Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mono → Zoro

σνιφ την βρηκαν κιολας σνιφ...
Αύγ 31 2008 23:58
Φωτογραφία

Garuda → mono

exeis di to ricky 1 ??
Αύγ 31 2008 23:58
Φωτογραφία

Zoro → mono

Πωπω τι ωραια εικονα που μου περιεγραψες παντως:Blissfull:...ειμαι κι εγω πολυ λατρης των ποδηλατων γιατι αν και εχω διπλωμα οδηγησης δεν ειμαι ακομη πολυ εξοικειωμενος με αυτα ακομη και χρησιμοποιω πολυ το bicycle μου στην πολη:P Αν και η καλοκαιριατικη βροχη με ενοχλησε αρκετα,φανταζομαι θα χε την φαση του με τα ποδηλαταXD Το rdl ναι,εσενα βλεπω δεν σου αρεσε τρομερα,εμενα ενταξει,οχι και το 8ο θαυμα του κοσμου αλλα μ'αρεσε που παρα το ολο κλιμα με τις "κοπελες" υπηρχε μια ρυθμιση στην κατασταση,ολα ηταν νομιμα και πανω κατω ετσι κανεις δεν μενει παραπονεμενος... {βεβαια μην φανταστεις οτι ειμαι τυπος που επισκεπτεται τετοια μερη:hahaha:} Το VG museum το επισκεφτηκα κι εγω!!:P Οντως πολυ ωραιο,αν και γενικως δεν με τρελαινουν τα μουσεια,αλλα μ'αρεσε αρκετα...αγορασα και μια κουπα απο κει με τον τελευταιο πινακα του vincent πριν πεθανει με τα πουλια που πετανε στο ηλιοβασιλεμα..ωραιο πολυ ο πινακας οπως και οι ηλιοσποροι του{ή οπως λεγοταν το φυτο εκεινο,μου διαφευγει;)}... Ωραια,πολυταξιδεμενη βλεπω κι εσυ δλδ ε? Nice,κι εμενα μ'αρεσουν τα ταξιδια πολυ... {αν και θελω και την ηρεμια μου και οχι συχνα ταξιδια,που και που δλδ ειναι καλα!} Xεχε για το τελος ναι,βαλαμε χιλιαδες ταινιες στο thread...επρεπε να γραφτες πριν στο φορουμ:bleh: Αλλα μην ανυσηχεις,δινε hint και που θα παει θα βρεθει καποια στιγμη..αν οχι καθε 48 ωρες ο πρωτος που μπαινει μπορει να βαλει καινουρια εικονα,ακομη κι εσυ παλι αν θες... Αυτα λοιπον,τα λεμε^^
Αύγ 31 2008 23:52
Φωτογραφία

mono → Zoro

να φανταστεις εγω πηγα δεκεμβριο...μονο αυτο σου λεω...ολλανδικη εξοχη,ψυχη τριγυρω,να βρεχει καταρακτωδως και εμεις να μαστε με τα ποδηλατα...στιγμες δοξας! περασα και απο τη rld σιγα το πραγμα...ενα πραγμα ειναι mindblowing στο αμστερνταμ: Van Gogh Museum!!!!!!!! κριμα παντως που επεσε η συμμετοχη στο παιχνιδι, ε μα το ξεσκισατε και εσεις στην αρχη,δεν εμεινε και καμια ταινια δηλαδη...εγω παιδευτηκα αλλα εβαλα μια απο τις αγαπημενες μου...
Αύγ 31 2008 23:35
Φωτογραφία

Zoro → mono

Καταρχας δεν την ξερω την ταινια:sigh2:,κατι προς Bergman μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...ασε να περασει μια μερα πανω κατω ή μιση και μετα αν δεν δεις αποκριση δωσε κανα hint..αν και γενικως το παιχνιδι δεν εχει πολυ κινηση τελευταια..κι εγω συμμετεχω πολυ λιγο,εκτος κι αν ηδη ξερω το ονομα της ταινιας... Μετα.. Ναι εμενα πολυ μ'αρεσε η Ολλανδια..πολυ ησυχο μερος,γεματο πρασινο και πολυ λιγα σκουπιδια στους δρομους,ο κοσμος γυμναζετε συνεχως,ολο τρεξιμο και ποδηλατα ηταν και τα σπιτια ολα πολυ ωραια στην πολη μου φανηκαν...θα μπορουσα ανετα να παω να ζησω εκει,μιας και πλησιασε το στυλ ζωης μου:P Μονο μου παραπονο οι βροχες και το καλοκαιρινο κρυο:colddd:..αστα την επαθα καλοκαιριατικα και δεν ελεγε να μου περασει ο βηχας..προσφατα μονο εγινα καλυτερα... [I][B]πολυς κοσμος βεβαια σαυτο το φορουμ εχει παει και χμμμ θα αρχισουν να μου μπαινουν περιεργες ιδεες..[/B][/I] Τι περιεργες δλδ??? Γιατι μου φανηκε λιγο πονηρο το comment??XPP [περασες κι απ το Red Light District btw??]
Αύγ 31 2008 23:27
Φωτογραφία

mono → Zoro

βασικα μπερδευτηκα,σημερα δεν παω και πολυ καλα ειναι προφανες και τελικα το βρηκα μονη μου οταν ειδα οτι δεν απαντας(που δεν εφταιγες εσυ δηλαδη αλλα τεσπα) εχω παει αμστερνταμ και γενικα εχω κανει μια βολτουλα την ολλανδια δεν ειναι και τιποτα μια σταλια...πολυς κοσμος βεβαια σαυτο το φορουμ εχει παει και χμμμ θα αρχισουν να μου μπαινουν περιεργες ιδεες...
Αύγ 31 2008 23:22
Φωτογραφία

Zoro → mono

Καταρχας το μυνημα στο προφιλ μου επρεπε να το αφησεις ρε:hahaha:,ετσι οπως το αφησες εδω περιμενες να το δω??? Τυχαια περασα απ το προφιλ σου,αλλιως δεν θα το ειχα δει:P Anw,καλα που περασα λοιπον...για να αλλαξεις το ονομα κατεβαζεις την εικονα στο σκληρο του pc σου,της αλλαζεις το ονομα και την φορτωνεις με [URL="http://imageshack.us/"]imageshack[/URL]...ρυθμιζεις αναλυση,συνηθως 640x480 ειναι καλα και παιρνεις το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει...το αντιγραφεις,insert image και εισαι ετοιμη;) Αν εχεις αποριες ρωτα... Τελος,amsterdam ε?? Βρε βρε συμπτωση,κι εγω εκει πηγα το καλοκαιρι διακοπες...ευχομαι να τις αρεσε το Red Light DistrictXDDD [για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα την iri οταν μπειXPP] EDIT:Το φτιαξες μονη σου βλεπω,ερχομαι:riiight:
Αύγ 31 2008 23:18
Φωτογραφία

mono → Zoro

λοιπον εβαλα και εγω μια,ελπιζω να μην τη βρεις αμεσως...
Αύγ 31 2008 23:15
Φωτογραφία

Zoro → mono

Χεχε αν πας [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=whoposted&t=4188"]εδω[/URL] που εχει τα ποσα replies εχει κανει ο καθενας στο thread αυτο,θα δεις ποσο καμμενος ειμαι/ημουν:hehehe:... [γενικως παντα καιγομαι με κατι,αν δεν ειναι ταινιες θα ναι κατι αλλο,μιλας σε τελειως εξαρτημενο ατομο:P...αυτη την περιοδο ειναι το φορυμ η εξαρτηση..] Ναι,απο φωτοκουβα φυσικα και μπορεις να βαλεις εικονα,κανεις "αντιγραφη τοποθεσιας εικονας" και insert image οπως πριν;)...εγω συνηθως τις επαιρνα απο google βεβαια.. Συγχαρητηρια για το πρωτο σου guess λοιπον,αντε...να με φτασεις σιγα σιγαXDD
Αύγ 31 2008 22:51
Φωτογραφία

mono → Zoro

βρηκα την πρωτη μου απαντηση!yeah!!!!!
Αύγ 31 2008 22:33
Φωτογραφία

mono → Zoro

εριξα μια ματια στα ποστς στο τριβια με τις ταινιες,εεεεε εισαι πολυ καμμενος μα πολυ καμμενος :p .τεσπα σε ζαλιζω i know αλλα με φωτοκουβα γινεται να βαλω φοτο?
Αύγ 31 2008 22:31
Φωτογραφία

Zoro → mono

Χαχα κι εν το μεταξυ ειναι δικο μου thread αυτο,εγω το ανοιξα μιας και κι εγω ειμαι μεγαλος cinefil...ή μαλλον ημουν πριν γνωρισω τα ανιμε:nanana: Τωρα οι ταινιες πηραν ενα break και ασχολουμαι αποκλειστικα με ανιμε αυτη την περιοδο αλλα δεν τις εχω ξεχασει,καποια στιγμη μολις τελειωσω τα ανιμε που θελω θα ξανασχοληθω;) Οτι χρειαστεις λοιπον ελα ζητα,αν και με την ακριβως ιδια μεθοδο που σου πα πριν με το imageshack το κανεις κι εδω..μονο μην ξεχασεις αν ειναι να βαλεις εικονα να αλλαξεις το ονομα της εικονας αν περιλαμβανει το ονομα της ταινιας γιατι αλλιως θα βρουν αμεσως την ταινια σου οι αλλοι...^^ Τα λεμε λοιπον,mille mono-chan:P
Αύγ 31 2008 20:56
Φωτογραφία

mono → Zoro

να σου πω την αληθεια mille πηγα να το βαλω και εγω και μου κανει η κολλητη μου πηρε και κανα πτυχιακι γιατι εγω τα παρατησα οτι ειναι milla...τι να κανω και εγω η καημενη υπεκυψα...κοιτα κατα πασα πιθανοτητα θα σε χρειαστω γιατι παιζει να βρηκα την απαντηση στο παιχνιδι με τις ταινιες και αντε ξανα μανα καινουριος μαραθωνιος να βαλω αλλη...ουφ τι το θελα να το παιξω σινεφιλ?
Αύγ 31 2008 20:20
Φωτογραφία

Zoro → mono

[σπαστικο mode]ειναι mille mille grazie{ή ακομη πιο ορθο grazie mille} το σωστο σωστο[/σπαστικο mode] {gomen:nanana:απλα ειπα πως καλο ηταν να το ξερεις,μετα χαιρομαι για τις ευχαριστιες σου...hero ειπες ε?:blush2:ΧD} Χεχε ωραια,ειδαμε κι εσενα λοιπον,χαρουμενη φανεσε και στις 2{μονο η πρωτη με εκανε να κανω κρακ τον λαιμο μου..next time καθετα,don't do that again:oo::P} και οντως το Βερολινο απ οσα λες φαινετε να εχει kinky δρομουςXDDD Τελος,ευχαριστω και για την μνεια λοιπον:kawaii:..οποτε ξαναχρειαστεις,Zoro και iri at your service:riiight:;)
Αύγ 31 2008 20:11