Community Status Updates

Yunancy → Nightwalker
[B]wow τυχερε,να φανταστω οτι στη Φιλανδια κανει κρυο εεε?λολ[/B]
[B]ρε συ εγω φοβαμαι πολλυ τα αεροπλανα........ασε...γιαυτο δεν εχω ταξιδεψει ποτε στο εξωτερικο...αμα σου πω την αποψη γιαυτα θα σκασεις στα γελια.....^^"[/B]
[B]πανως πολλυ θα ηθελα μια μερα να παω Ιαπονια*_*[/B]

Zauk-Lain-
→
Yunancy
Εγω σε αυτο το cosplay δεν θα κανω τιποτα λογο ελειψης χρηματων.Αλλα στο επομενο να εισαι εκει Οπως και Διποτε!Θα δεις πολυ ωραια cosplayz.Soz αλλα μονο αυτο μπορω να πω.
Το επομενο cosplay διευκρηνιζω οτι θα γινει γυρω στις 20 Φεβρουαριου!

Zauk-Lain-
→
Yunancy
Το επομενο cosplay γινετε αυτη την παρασκευη 16/01/09 και εχει θεμα το Selent hill και γενικα Horor!Mετα απο αυτο εχει σειρα αλο ενα στις 20/02/09!

Yunancy
→
Zauk-Lain-
[B][COLOR=darkorchid]ρε Ζαουκακι,να σε ρωτησω κατι?ποτε θα γινει το επομενο cosplay?σε ρωταω γιατι εσυ εισαι συνηθως αυτος που τα ξερει αυτα^^...[/COLOR][/B]

Yunancy → papadevil
[B]εγω ειμαι θεωριτικη...δεν τα χωνευω καθολου τα μαθηματικα,ρε συ οταν ανοιγα το βιβλιο πεταγα σπυρακια!λολ πως τα μπορεισ?ΧΔ[/B]
[B]ασε ρε και εγω τωρα θα ξεκινησω τα φροντηστηρια και με πιεζουν πολλυ...ασε που ταυτοχρονα τ συνδαζω και με τα μαθηματα υπολογιστων ου μου τρωνε ολη τη μερα >.>[/B]
[B]ναι ρε ειμουν αρωστη,η φωνη μου ειχε γινει ποιο χοντρη και απο του τραγουιστη Μ.Μανσον..ασε που η μυτη μου ετρεχε ποιο γργορα κα απο κουνελι λολ πλακα κανω ΧΔ[/B]

Yunancy → Noitora
[B]τελικα εσυ αγορασες το bleach κοστουμι που ελεγες?[/B]
[B]αα καταλαβα[/B]
[B]δεν βλεπω καθολουυυυυυυυυυυυυυ j-drama,το απεχθανομαι γενικοτερα οτι σχετιζεται με δραμα......και ρομαντισμο επισης λολ[/B]
[B]γιατι εσενα σου αρεσουν?απαπαπαπα λολ[/B]

Yunancy → sleeping_mind
[B]ευχαριστω χεστα λεμε...οταν ειμουν αρωστη η φωνη μου ειχε γινει χοντρη σαν του τραγουδιστη M.Manson....-.-"ουτε να μιλησω δεν μπορουσα,ασε που η μυτη μου ετρεχε ποιο γρηγορα και απο κουνελι λολ[πλακα κανω][/B]
[B]στο αlter το valerian and lorelin ο βλεπει ενας φιλλος μου,και μου εχει πει οτι ειναι πολυ ωραιο!αλλα δεν το εχω παρακολουθησει ακομα,καθε ποτε το δειχνει?[/B]
[B]εγω ρε συ πορθηκα αγρια με το vampire knight*_*το εχεις δει?[/B]
[B]εγω προσωπικα πιστευω πως φετος θα χιονισει,μιας και περσυ χιονισε ΧΔ εσυ?[/B]

Yunancy → laraska
[B]sorry για την τελευταια φορα στο μσν,αλλα ειμουν κουρασμενη και δεν μπορουσα να συνεχισω να σου απαντω[ξεραθηκα στον υπνο ΧΔ][/B]
[B]εσυ τι νεα?[/B]
[B]ασε ρε πορωθηκα με vampire knight,το εχεις δει εσυ?[/B]

Yunancy → Scorpion
[B]aaaaaaa ξεχασα να σου πω οτι ξεκινησα να βλεπω το Devil may cry το ανιμε...ρε συ ειναι εντελως διαφορετικο απο το βιντεο παιχνιδι!εχει πολυ αιμα ,εχει κανει πολυ μακρομουτσουνες τους ηρωεσ[λολ] και το κριοτερο εχει πολλυ σκοτεινες σκηνες και με ζαλιζουν ΧΔ[/B]
[B]εσυ κατα τα αλλα,τι νεα?[/B]

Yunancy → AristidisK
[B]τι νεα?^^χεχε[/B]
[B]καιρο εχουμε να τα πουμε![/B]
[B]εγω ρε συ αστα διαβαζω για να δωσω για πτυχειο υπολογιστων EDCL....και ρε συ μου τρωει τα απογευματα της Δευτερας,Τεταρτης Παρασκευης γιατι καω μαθημα απο τις 6 το απογευμα μεχι τις 10 το βραδυ!Τ.Τ νιαχχχχχχ[/B]

Yunancy → animeotaku07
[B]ωωωωω σου αρεσει και εσενα το vampire knigt?wow ρε συ εγω ποτε δεν πορωνομαι με ανιμε..αλλα αυτη τη φορα πρεπειι να κανω μια εξερεση^^ενα θα σου πω....παρακολουθησα το vampire knight μεσα σε 1 μερα και τις 2 σεζον μονοκοπανια!λολ εχω διαβασει και το μανγκα!ασε....εσενα ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες?^^[/B]
[B]σορρυ για την καθυστεριμενη απντηση![/B]

Yunancy → c.h.a.r.m
[B][COLOR=blue]οκ απο οτι φενεται σου αρεσουν πολλα απο τα ανιμε που μου αρεσουν και εμενα,γα ποιο θελεις απο αυτα να σχολιασουμε?^^[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]σου αρεσει το[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]elfen lied ?παπαπααπα ειχα δει ενα μικρο αποσπασμα στο youtube...και χεστηκα πανω μου,ρε συ ειναι πολλυ βιαιο..πως το μπορεις?λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]το devil may cry τωρα το ξεκινησα να το βλεπω αλλα ρε συ δεν μου αρεσει...δεν εχει καμια χεση με το βιντεο παιχνιδι Τ.Τ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ρε συ στο ανμε εχουν βαλει και αρκετο αιμα και ασε που ειναι πολλυ σκοτεινες οι σκηνες και ζαλιζεσαι ΧΔ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]εγω το Φεβρουαριο θα γινω 18..κι μενω Αθηνα[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]εσυ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]σορρυ για την καθυστεριμενη απαντηση[/COLOR][/B]

Yunancy → Dark_Venus
[B]ok τοτε αφου μπαινεις σπανια θα σε κανω add στο μσν^^[/B]
[B]το μαιλ μου να εχεις υποψην ειναι[/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL]
[B]θα σε προστεσω το βραδυ οταν μπω νλινε γιατι μονο τοτε προλαβαινω^^[/B]