Community Status Updates
mono → iristella
μα kira βρε συ?εγωωωωω?:Crying2: μα θα σκασω!καλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο πιο ευκολος ανθρωπος-πεισματαρα του κερατα-αλλα ολα και ολα τις αποψεις μου για το DN τις εχω κανει δημοσιως γνωστες!ασχετο αλλα πες μου οτι σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα για να σε γεμισει με ποστερς μισα:hahaha: η δεν κοιμηθηκε καθολου?
Aug 28 2008 16:20
Zoro → mono
[oi temeeee:burningbe3:μην πεταγεσαι στις συζητησεις μου damn woman:madtodeath:...ειδες?αφορμες ψαχνει παλι να μαλωσουμε!!!xD}
Για τις σειρες που λες κι εγω τα ιδια,ημουν καμενος cinemaniac πριν αλλα τωρα βλεπω πολυ λιγες ταινιες γιατι θελω να τελειωσω καποια ανιμε που εχω στο μυαλο μου πρωτα αρα οι ταινιες παιρνουν διαλειμμα αυτη την περιοδο,εκτος απο μερικες εξαιρεσεις{πχ The Dark Knight}...οι σειρες που ειπες με ενδιαφερουν κι εμενα να τις δω,αλλα μελλοντικα...
Αν ηταν να σε συμβουλεψω 2 απ τις αγαπημενες μου σειρες θα ηταν One Piece{πειρατικο endless shounen με πολυ γελιο,δραση,φαντασια και συγκινηση} και Berserk{epic story,στον μεσαιωνα τοποθετημενη με πολυ βια/μαχες/αιματα αλλα και με πολλα ωραια νοηματα που εγω προσωπικα βρηκα}...ειδικα το 2ο ειναι απ τα τοπ ανιμε/manga μου αυτη την στιγμη{το ανιμε σταματησε σε μονο 25 episodes και αξιζει μονο για να μπεις στο κλιμα να δεις αν σ'αρεσει,που αν σ'αρεσει περνας μετα αναγκαστηκα στο μανγκα να δεις την συνεχεια}...
Αν θελησεις ποτε links σφυρα:wis:
^^
Aug 28 2008 16:17
iristella → mono
Πεταγομαι στην μεση της συζητησης..... Ωστε Light Κι εσυ ε? Nice!Για αλλα αναλογα τεστακια δες τα εξης
[url=http://www.quizilla.com/quizzes/283060/what-death-note-character-are-you]Quiz: What Death Note character are you? | Get More Quizzes at Quizilla[/url]
[url=http://www.theotaku.com/quizzes/view/922/what_death_note_character_are_you%3F]What Death Note Character Are You? - theOtaku.com[/url]
[url=http://www.gotoquiz.com/which_death_note_character_are_you]Which Death Note Character Are You?[/url]
ευχομαι να δεις καλυτερα αποτελεσματα σε αυτα
Eμενα ολα μου εδειξαν το ιδιο αποτελεσμα...... Μηπως θα πρεπει να αρχισω να προβληματιζομαι?
Aug 28 2008 16:12
mono → Zoro
να σου πω τωρα το ξεκινησα το αθλημα και εχω ακομα δροοοοοομο!πριν καιγομουν με κινηματογραφο ανηλεως και τωρα δηλαδη καιγομαι και με anime και με κινηματογραφο,γενικως πολυ καψιμο...τεσπα τελευταια ειδα vampire knight(περιμενω με αγωνια δευτερο κυκλο),το kigeki απλα φανταστικο και χθες ειδα το 5 cm/sec και ξεραθηκα στο:nanana::nanana::nanana:και τωρα λεω να ξεκινησω mononoke που θα παει θα κατεβει το αναθεματισμενο:madtodeath:
Aug 28 2008 16:10
Zoro → mono
{ξεκινα να βλεπεις one piece και ελα να κανεις το δικο μου test XXPP}
Παντως περα απο Death Note τι αλλα ανιμε εχεις δει/σ'αρεσουν αληθεια??:hmmm:
Aug 28 2008 15:58
mono → Zoro
πραγματικα αυτο το τεστ ειναι γτπ τελειως ομως!!!!!:hahaha:μα να φανταστεις εβαλα οτι θα το καψω το καταραμενο και εκει αυτο τα δικα του:deadga6:...κανα πιο εγκυρο εχουμε?
Aug 28 2008 15:56
Zoro → mono
Κι εμενα με εβγαλε Μisa το τεστ σκεψου....δεν ξερει τι λεει....:deadga6:
{ηταν ευκαιρια για να με δουλεψει η iri απειρες φορες:sigh2:...η οποια βγηκε ολοσωστα Kira 4 φορες:kakaka:}
Εγω L ή Light ηθελα....:cry5:
Aug 28 2008 15:48
Zoro → mono
Χεχε πρεπει να σε προσεχω κι εσενα δλδ....δεν ειναι [B]mono[/B] η iri πονηρη εδω,αν με πιανεις!!XPP
Καλα,τα υπολοιπα θα τα διαβασω στο thread....τα λεμε,καλη συνεχεια!!^^
Aug 27 2008 23:32
mono → Zoro
ρε συ προσπαθω να το παιξω σε διπλο ταμπλο και δεν μου καθεται με τιποτα!!!!!!!!hater δεν με λεω η αληθεια ειναι αλλα πιο αναλυτικα θα τα γραψω στο post:p
Aug 27 2008 23:28
Zoro → mono
[I][B]και μιας και μοιραζομαστε κοινο παθος για το DN σου κανω και μια req να σκασει ο zoro χιχι...παω να κραξω λιγο τη misa τωρα στο αντιστοιχο thread!
[/B][/I]Καλαααααα[I][B]......:burningbe3:
[/B][/I][οχι για να μην νομιζεις οτι δεν τα βλεπω κατι τετοια...I have eyes/ears everywhere!!!:hehehe:]
Παντως κραξε την Misa οσο θες στο thread μου{αν ειδες εγω το κανα..μαλιστα το δημιουργησα οταν πρωτογνωρηστηκαμε με την iri στο forum...μην σου πω οτι μαζι το δημιουργησαμε βασικα..μετα απο συζητησεις με pm....αχχχ καιροι:if:}...στο συγκεκριμενο thread η iri με pwnare και παραδεχτηκα δημοσια οτι ειχε δικιο...τσεκαρε το...{σαν gentleman κι εγω!!:P}
Παντως βλεπω στο ενα θεμα συμφωνεις με μενα και στο αλλο με την iri{misa hater κι εσυ!!}....θα τα παμε καλα οι 3 μας λοιπον:)
Aug 27 2008 23:11
iristella → mono
Arigato για το request!!! Πηγαινε πηγαινε XDDDDD !!! Aντε γιατι πολυ κεφαλι πηρανε οι misa supporters και δεν κανει!
Aug 27 2008 23:01
mono → iristella
και μιας και μοιραζομαστε κοινο παθος για το DN σου κανω και μια req να σκασει ο zoro χιχι...παω να κραξω λιγο τη misa τωρα στο αντιστοιχο thread!
Aug 27 2008 22:58
Zoro → mono
Χεχε οπως τα λες..τσακωνομαστε με καθημερινη βαση{εχουμε διωξει ατομα που ηταν παροντα κατα τις διαμαχες αυτες,χεχε...δεν ειμαστε για ολα τα γουστα!!}αλλα ειναι ολα λογω του παραξενου humor που εχουμε...in the end we are both evil and you are all under our control:hehehe:
Εγινε λοιπον,χαρηκα για την γνωρημια,ειδικα μιας και εισαι και φιλη της Franklin{it was inevitableXD}....
Θα ναι πολυ ωραια να βρεθουμε καμια φορα σε κανα thread για κανα hot topic,οπως αυτα του Death Note{οχι τπτ αλλο hot:nanana:}...και μαζι....να pwnaρουμε την iri:hehehe:...ζω για εκεινη την ημερα να την βλεπω κατω να υποφερει και να παρακαλαει για συγχωρεση:hehehe:....
[I'm evil too as you can see,but she wishes the same!!:kill4u:]
Τα λεμε στο forum λοιπον!!^^
{οσα ειπα απο πανω παντα πλακαXXXPPP}
Aug 27 2008 22:50
iristella → mono
Ναι και εγω αυτο πιστευω...... Γενικοτερα σαν χαρακτηρες ηταν πολυ ταιριαστοι και πιστευω οτι και υπο αλλες συνθηκες παλι θα γνωριζονταν και θα συνεργαζονταν γιατι αν σκεφτεις οτι και ο Light το ιδιο επαγγελμα θα ακολουθουσε και αναποφευκτα θα διεπρεπε στον τομεα του. Ηταν αυτο που λεμε οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος αλλα και παλι η επιρροη που ειχε ο ενας πανω στον αλλο ηταν τεραστια.
Aug 27 2008 22:49
mono → Zoro
απλα απιστευτος!!!!!!χαχαχαχαχχαα!δεν το βαζεις κατω με τιποτα ομως!μου φαινεται ζειτε για να τη λετε ο ενας στον αλλον!!!!λοιπον την ωρα που εκανα registration ακουγα mono κατα τυχη,ειναι ιαπωνικο συγκροτημα rock/ambient/experimental και επειδη δεν μου ερχοταν τιποτα αλλο στο μυαλο...μου εκατσε μια χαρα...
Aug 27 2008 22:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed