Community Status Updates

LCF89 → Yunancy
καποια στιγμη στο μελλον ισως το δω... who knows?Κατσε να τελειωσω το monster, το ergo proxy(που το λιβανιζω κατι μηνες) εσυ κανα anime να μου προτεινεις δεν εχεις?εκτος vampire knight

Hikari-sama → Yunancy
Έχω δει Death Note, εντάξει, απλά φοβερό. Trinity Blood δεν έχω δει ακόμη, αλλά είναι απ' τα ανιμε που σκοπεύω να δω σύντομα.
To Naruto πραγματικά το συχαίνομαι και το βαριέμαι.

Yunancy → akane
[B]τυχερηηηηηη....ρε συ δεν φοβασαι τα αεροπλανα?ΧΔ[/B]
[B]ασε ρε συ εμενα μου εχει κατσει οτι ετσι και ανεβω θα πεσει,λολ[/B]
[B]ναι εγω Αθηνα μενω!εσυ?[/B]

Yunancy → Noitora
[B][COLOR=purple]kαλα θα τα τσεκαρω...και θα σου πω^^[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]εγω λεω να αρχισω να βλεπω το Ergo Proxy......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]εσυ εχεις δει κανα καλο ανιμε τελευταια?[/COLOR][/B]

Yunancy → animeotaku07
[B][COLOR=purple]ναι ρε συ τσαντηστικα ολλυ η Γιουκι δεν επρεπε να του φερθει ετσι μετα απο ολα οσα ειχε κανει για αυτην!>.<[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]παντως υπαρχουν εντονες φημες οτι στο τελος θα πεθανει δυστυχως η Γιουκι...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]και αν το καλοσκεφτεις λογικο ειναι να πεθανει ενας απο τους 3......δεν γινεται αν ζουν και οι 3 τους και να συνεχιστει αυτο το ερωτικο τριγωνο λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]πανως ενα ειναι σιγουρο..οτι ο Ζερο δεν θα πεθανει!λολ[/COLOR][/B]

Yunancy → c.h.a.r.m
[B][COLOR=purple]φετος δινω πανεληνιες....εσυ σπουδαζεις?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]καλα,ναι οποτε να τα πουμε απο εκει[/COLOR][/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=purple]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL]
[B][COLOR=purple]εχω παιει το Devil May Cry 3...ηταν το μονο που μου τραβηξε την προσοχη,αλλα εχω δει και τα βιντεακια του 4,και μου αρεσε πολλυ το στορυ...αν και ειναι λιγο κουραστικο το συγκεκριμενο γιατι επρεπε να αντιμετοπισεις τα ιδια boss XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]to elfen lied...τι να σου πω 1 amv sto youtube....και μου φανηκε αρκετα βιαιο,ειδικα κατι σκηνες που ηταν μικρουλα[/COLOR][/B]

c.h.a.r.m → Yunancy
eimai 18.5 k menw athens.. spoudazeis i twra teleiwneis likeio?
vasika an thes dwse msn na sxoliasoume apo ekei opoio thes...
to DMC ontws dn exei k polu sxesi me to game.. vsk exei ligo.. analoga me to poio apo ola exeis paiksei...
oso gia to elfen lied.. to 1o episodeio einai ipervolika viaio.. ta ipoloipa einai pio normal alla se kathilwnoun :D

gexion → Yunancy
[B]εμενα μ αρεσε πολυ και ναι αυτο το σαββατοκυριακο θα την ξαναδω :P[/B]
[B]βεβαια ημουν ηδη θετικα προετοιμασμενη χαρη στο book,αλλα κι απο μονη της η ταινια συνδιαζει τρυφεροτητα,hiumor,αδρεναλινη,εχει ανιμε στοιχεια οπως τα glares των βρυκολακων ;)..and don't forget true love and its power of course!![/B]

animeotaku07 → Yunancy
μαρεσει ο Zero :D στην αρχη ειμουν και για τον Kaname αλλα εγινε mysterious και ασε πια..
το τελος ειταν ΧΑΛΙΑ. στο manga φιλισε ο Ζερο την Υυυκι ενω στα επισοδια η Υυυκι δαγκωσε τον Ζερο΄:l

Noitora → Yunancy
ρε δεν ειναι δραμα..το συγκεκριμενο π θελω να δω ειναι κομωδια..
εχει πολυ γελιο
gokusen λεγεται
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=2QpGSxEJuZA"]YouTube - Funny part in Gokusen 3 cut Pt 1[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=fv_fKsBpU20"]YouTube - Funny part in Gokusen 3 cut Pt 2[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=fq1gP53Yv4M"]YouTube - Funny part in Gokusen 3 Pt 7[/URL]
μερικες σκηνες

akane → Yunancy
ααχ ηταν πρ πλ ωραια....δεν ηθελα να γυρισω....εσ απο αθηνα εισαι????

LCF89 → Yunancy
δεν ξερω αν ειναι καλο, τωρα το βλεπω... vampire knight?οχι πως ξερω ολα τα anime του κοσμου αλλα αυτο δεν το ξερω... με τι εχει σχεση?αυτο που λεει το ονομα του?

Zauk-Lain-
→
Yunancy
Κανε ενα edit και βαλε ενα Φ αμα θες στο ¨εβρουαριου¨που εχεις γραψει.
Ναι στο επομενο θα κανω cosplay.Ελα μωρε με την στολη που πηρες και κρατα την αλη για καβατζα!

Yunancy → Albatross
[B]ασε ρε...ναι..εγω εντομεταξυ τωρα θα αρχισω και τα φροντηστιρια σε ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης και δεν θα εχω χρονο ουτε για κατουριμα !!!!Ο,Ο ασε που πρεπει να τα συνδιαζω με τα μαθηματα υπολογιστων που μου τρωνε σχεδον ολο το απογευμα απο τις 6 μεχρι τις 10 το βραδυ >.> ασε και μονο που το σκεφτομαι παθεν υπερκοποση λολ[/B]
[B]ευτιχως που δεν κανω και αγκλικα αλλιως θα ειχα λαλισει λολ^^"[/B]
[B]προπονισι?τι κανεις?^^[/B]
[B]εγωεκανα kick boxing αλλα σταματησα λογω ελειψης χρονου -.-[/B]