Jump to content

Community Status Updates

Photo

Noitora → Yunancy

23 επισοδεια αν θυμαμαι καλα κ αξιζει τρελα το flcl ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ:chigau:.δεν σ λεω τι πεζει γιατι θα το παρεξηγησεις... αλλα δεστο μωρε 6 επεισοδεια ειναι αμα δεν σ αρεσει κιολας το εχεις τελειωσει στ γρηγορα.. επειδη σε εχω ''κοψει'' οτι εισαι του ρωμαντικου και συναισθηματος θα σ προτεινα τα: Loveless:drink: Wolfs Rain(ADORE IT)αν και δεν ειναι τοσο ρομαντικο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ:chigau:
Jan 19 2009 22:38
Photo

animeotaku07 → Yunancy

ουτε και γω νομιζο πως θα πεθανει ο Καναμε, αλλα θα θελα.. Μαρεσει και το: Bleach Deathnote Naruto Shippuden --αυτα τα βλεπω τωρα; παλια εβλεπα[sp?] fullmetal alchemist fullmetal panic Inuyasha kai polla alla pou den thimame.
Jan 19 2009 22:03
Photo

Hikari-sama → Yunancy

Με τον L βέβαια !! Ο Light, αν και κουκλί, ήταν πολύ μα****ς !!! Τα Vampires κι εγώ τα λατρεύω, σε ανιμε, σε ταινίες, σε ό,τι θες !! Ναι, και το Vampire Knight σκοπεύω να δω, γιατί μ'αρέσει αυτός ο καστανούλης !!
Jan 19 2009 20:14
Photo

Yunancy → akane

[B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B] [B]αλλα εχουν πλακα τα osplay...εχω αγορασει και στολη αλλα δεν την εχω φορεσει ακομα γιατι ντρεπομαι ^///^ λολ[/B] [B]εσυ στη θεσσαλονικη πας σε ανιμε παρτυ? [/B]
Jan 19 2009 19:54
Photo

Yunancy → Zoro

[B]ακουστηκε οτα θα ερθω στο cosplay?ΧΔ" ΜΠΟΙΝΓΚ[/B] [B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B] [B]στην Ιταλια εχετε cosplay events?[/B] [B]εξεταστικη..καταλαβα..ζορια....λολ[/B] [B]και εγω αυτη τη βδομαδα ξεκινησα τα φροντηστηρια και δεν μου μενει χρονος ουτε για χεσιμο λολ χεστα λεμε..αλλα τι να κανω..πρεπει να στρωθω αυτους τους μηνες και να περασω![/B]
Jan 19 2009 19:51
Photo

Yunancy → Nightwalker

ρε συ εκει δεν εχει παρα πολλους ξανθους?*_*αχχχχχ ΧΔ[[B]σορρυ λολ[/B] [B]αλλα τους εχω αδυναμια ΧΔ][/B] [B]λολ ρε συ φοβαμαι πολλυ τα αεροπλανα χαχα...θα σου πω κατι αλλα μην γελασεις![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thchirolp_tere3.gif[/IMG] φοβαμια τα αεροπλανα,μου εχει κατσει στο μυαλο πως ετσι και μπω σε αεροπλανο θα πεσει!λολ..αν ειναι να πεσει το αεροπλανο..λολ τιποτα δεν σε σωζει![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thhypt.gif[/IMG]ενω για παραδειγμα αν εισαι σε πλοιο 1]ειτε κολυμπας 2]ειτε σοζεσαι με το σοσιβιο 3]ειτε λολ μπαινεις στις βαρκουλες που διαθετουν τα μεγαλα πλοια για τετοιες περιπτωσεις[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG] αλλα ρε γαμωτο αν θες να ταξιδεψεις εξωτερικο πρεπει να πας με αεροπλανο>.<[/B] σε κουφανα?λολ γαμωτο ομως η Ιαπονια ειναι πανακριβη ακι πολυ μακρια.....εχεις ακουστα τη πολη Ακιχαμπαρα?
Jan 19 2009 19:45
Photo

Yunancy → animeotaku07

[B]δεν νομιζω να πεθανει ο καναμε..αλλα πολυ φοβαμαι ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΟ ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ λολ[/B] [B]ποια αλλα ανιμε σου αρεσουν?[/B] [B]MeruPurι?πρωτη φορα το ακουω,αλλα γενικα δεν μου αρεσουν τα ροματζα..μονο το vampire knight μου αρεσε και δεν το λες κια εντελως ροματζο^^[/B] [B]μου αρεσουν τα ανιμε που πεφτει λιγο σπαθακι και ξυλαρακι^.~[/B]
Jan 19 2009 19:37
Photo

Yunancy → Noitora

[B]το ergo proxy ποσα επεισοδια εχει?[/B] [B]flcl???τι ειναι αυτο?ΧΔ[/B]
Jan 19 2009 19:31
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]ναι συμφωνω το death note τα σπαει!εχει πολλυ πρωτοτυπο σεναριο*_*και απο το πρωτο επεισοδειο κιολας σου τραβαει τη προσοχη!εσυ ειασουν με το μερος του η' του Κιρα?[/B] [B]το Trinity blood να το δεις,ειδικα αν σου αρεσουν τα βαμπιρ θα το λατρεψεις....απλα τα πρωατ 2 επεισοδεια δεν λενε και πολλα....[/B] [B]γενικα εμενα μου αρεσουν τα βαμπιρ^^και γιαυτο μου αρεσει ακι το vampire knight[/B] [B]ρε συ και εγω το βαριεμαι το Ναρουτο..ο εχουν ξεφτυλισει,...με κουρασαν ολα αυτα τα ατελειωτα επεισοδια..αν και το ανιματιον ειναι καλο..ολο μαχες ομωες εχει λολ[/B]
Jan 19 2009 19:21
Photo

sleeping_mind → Yunancy

οοο !!! περαστικα ρει.... το βαλεριαν και λορελιν το εχει καθε κυριακη αλλα εχω καιρο να το δω δν ξερω τι παιζει !!! ναι ειναι πλ γαματο ^____^ μαρεσουν οι στολεσ τουσ πλ θελω να παρω μια και εας θελει σωματαρα για να την βαλεισ που την εχω ( πλακιζω) :P το [B]vampire knight δν το ξερω..... αλλα οτι εχει σχεση με vampire με τρελενει !!! <333 [/B]
Jan 18 2009 22:34
Photo

akane → Yunancy

αα εγω θεσσαλονικη =] σε anime parties πηγαινεις?
Jan 18 2009 15:44
Photo

Zoro → Yunancy

Όχι μόνο ήρθα Έλλαδα,πέρασα και από Αθήνα για μερικές μέρες και πήγα σε ένα cosplay party...ακούστηκε η φήμη ότι θα περνούσες και εσύ και λέγαμε πως θα σε γνωρίζαμε,αλλά κρίμα που δεν έγινε τπτ τέτοιο...άλλη φορά:) Άστα έχω μπει κανονικά σε εξεταστική mode και δεν πολυμπαίνω τελευταία,από Μάρτη και μετά πια:if:..ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή νωρίτερα βέβαια :P Καλή Συνέχεια εύχομαι,αν έχεις και εσύ διαβάσματα αυτή την περίοδο...θα τα πούμε :3
Jan 18 2009 08:58
Photo

Nightwalker → Yunancy

Εντάξει, το καλοκαιρι εκεί είναι πάνω κάτω όπως εδώ η άνοιξη. Γύρω στους 15-20 βαθμούς. Τον Αύγουστο μπόρει να πάει με λιακάδα 25-30 βαθμούς. Τον χειμώνα σίγουρα έχει χιόνι και κάνει κρύο, αλλά δεν έχω πάει από τότε που γεννήθηκα:P Πιστεύω αν μπεις μια φορά δε θα ξανα φοβηθείς το ίδιο. Και γω δεν είμαι ο super τολμηρός, αλλά επειδή μάλλον πάω από μικρός δε φοβάμαι πια τόσο. Και γω θα ήθελα πολύ να πάω Ιαπωνία!
Jan 17 2009 18:55
Photo

animeotaku07 → Yunancy

ναι ναι συμφονω ^^ να πεθανει ο Καναμε damn all! he screwed everything up right??? D< και μολις πεθανει ,θα βγουν οι Zuuki. *whoot* Ευχομαι να κανει κατι η Matsuri Hino; κι 'ας ειναι ενα εργω 1ωρα και μιση! lol. *obsessed maniac freak...* ahh ενα αλλο-- θα θελα πολυ να ευτιαχνε το MeruPuri σε επισοδια ο(^^)ο , και αμα δεν ξερεις για πιο μιλαω.. ειναι ενα αλλο ρωμαντικο :] you should read it if you havent. its intense :D:D:D
Jan 17 2009 06:08
Photo

Noitora → Yunancy

το εχω δει το ergo proxy αρκετα καλο. αλλα ανιμε που τελειωσα προσφατα και ειναι πολυ ωραιο ειναι το flcl και το bounen no xamdou το οποιο ειναι ongoing
Jan 17 2009 03:11