Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nightwalker → Yunancy

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι πηγαίνω. 1-2 καλοκαίρια δεν έχω πάει! Όταν βρεις ευκαιρία να πας (όχι μόνο Φινλανδία - αν και είναι η καλύτερη:P), γενικά εξωτερικό. Είναι αρκετά διαφορετικά τα πάντα. Και έχει πολλά να δεις!
Ιαν 13 2009 09:51
Φωτογραφία

Albatross → Yunancy

Εεεε κι εγω μην φανταστείς, σπάνια μπαίνω στο anime.gr πλέον...μια φορά κάθε 2-3 μέρες. Τα ίδια εγω...προσπαθώ να πέισω την μάνα μου ότι δεν έχει νόημα να σταματήσω προπονήσεις από τώρα για να διαβάσω, αφού έτσι κι αλλιώς αυτές τις ώρες δεν θα τις διάβαζα. Άσε που αν δεν εκτονώνομαι κάπου δεν παίζει να επιβιώσω :D Ευτυχώς δεν αρρωσταίνω συχνά :D Βασικά αν πέσει σε περίοδο γιορτών είναι ότι χειρότερο...ή γενικότερα φέτος που δίνουμε κιόλας.
Ιαν 13 2009 00:06
Φωτογραφία

papadevil → Yunancy

Κατευθυνση τεχνολογικη αστα.....u ??? polu pi3imo kai pri3im0 fet0s kai arxizw na trelen0mai xD Xristougenniatika arrwsti oups .....mlkia.... kala na m peis kai egw p hmoun kala t ekana ....:P
Ιαν 12 2009 23:46
Φωτογραφία

Noitora → Yunancy

εγω αρχικα που λες,πιο μικρος ημουν αριανος αλλα αργοτερα,απο φιλικο και οικογενειακο κυκλο εγινα ΠΑΟΚ να σου πω...εκτος απο ανιμε βλεπεις καθολου j-drama? δηλαδη γιαπωνεζικες σειρες?αν ναι μηπως ξερεις που μπορω να βρω το gokusen για κατεβασμα εκτος torrent?:knock-knock:
Ιαν 12 2009 23:32
Φωτογραφία

Yunancy → dbgoku

[B]oxi βρε απλα ειμουν ενευρισμενη γιατι ειμουν αρωστη χριστουγενιατικα,ελεος δεν ειναι σπαστικο?λολ^^"[/B]
Ιαν 12 2009 19:47
Φωτογραφία

Yunancy → Zoro

[B]aaa δηλαδη ηρθες στην Ελλαδα τα χριστουγεννα?^^μια χαρα α τα περασες..θα ειδες και τους δικους σου....[/B] [B]εγω Αθηνα εκατσα δεν παω στο χωριο το Πασχα και τα Χριστουγεννα...γιατι εχει πολλυ υγρασια ασε που δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B] [B]εσυ τι αλλα νεα γενικα?^^[/B]
Ιαν 12 2009 19:44
Φωτογραφία

Yunancy → donald13

[B]σορυ για την αργη απαντηση[/B] [B]εγω αΘΗνα εκατσα τα χριστουγεννα,δεν κατεβαινω στο χωριο...ουτε το Πασχα ουτε τα Χριστουγεννα...γιατι κανει υγρασια ασε που δεν εχει και πολλυ κοσμο λολ[/B] [B]εσυ τι νεα?^^[/B]
Ιαν 12 2009 19:37
Φωτογραφία

Yunancy → Nightwalker

[B]απο την Φιλανδια?wow!τυχερε,εχεις παει ποτε?^_^[/B] [B]εγω ποτε δεν εχω ταξιδεψει το εξωτερικο για ενα λογο Τ.Τ λολ[/B]
Ιαν 12 2009 19:31
Φωτογραφία

Yunancy → gexion

[B]τελικα ειδες την ταινια[/B] [B]twilight?ηταν καλη?αλλιως να παω να την δω και εγω γιατι οσοι φιλλοι μου το ειδαν ειπαν τα καλυτερα ΧΔ[/B]
Ιαν 12 2009 19:16
Φωτογραφία

Yunancy → sickdrummer

[B]aa ωραια θα περασες..εγω Αθηνα εκατσα λολ συνηθως το Πασχα και τα Χριστουγεννα δεν κατβαινω χωριο λογω υγρασιας και ασε που δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B] [B]τι νεα?^^[/B]
Ιαν 12 2009 19:04
Φωτογραφία

Yunancy → papadevil

[B]aaa και εσυ σαπιες στο διαβασμα οπως εγω?τι κατευθυνση εισαι?[/B] [B]εγω Αθηνα εκατσα,δεν κατεβαινω το Πασχα και τα Χριστουγεννα στο χωριο γιαι λολ εχει υγρασια και δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B] [B]ασε που ειμουν αρωστη χριστουγενιατικα ΧΔ λολ[/B]
Ιαν 12 2009 18:33
Φωτογραφία

Yunancy → akane

[B]αααα τυχερη πηγες Βερολινο?ηταν ωραια στο Βερολινο?[/B] [B]πωπω εγω ποτε δεν εχω παει εξωτερικο Τ.Τγια ενα συγκεκριμενο λογο..λολ[/B]
Ιαν 12 2009 18:24
Φωτογραφία

Yunancy → Hikari-sama

[B]lol απο τα ανιμε που μου ανεφερες δεν εχω παρακουλουθησει κανενα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thcyau.gif[/IMG] εμενα τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight εχεις δει κανενα απο αυτα?^^ σορρυ για την αργη απαντηση[/B]
Ιαν 12 2009 04:53
Φωτογραφία

Yunancy → mihalakis21

[B]οκ θα βαλω να ακουσω το τραγουδι που μου ειπες!και θα σου πω αν μου αρεσει! xexe και εγω εχω γενεθλια τον Φεβρουαριο^^ τι ενωεις οτι θα ηταν λιγο ελληνικο αν σε ελεγαν βασιλη?λολ lol ναι μοναχοπαιδι ειμαι..αλαλ δεν θες να μαθεις τι ελεγα μικρη............ ναι ρε σε προστεσα στο μσν αλλα δεν σε εχω πετυχει ποτε ονλινε το μαιλ μου ειναι [email]yunancy@hotmail.com[/email][/B]
Ιαν 12 2009 04:34
Φωτογραφία

Yunancy → Albatross

[B]ευχαριστω^^φετος θα το παρω αποφαση πρεπει να περασω οτι και να γινει^_6τωρα μετα τα χριστουγεννα θα στρωσω τον κωλο μου λολ εγω καταγομαι απο Αρχαια Ολυμπια και Πυργο^^νομος Ηλειας... εγω ειμουν χαλαι γιατι χριστουγενιατικα ειχα πυρετο αστα >.>δεν υπαρχει ποιο εκνευριστικο πραγμα απο το να αρρωσταινεις,συμφωνεις? σορρυ μωρε για την αργη απαντηση αλλα δεν προλαβαινα,.... πες καν νεο^_^[/B]
Ιαν 12 2009 04:19