Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nightwalker → Yunancy

Ναι, και μένα μου φαίνεται πως προτιμούν μελαχρινές ή γενικά πιο σκουρόχρωμες γυναίκες. Έγω αν και δεν είμαι ξανθός, προτιμώ επίσης τις μελαχρινές από τις ξανθιές (με μικρή διαφορά βεβαια). Όμως το αγαπημένο μου χρώμα μαλλιών για γυναίκα, είναι το κόκκινο. Γενικά όμως δε με πολυ-νοιάζει:P Στην εμφάνιση, κοιτάω πρώτα τα μάτια και μετά γενικά το πρόσωπο. Σίγουρα μια όμορφη γυναίκα σε κάνει να θες να την πλησιάσεις κτλ, όμως εγώ πάν' απ' όλα βάζω τον χαρακτήρα. Και ίσως ένας λόγος που προσέχω τα μάτια είναι αυτός. Καταλαβαίνεις πολλά από τα μάτια. Ο Lauri είναι ο τραγουδιστής των The Rasmus!
Jan 23 2009 15:47
Photo

LCF89 → Yunancy

Το Rosario ειναι ecchi απ'οτι ξερω οποτε δε καθομαι να το δω... ειναι και για κοριτσακια 15 χρονων απο αυτα που μου λες οποτε ας μη χαλασω την ωρα μου βλεποντας το!
Jan 23 2009 14:19
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Ηλεκτρική φυσικά.:wooi2:[/COLOR][/I]
Jan 22 2009 19:20
Photo

sleeping_mind → Yunancy

ααα! καλοσ τοτε θα το δω οταν βρω χρονο ;) το μσν μου ειναι ουτε εγω μπαινω πλ εδο περα!!! να σε ρωτησω κσεσ καμια σελιδα που να μπορω να κατεβασω ανιμε??
Jan 22 2009 10:54
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]κουλ!μπραβο...κιθαρα απλη η' ηλεκτικη κιθαρα?^^[/B] [B]εχω δυο φιλλους μου που παιζουν πολλυ ωραια....εμενα θα μου αρεσε να μαθω drums...[/B]
Jan 21 2009 19:51
Photo

Yunancy → Nightwalker

[B]ωχχχχ μην μου λες τετοια...μην μου λες για ξανθους και παρω τωρα τη βαλιτζα μου και παω αμεσως λολ...[/B] [B]ασε ρε εγω εχω κολημα με το μαλλι..το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι ειναι το μαλλι...θελω να ειναι ξανθο η' κοκκινο ΧΔ και κοντο...ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι και αυτο που με επειρεαζει ποιο πολλυ ΧΔ[/B] [B]εσυ τι προσεχεις πρωτα σε 1 κοριτσι?[/B] [B]βασικα εχω ακουσει οτι στις σκανδιναβικες χωρες επειδη οι περισσοτεροι ειναι ξανθοι τους αρεσουν οι καστανες-μελαχρινες..αληθευει?[/B] [B]ποιος ειναι ο Lauri που ανεφερες?[/B] [B]στην Ακιχαμπαρα μπορεισ να κυλοφορεις στους δρομους ανετα με τα ρουχα των καρτοον λολ[/B]
Jan 21 2009 19:42
Photo

Yunancy → Noitora

[B]τι λες καλε...εγω μισω το ροματζο και το δραμα!μονο αυτα που εχουν δραση μου αρεσουν..αυτα που εχει λιγο ξυλαρακι και σπαυθακι^.~[/B] [B]δεν ειμαι σαν τα συνηθισμενα κοριστια που τους αρεσουν αυτα...ΧΔ καθολου ρομαντικη,,μαλλον αναισθητη ΧΔ[/B] [B]Απο το Wolfs Rain εχω διαβασει 1 μανγκα και ηταν συμπαθητικο ....[/B] [B]δεν σε βλεπω ονλινε στο μσν..τι ωρες μπαινεις συνηθως?[/B]
Jan 21 2009 19:37
Photo

Yunancy → animeotaku07

[B]ΧΔ ακου τι προτεινω να γραψουμε 1 γραμμα στο σεναριογραφο και να του ζητησουμε να σκοτωσει τον καναμε με τον χεροτερο και ποιο βασανιστηκο τροπο,χιχιχχι εσυ τι λες?*evil smile*πλακα κανω ΧΔ[/B] [B]καλο γουστο εχεις στα ανιμε[/B] [B]να σου πω και τα δικα μου?^_^[/B]
Jan 21 2009 19:16
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]κοιτα εδω που τα λεμες και ο Λ και ο Κιρα ηταν τρελαρες!λολ ο καθενας με την τρελα του[/B] [B]αλλα ο Λ ηταν ο καλος της υποθεσης..αλλα εγω λολ ειμαι με το μερος του Κιρα γιατι ειναι απιστευτα κουκλος[ασε που μου θυμιζει τον Σετο Καιμπα λολ][/B] [B]αλλα μετα τα επαιξε ο Κιρα..την ειδε και καλα θεος...ΧΔ και το χασε το παιχνιδι...[/B] [B]να σου πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε το τελος....εσενα?[/B] [B]επισης ειμαι φαν της Μισα αν και ηταν τελειως χαζη ΧΔ αν ηθελε θα μπορουσε να ειχε σταματισει τον Κιρα..[/B] [B]ακου ρε συ..πολλοι μου προτιναν να δω το βampire knight..αλλα δεν ηθελα να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα χαζοροματζο ..τα πρωτα 5 επεισοδια δεν μου αρεσαν/...αλλα μετα το λατρεψα...ενα πραγμα θα σου πω..ειδα και τις 2 σεζον μεσα σε μια μερα..τοσοσ πολυ το λατρεψα,οποτε στο προτεινω ανεπιφιλακτα![/B]
Jan 21 2009 19:13
Photo

Yunancy → sleeping_mind

[B]ευχαριστω βρε![/B] [B]κΑλα τοτε θα το δω απο το youtube.....και θα σου πω[/B] [B]εμενα δεν μου αρεσουν οι στολες τουσ χεχε γενικοτερα δεν μου αρεσουν τα διαστημικα ρουχα ΧΔ χεχε[/B] [B]ακου ρε συ..πολλοι μου προτιναν να δω το βampire knight..αλλα δεν ηθελα να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα χαζοροματζο ..τα πρωτα 5 επεισοδια δεν μου αρεσαν/...αλλα μετα το λατρεψα...ενα πραγμα θα σου πω..ειδα και τις 2 σεζον μεσα σε μια μερα..τοσοσ πολυ το λατρεψα,οποτε στο προτεινω ανεπιφιλακτα![/B] [B]δεν μπιανω πολυ συχνα εδω[/B] [B]εχεις μσν?[/B]
Jan 21 2009 18:58
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Εγώ σκοπεύω να ξεκεινήσω κιθάρα σε λίγο καιρό μαζί με ένα φίλο μου:drink: μάλον ανοιπομονώ.:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]
Jan 20 2009 18:22
Photo

LCF89 → Yunancy

ο σχεδιασμος ειναι πολυ καλος, σαν anime ομως, για μενα, δε λεει μια:uhh:... αφου το βλεπω οταν εχω αυπνιες για να κοιμηθω:hahaha: οταν το τελειωσω θα σου πω αν ειναι καλο...
Jan 20 2009 17:41
Photo

Nightwalker → Yunancy

Yes!!! Μπήκα από το PC της σχολής! Έχει αρκετούς ξανθούς (πάνω από το 50% λογικά). Όμως έχει και αρκετούς καστανο/κοκκινο-ξανθους και μερικούς μελαχρινούς!!! Πχ. ο Lauri είναι μελαχρινός. Τα έβαψε ξανθά! Εγώ μάλλον πήρα παραπάνω από τον πατέρα μου. Αν και έχω κάποια λίγα στοιχεία από την μητέρα μου. Μερικές φακίδες (δε φαίνονται πολύ) και αρκετά λευκό δέρμα σε σχέση με τον πατέρα μου. Σε καταλαβαίνω, και γω τον ίδιο φόβο έχω. Απλά εύχομαι/ελπίζω/πιστεύω να μην πέσει:) Ναι, την έχω ακουστά. Ο παράδεισος των Otaku:P
Jan 20 2009 08:39
Photo

Noitora → Yunancy

mistakes--->πεζει=παιζει επεισοδεια=επισοδεια...:nod2:
Jan 19 2009 22:40