Community Status Updates
mono → Zoro
zoro u r my hero!ενταξει ολα, τελικα ηταν αυτο με την τοποθεσια εικονας...βαριομουν τρελα και ειπα να ανεβασω καμια φωτογραφια μου για πλακα αλλα δεν περιμενα αυτον τον μαραθωνιο,ασε που κρασαρε το pc καθε τρεις και λιγο και αντε ξανα...σου εχω και ειδικη μνεια κατω απο τις φωτογραφιες,κριμα που δεν εχω rep να σου δωσω...και μιας και προσεξα οτι εισαι και ιταλομαθης...milla milla grazie
Aug 31 2008 19:58
Zoro → mono
Χεχε δεν κανει τπτ,χαιρομαι να βοηθαω οπου μπορω;)
Ξεχασα μονο να σου αναφερω οτι αν τις ανεβασεις με imageshack,φωρτοσε την απο τον σκληρο του pc σου,κανε κλικ στο resize image και βαλε αναλυση 640x480 ή 800x600 και μετα αντεγραψε το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει και βαλ το στο spoiler/insert image..ευχομαι να σου λυθηκε το προβλημα:P
Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα^^
[αν παλι εχεις windows internet explorer τοτε δεν ξερω να σε βοηθησω δυστυχως:(..κανε upgrade στο mozilla firefox,ειναι πολυ καλυτερο και τζαμπα:)]
Aug 31 2008 19:21
Zoro → mono
Απανταμε πονηρα πονηρα πρωινιατικα στο misa thread {μου} εεε???:hehehe:
Καλα θα δω το μεσημερακι τι εγραψες...hope you don't hurt her too much!!
{μην χαρει και η αλλη!!:P}
Τα λεμε^^
Aug 30 2008 06:00
iristella → mono
ΠΙστεψε με δεν εχεις δει τπτ απο την πρωην λατρεια του zoro για την Misa .... Αν σου δειξω pms που παιξανε παραλληλα θα φριξεις.........XD
Για οτι αλλο θες μην διστασεις να ρωτησεις OK?
Aug 29 2008 03:26
mono → iristella
thanx για το χρονο σου!το φοτομπακετ το ξερα,σε ποια κωδικοποιηση να διαλεξω το χασα λιγο...πολυ κατατοπιστικη!ασχετο.ακομα δεν εχω κραξει τη μισα :p διασκεδαζω με τις ατερμονες εκδηλωσεις λατρειας του zoro:hahaha:
Aug 29 2008 03:19
iristella → mono
Καλησπερα.... Εξαρταται απο το που βρισκεται η φωτογραφια αυτη. Εαν βρισκεται στον υπολογιστη σου την ανεβαζεις on line ειτε στο album που θα δημιουργησεις εδω και πατας δεξι κλικ και κανεις copy paste ειτε πας σε ενα απο τα παρακατω.....
[url=http://www.photobucket.com]Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket[/url]
[url=http://www.imageshack.com]ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com][/url]
κανεις acount ακολουθεις τις οδηγιες και ανεβαζεις την photo απο το pc σου και μετα αντιγραφεις το Link που λεει [U][B]IMG Code - [/B]Forums & Bulletin Boards[/U] Και κανεις paste εκει που θες να βαλεις την εικονα
Για οποιαδηποτε αλλη εικονα On line κανεις απλα copy paste.
Aug 29 2008 03:11
mono → iristella
iristella μιας και εισαι εδω να ρωτησω κατι?δεν τοχω πολυ με την τεχνολογια αμα μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω αμα βαριεσαι δεν υπαρχει θεμα...πως ποσταρω φωτογραφια?
Aug 29 2008 03:04
Zoro → mono
[I][B]Xαααχα..... ο Zoro δεν κοιμηθηκε καθολου. Περιμενε να πεσω πρωτα για να τις ποσταρει για να μην μπορω να του απαντησω αμεσως....... Πονηρο πλασμα.
[/B][/I]Χεχε οτι ειμαι το εμαθα απ αυτην,αρα παλι 2ος ερχομαιXP
Ναι απ οσο ειδα διαφερουν καπως τα γουστα μας αρα δεν επιμενω,αν ποτε αποφασισεις να τις δεις{γιατι για μενα λενε πολυ σαν σειρες!} ελα σε μενα!!XD
Καλη Συνεχεια με τις σειρες!!^^
Aug 28 2008 16:56
iristella → mono
Xαααχα..... ο Zoro δεν κοιμηθηκε καθολου. Περιμενε να πεσω πρωτα για να τις ποσταρει για να μην μπορω να του απαντησω αμεσως....... Πονηρο πλασμα.
Οσο για τα τεστακια τι να πω...... Εμενα ολα Yagami Light Με βγαζουν εκτος απο ενα με ποσοστα που με εβγαλε πρωτα Rem kαι δευτερο Light αλλα με 2% διαφορα... Μαλλον εγω τον χρειαζομαι τον ψυχιατρο πιο πολυ απο εσενα γιατι τουλαχιστον ουτε ο Near ουτε η Rem ειναι επικινδυνοι. Εγω ενα alter ego εβγαλα Και ειναι ενας μεγαλομανης παρανοικος με αυταπατες μεγαλειου serial killer (ο οποιος ομως τουλαχιστον ειναι Utterly adorable)
Aug 28 2008 16:48
mono → iristella
ρε συυυυυυυυυ!ημαρτον δηλαδη δεν αντεχω αλλο!το πρωτο με εβγαλε remu λεει ειμαι ευαισθητη μπλα μπλα και το τριτο λεει near αναισθητη μπλα μπλα...χριστε μου λες να καταφεραν αυτα τα τεστακια οτι δεν καταφεραν τοσοι γιατροι τοσα χρονια????????ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα???????
Aug 28 2008 16:42
mono → Zoro
dark knight :nod: .κοιτα τωρα να σου πω για πειρατικα δεν πολυψηνομαι(μετα τον captain harlock το χαος)και ουτε οι σφαγες και οι αιματοχυσιες με συγκινουν ιδιαιτερα αλλα θα τα τσεκαρω μιας και τα προτεινεις και που ξερεις?μπορει να μου αρεσουν:wooi2:
Aug 28 2008 16:29
Zoro → mono
[B][I]ασχετο αλλα πες μου οτι σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα για να σε γεμισει με ποστερς μισα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] η δεν κοιμηθηκε καθολου?
[/I][/B]To 2o....:wis:[B][/B]Aλλα δεν ειμαι μονο εγω...και οι 2 εχουμε ιστορικο αυπνιων..ρωτα την αν δεν πιστευεις!!XDD
Απλως ειχα τοσα πολλα να κανω στο forum που δεν προλαβα να τις βαλω τις εικονες και το κανα τελευταιο τα χαραματα....οχι που θα την αφηνα να μου γεμισει το προφιλ με yaoi οπως αυτα που βλεπει αυτη!!:yellowcard:
{ειδες τι μου βαλε στο προφιλ το τερας ε???μην λεμε μονο εμενα μετα!!!}
Aug 28 2008 16:24
mono → iristella
αααα!thanx για τα links παω να τα δω τωρα να αποκαταστησω το ονομα μου:run:
Aug 28 2008 16:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed