Community Status Updates
mono → Mad_Hatter
Πω πω σοβαρά? Μιλάμε το είχα ξεχάσει παντελώς και εντελώς! Συγγνώμη, πάω αμέσως!
Feb 05 2011 16:31
Mad_Hatter → mono
hi there
Ειναι σειρα σου στο anime pictures trivia, μου φαινετε ξεχαστηκες^^
Feb 05 2011 16:25
RiDeLub → mono
Δεν με αφήνουν να Αγιάσω εδώ...
Ε τώρα που τελείωσε το BB θα επανέλθουν στο φυσιολογικό στον Α (λέω εγώ τώρα :P)
Feb 02 2011 20:22
mono → RiDeLub
Μα είναι χαζός...Απλά στο κους κους είναι γτπ! Εκεί που είχα μια εκπομπή να ξεκατινιάζονται να ρίχνω λίγο γέλιο πήγανε και το κάνανε ανάλυση του BB...Είχα σιχαθεί να ακούω για το Φουκάκη και τον κάθε ηλίθιο...Και η εναλλακτική Λαμπίρη οπότε κλάφτα XD
Μάλλον την καλύτερη δουλειά την έκανα όταν δεν έβλεπα τηλεόραση αν και έχει γέλιο πανάθεμα την...
Anw καλή συνέχεια με το διάβασμα και όταν μπορέσεις κανονίζουμε τίποτα :P
Feb 02 2011 18:49
RiDeLub → mono
Αουτς...περαστικά. Ευτυχώς φέτος τον χειμώνα δεν με έπιασαν οι αμυγδαλές...
Ε είπα να δω ότι έβλεπαν οι δικοί μου... βασικά ήθελα λίγη σαχλαμάρα ενώ καθαρόγραφα κάτι ασκήσεις Ανάλυσης (έχει σαπίσει ο εγκέφαλος μου από τα μαθηματικά).
Όντως δεν άξιζε τίποτα γιατί ήταν μόνο ανακύκλωση και αναμονή για να μάθουμε το αναμενόμενο (αν και τα χρειάστηκα όταν άρχισε να σηκώνεται ο Φουκάκης πριν τον Ηλία...δεν θα άντεχα να νικήσει κανένας Ηλίας στο τέλος).
Χαχα σαν τον Τζοκερ ένα πράγμα... γυαλίζει και το μάτι του όταν μυρίζεται γκόμενα τριγύρω xD
Τώρα για ιδιοφυΐα δεν ξέρω, εγώ τον πέρασα για χαζό τον πρώτο καιρό που βγήκε το BB.
Feb 02 2011 18:37
mono → RiDeLub
Άσε και εγώ με οξεία αμυγδαλίτιδα είμαι :P
Και εγώ έχω πάρει ζεστά την εξεταστική αλλά εντάξει κλεισμένη συνέχεια μέσα δεν το αντέχω ρε παιδί μου...
Άντεξες να το δεις αυτό το πράγμα? Γιατί ρε συ εγώ βαρέθηκα του κερατά, άσε που ο Ηλίας πραγματικά με τρομάζει, νομίζω ότι ειναι serial killer!
Άσε που στο κους κους τον έχουν ανάγει στην ιδιοφυία του αιώνα...Δηλαδή mon dieu αν είναι αυτός genius τότε κάτι δεν πάει καλά με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους XD
Feb 02 2011 18:27
RiDeLub → mono
Με έχει φάει η παλιοζωή ή παλιοσχολή και ένα κρυωματάκι. Ξύπνησα και με μια μικρή ψυξούλα το μεσημέρι... κατά τα άλλα καλά xD
Άσε είδα το trailer σήμερα και τρελάθηκα....τι θα την κάνουν :'(
Κοίτα κάτι θα γίνει πιστεύω μετά την εξεταστική. Φέτος που πήρα ζεστά τα μαθηματικά που χρωστάω τις καθημερινές τις περνάω μέσα... φαντάσου οτι με την εξεταστική μόνο τον τελικό του BB κατάφερα να δω :nanana:
Άτιμη κενωνία....
Feb 02 2011 17:57
mono → RiDeLub
Τί γίνεσαι εσύ?
Ελπίζω να έχεις μάθει για την απαγωγή της Αντονέλας...Μεγάλο πλήγμα για την Πάτυ :if:
Θα ρθεις σε καμιά προβολή να σε δούμε? :P
Feb 02 2011 17:42
mono → zade
Που να αρχίσω και για την καριέρα μου στο MIT και το Harvard δηλαδή :hihi2:
FUN FACT: Είμαι άρρωστη και αύριο δίνω μάθημα που είναι σαν το CSI : The greek version...
Ευχαριστώ Θέ μου τόσα χρόνια παρακολούθησης αμερικάνικων σειρών επιτέλους αποδίδουν! Θα περάσω μάθημα :hahaha:
Feb 01 2011 23:47
zade → mono
[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=468765&postcount=46078"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=468765&postcount=46078[/URL]
Κι εσένα σου συνέβη αυτό; Να πάρει νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.
FUN FACT: Ακόμα δεν έχω proficiency ,παρά μόνο το κρατικό αντίστοιχό του.
Feb 01 2011 23:40
Anelis → mono
ΜΑΛΑΚΑ! Και ο Κατσούφης έπαθε αμυγδαλίτιδα!!! Εγώ έχω τραχειο-βροχίτιδα και είμαι ακόμα χάλια.
Είμαστε η παρέα του πόνου και του τρόμου ρε φίλε, κάποιος ζηλιάρης μας καταράστηκε!!
Feb 01 2011 12:55
mono → Anelis
Τί κάνεις ρε?
Εγώ γ@μησε τα οξεία αμυγδαλίτιδα, μαλ@κα θα αφήσω τα κόκκαλα μου εδώ πέρα, δεν αντέχω...Πες μου ότι τουλάχιστον εσύ είσαι καλύτερα...
Η μόνη παρηγοριά μου είναι που έχει gossip girl σήμερα...
Feb 01 2011 11:37
mono → Tristessa
Αααααααα...Σόρρυ είμαι άρρωστη στο κρεβάτι και δεν νιώθω και πολύ, βλέπω και την Τατιάνα και η κατάσταση επιδεινώνεται...Ναι αλήθεια είναι, το πόσταρα και στην τρύπα. Δεν είναι ενεργό μέλος γι'αυτό τον ρουφιάνεψα αλλιώς είμαι καλό παιζάκι XD
Jan 28 2011 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed