Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelismono

[IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/01/funny-celebrity-pictures-i-swear-im-not-taylor-momsen-look-heres-my-id.jpg[/IMG]
Jan 14 2011 17:02
Photo

Nighteyesmono

Ta έγραψα χθες στο thread. Εκθεση εγραψα. Περίμενα κάτι καλύτερο. Μέχρι το 10 καλό, το 14 επίσης. Είχε προβλημα στο σενάριο και στο τι ήθελε να περάσει. Οι χαρακτήρες δεν έλεγαν πολλά. Αξίζει να το δεις απλα μην περιμένεις και πολλά. Ηταν εθιστικό και το είδα γρήγορα. Δες το και μετα δες αν δεν βαρεθείς τι είπα στο thread. Γιατί πριν μιλήσω όλο κάτι ποστ με το "τι τέλειο" ή "τι γαματο επεισόδιο" έβλεπες. Αλλά τελικά δεν ήμουν η μόνη που βρήκα ελλείψεις. Καλό είναι, απλα περίμενα ένα αριστουργημα(λάθος μου) και απογοητευτηκα. Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα το σχέδιο ΟΚ. Πιστεύω ότι θα σου άρεσε πάντως. Το concept μου άρεσε πολύ. Αν δεις την πρώτη ιστορία (νομίζω 3 επ είναι) και δεν σου κινήσει το ενδιαφέρον, άστο. Αν και εξηγούνται πολλά στις παρακάτω υποθέσεις και ουκ ολίγες φορές σε ξαφνιάζει. Από τα πιο απρόβλεπτα που έχω δει. Καλό το durarara αλλά το baccano δεν το φτάνει. Ήταν και λίγο κουλο. Πρέπει να γραψω στο thread πριν ξεχασω τι έγινε. Κι απ' αυτό περίμενα περισσότερα βέβαια. Ούτε εγώ είχα γελασει ιδιαίτερα με το genshiken, αλλα όπως είπες είναι αλλο είδος. Το καλύτερο ήταν αυτό με τα yaoi. Γενικότερα με τα φετιχ που είχαν είχε πλάκα. Το soredemo machi δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά μου άρεσε, ήταν καλοφτιαγμένο. Ο καθηγητής σουπερ. Ειδικά το σκηνικό με τους πίνακες. Τα χω πει και στο thread. Δεν μπορώ να πω ότι γέλασα βέβαια σε πολλά σημεία αλλά δεν με πειράζει αυτό. Αυτά που μου άρεσαν πολύ σ' αυτό το είδος είναι τα arakawa και tatami galaxy. Δεν τα τελείωσα ακόμα. Το aoi bungaku το θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δει και το χω στα αγαπημενα μου. Τώρα ποιά είναι η πολυλογού;:congrats:
Jan 14 2011 16:52
Photo

monoNighteyes

Μωρέ εγώ βλέπω παράλληλα γύρω στις δέκα σειρές XD Καλό το shiki? Έχω ακούσει και καλά και κακά...Το bantorra δεν μου άρεσε πολύ το σχέδιο...Έχω θέμα τώρα τελευταία, δεν μπορώ καθόλου το mainstream σχέδιο. Καλά μια φάση είναι θα μου περάσει, απλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ περίεργη... Από τα τελευταία που είδα μου άρεσαν πολύ τα durarara, kuragehime, aoi bungaku (έχω δει το μισό) και το soredemo machi που αν και χαζούλι έχει απίστευτο γέλιο...Είναι από τα λίγα που με έχουν κάνει να γελάω δυνατά μπροστά στην οθόνη. Το genshiken πχ μου άρεσε πολύ αλλά πιο πολύ για το slice of life, δεν γέλασα όσο περίμενα... Damn, με έπιασε πολυλογία XD
Jan 14 2011 16:23
Photo

Nighteyesmono

XD. Εγώ βλέπω παραλληλα 3-4 σειρές και τις διάλεξα διαφορετικά είδη για τον λόγο που είπες.:P Βέβαια το Shiki το είδα σε μία μέρα χωρίς διάλειμμα με αλλα anime.:D Φαντασίας από τα καινούργια, αν θες ρίξε μια ματιά στο Bantorra. Μέτριο σχετικά σαν anime αλλά η υπόθεση πολύ καλή πιστεύω. Θα προτιμούσα να είχα διαβάσει τα βιβλία(πολύ συχνα το λέω αυτό, ε;:P) παρα να το δω, αλλά τι να γίνει... Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.
Jan 14 2011 16:08
Photo

monoNighteyes

Χμμμμ ίσως να χεις ένα δίκιο ότι σε αυτά δεν πολυσυμφωνούμε αν και ούτε εγώ τρελάθηκα με το lain αν και το nge είναι λατρεία <3 Βέβαια μου άρεσε σαν υπόθεση και δεν ξέρω μου τη βάρεσε σήμερα και θέλω να δω κάτι φαντασίας γιατί έχω πήξει στο slice of life τελευταία...Είδα kuragehime και στα καπάκια genshiken και θέλω κάτι να ξεφύγω...
Jan 14 2011 15:52
Photo

Nighteyesmono

Δεν το είδα όλο. Το concept μου φάνηκε κουλό. Μέχρι το 8 κάπου που είδα έχει μια πιτσιρίκα που μου έδινε στα νεύρα και τα close ups στα μπούτια της.:P Βλεπόταν, εξάλλου έχω αντοχή στο να βλέπω πολύ χειρότερα, αλλά για κάποιο λόγο το σταματησα. Κάτι άλλο βρέθηκε στο δρόμο και προτιμησα να δω εκείνο, κατι τέτοιο... Πάντως μην το λες, σ' αυτού του είδους δεν πολυσυμφωνούμε. πχ nge μου την έδωσε εκεί που το πήγε απο την μεση και μετα και τους έχω όλους εκτός από την κοπελια με τον γκόμενο, στα μαύρα κατάστιχα. Και γενικότερα όταν μπερδεύουν πραγματικότητα με εικονική πραγματικότητα πχ lain δεν είναι το καλύτερο μου. Πως κάτι digital μπορεί να γίνει αναλογικό; Οπότε, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το τελειώσω αλλά δεν μου κίνησε αρκετα το ενδιαφέρον και το σχεδιο το ίδιο. Και έναν αντρα που έχει τον βλέπεις μόνο στην εικονική πραγματικότητα οπότε χέσε...:P
Jan 14 2011 15:37
Photo

monoNighteyes

Για πες είναι καλό το real drive? Ψήνομαι να το δω και εμπιστεύομαι την κρίση σου :P
Jan 14 2011 15:23
Photo

mono → Lord Leon

ghost writer :P
Jan 14 2011 10:51
Photo

Lord Leon → mono

poa tainia mou [es otan legame gia fincher oti sou arese apo persines?
Jan 14 2011 01:54
Photo

Lord Leon → mono

λολ, ουτε γω το εννοουσα ετσι! ααααλλο πραμα η περιεργεια μου κια ααααλλο το οτι ακομα και οι 10 χρονια κολλητοι ψαχνουν ακομα να κλαταλαβουν τα γουστα μου! Κανε με αντ στο μουσουνου πληζ δε το χω για σεντονια σημερα πολυ νταγλα μετα απο φασινα
Jan 12 2011 22:26
Photo

mono → Lord Leon

Βρε πουλάκι μου δεν στο λέω για να δεις αυτά που έκανα εγώ thread μην αγχώνεσαι :P Απλά αναρωτιόμουν τι θεωρείς εσύ καταπληκτικό. Μόνο και μόνο για να καταλάβω την γενικότερη αισθητική σου...
Jan 12 2011 21:09
Photo

Lord Leon → mono

Δεν ειναι κατι ευκολο. δε μου αρέσουν "ειδη" (θα μπορουσες ισως να πεις οτι βλεπω τα shonen πιο ευκολα, αλλα κι αυτο σχετικό ειναι). Βλέπω από όλα, αλλα θελω να ειναι κατι καταπληκτικο. Τεσπα, δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν αλλα δεν τρελαθηκα. Καμια φορα οι περιγραφες δεν ειναι αρκετες οποτε θα κανω ενα περασμα οταν αρχισουν και βλεπουμε.
Jan 12 2011 17:59
Photo

monoHazuki

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο σοφός λαός μας :P
Jan 12 2011 12:31
Photo

mono → Lord Leon

~Hahahahahahaha~ Με έπιασε τέτοια απελπισία με τα anime της τωρινής σαιζόν που στράφηκα στην άνοιξη για βοήθεια :P Περίεργο που δεν σου άρεσε τίποτα, νομίζω είχε κάτι για όλα τα γούστα και μερικά έχουν προδιαγραφές που με έκαναν να κατουρηθώ από τη χαρά μου XD Για πες πάνω κάτω που κυμαίνονται τα γούστα σου (αν δεν βαριέσαι)
Jan 12 2011 10:14
Photo

Lord Leon → mono

καλα το ξηγιέστε σημαρα με το χαλάζι από threads. Δεν ειδα κατι που να με τρελανε tbh αλλά χίλιες φορές καλυτερο από το να κανεις master στα χαλασμενα pc's, να ψαχνεις την ευτυχια και να μαθαινεις για την κλαρινοgrindcore με ισραηλιτικο GOA και φωνητικά μαιρη λιντα. γκωσαμε. δωστε και σωστε.
Jan 12 2011 00:15