλαδα

SpirosK81 → MisaYoshiko
Απλώς επεσήμανα δημόσια ότι έλαβα την μπηχτή που πέταξες δημόσια. Και ναι, φυσικά δε θα δώσω συνέχεια στο forum, γιατί τότε [U]πραγματικά [/U]θα ήταν war και θα μας έκαναν ban με το δίκιο τους.
Από τη στιγμή που θα σε δω στο επόμενο πάρτυ έτσι κι αλλιώς, θα τα ξεκαθαρίσουμε από κοντά, όπου ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι minimum.

alxdjo
→
MisaYoshiko
κοιτα δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσω.Θες να μου στειλεις το κινητο σου σε πμ ωστε αν ειναι για να μην περιμενεις τζαμπα

MisaYoshiko
→
alxdjo
χαχα ασυνενοησια. και εγω το ειδα αργα και τωρα ειμαι δουλεια. σημερα το βραδυ? παλι σχολαω 9

alxdjo
→
MisaYoshiko
Το ειδα αργα δυστιχως γιατι εδινα μαθημα και δεν ημουν στο PC.Αυριο πρωι ή μεσιμερι μπορω αμα θες.θα με βολεψεις πολυ

MisaYoshiko
→
alxdjo
κοιτα εγω δουλευω ομονοια και μενω συγγρου. γενικα κεντρο ειμαι πολυ κοντα οποτε οπου θελεις. απλα τεταρτη απογευμα παω τουρκια για μια βδομαδα. αν θες να βρεθουμε σημερα μετα τισ 9 που σχολαω με βολευει

alxdjo
→
MisaYoshiko
Στο οτι δεν εισαι υποχρεωμενοι να μπαινεις εχεις δικιο.Λαθος δικο μου.Ναι κανενα θεμα να βρεθουμε.ποτε σε βολευει και σε ποια περιοχη?Εμενα θα με βολευε καπου με μετρο κοντα

MisaYoshiko
→
alxdjo
επιπλεον πως περιμενεις τα dvd απο μεσα αυγουστου αφου δεν μου εχεις στειλει ποτε?? οι επομενοι απο μενα δεν ηταν διαθεσιμοι, δεν μπορω να κοιταζω συνεχεια μην μπει κανεις καινουριος. τελος παντων, απ οτι βλεπω μενεις αθηνα, οποτε θα σε πειραζε να βρεθουμε να στα δωσω αντι να τα στελνω?

alxdjo
→
MisaYoshiko
Misha pote tha steileis ta DVD apo to otaku pack?Perimenw apo ta mesa augoustou

Xa0s → MisaYoshiko
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=414886&postcount=329[/URL]