Community Status Updates

MisaYoshiko → red pyramid
ναι καταλαβα μετα τι εννουσες. δεν ανεβαζψ τιποτα γιατι δεν κανω τιποτα. ασε πικρα. 12ωρα δουλευω.....

red pyramid → MisaYoshiko
Οκ, σε πιάνω ;) Ναι, όντως έτσι είναι αλλά πιστεύω το εξήγησα λίγο καλύτερο στο επόμενο ποστ. Και μιάς και ανέφερες σχέδιο, ανέβασε τίποτα καινούργιο στο τόπικ σου, έχουμε καιρό να δούμε κάτι.

MisaYoshiko → red pyramid
εννοω οτι ειδικα τα ατομα που σχεδιαζουν ξερουν οτι τα ανιμε δεν ειναι ολα στο στυλ που ειπα με μεγαλα ματια γιατι νομιζα οτι εννοουσες αυτο

kleidokrator → MisaYoshiko
Εγώ στο είπα ότι την άλλη τρίτη δεν έχει akira :tensai:

MisaYoshiko
→
alxdjo
εγω σου εχω στειλει το δικο μ κανε μου αναπ. δεν μου ειχες στειλει το δικο σου.

alxdjo
→
MisaYoshiko
Οκ κανενα θεμα.Τοτε αν ειναι θα κανονισω να παω κεντρο βραδυ.Το κιν μου το εχεις?

MisaYoshiko
→
alxdjo
χαχα συνενοηση οτι να ναι.. ειμαι κεντρο και σχολαω στις 2 αλλα δεν τα εχω μαζι μου.. βραδακι?

alxdjo
→
MisaYoshiko
Δεν ξερω αμα μπορεις και εσυ σημερα να μου τα δωσεις.Μεσιμερακι μαλλον θα ειμαι κεντρο αλλωστε

MisaYoshiko
→
alxdjo
αν ειναι ετσι στειλε μ μια μερα πριν να μ το θυμισεις γτ θα εχω απειρα πραγματα στο μυαλο μου εκεινο το διημερο

alxdjo
→
MisaYoshiko
Μιλαμε αν ειναι.Αλλωστε δεν τα βιαζω.Καλυστα μπορεις να μου τα δωσεις και στο event σας στο Μετροπολις.

MisaYoshiko
→
alxdjo
χεχε ναι γυρισα περασα τελεια!! αυριο δουλευω 9-2 κατα τ αλλα ειμαι ελευθερη, μεσημερι μετα τη δουλεια η βραδακι δεν εχω προβλημα

alxdjo
→
MisaYoshiko
Επ καλως την να.Γυρισες απο το ταξιδι σου?Περασες καλα?Αμα θες αυριο ειμαι free να βρεθουμε .Σημερα δυστιχως το βραδυ δινω μαθημα