Community Status Updates
mono → iristella
ααααααααααχ!τι μου θυμισες τωρα και εχω αρκετο καιρο που τοχω δει και παλι συγκινουμαι...νομιζω η σχεση τους ηταν ενα συνονθυλευμα μισους και αγαπης,υπο αλλες συνθηκες θα ηταν πιστευω αχωριστοι φιλοι,ξερεις απο αυτες τις σπανιες φιλιες...αλλα...ατοιμο DN...βεβαια αυτο τους ενωσε in the first place...
Aug 27 2008 22:26
Zoro → mono
Aaaa ευχαριστω για το support λοιπον mono-chan:awww:
{btw το username απο που βγαινει???:hmmm:}
Οπως ειδες ναι κανουμε πολυ παρεα στο forum μιας και εχουμε και οι 2 ενα ιδιαιτερο ειδος χιουμορ και τροπο γραφης...αλλα οπως και να το κανουμε....
Αθωα δεν ειναι!!:chigau:
Και σιγουρα δεν ισχυουν οσα γραφει απο κατω!!!:oo:
Εγω ειμαι το πραγματικα παρεξηγημενο και ηρεμο παιδακι:blingeye: και αυτη η κακουργα που προσαπθει να το διαστρευλωσει και να το φερει οπως θελει στους αλλους και να με παρουσιασει ως κακο...να ξερες και τι perverted ατομο που ειναι...απο τα manga που διαβαζει φαινετε...δες μονο και μονο σκεψεις που εκανε στο Death Note για Light x L...τελειως ero:canthelp:...{και τρομερα ξεροκεφαλη κιωλας...μια πετρα να βαρεσει και θα την κανει κομματακια με το κεφαλι της:hihi2:}...
Αλλα ναι σαν συνολο ειμαστε και οι 2 παρεξηγημενα ατομα και οχι επικυνδηνα...ειναι απλως να καταλαβεις το στυλ μας...αρα μην μας παρεξηγεις οτι και να γραφουμε!!xD
Θα σε φωναξεω καμια φορα για support σε κανα thread λοιπον γιατι σιγουρα με αυτην ολο και καποια φορα θα χρειαστει...τα λεμε λοιπον!!^^
ΥΓ:Για να καταλαβεις ατομο,δες μονο και μονο τι εικονες βαζει στο profil μου για να μου την σπασει...δεν με ξερει καλα,θα δει!!:burningbe3:
Aug 27 2008 22:25
iristella → mono
Για break δεν ξερω αλλα για brake (στην προσπαθεια του να με συκοφαντησει) σιγουρα. Εγω δεν του κανω τπτ του zoro εκεινος με προκαλει:canthelp:..... Εγω μια χαρα ηρεμη ηρεμη στην γωνιτσα μου ειμαι:blingeye2: και καποιος κακος marimo λεει στους κοινους γνωστους να ποσταρουν Misa φωτος στο profil moy:run:,,,,,,, Ωραια φαση αυτο με την Franklin ετσι...... my space connecting people!!!!!!!
Τελος εγω και για Light και για L ειχα ριξει το απιστευτο κλαμα:nanana:. Και στους δυο ειχα τρελη αδυναμια και δεν τους ξεχωριζα. Ιδιως την στιγμη που κοιτα ο Light Και βλεπει τον L απο πανω του πραγματικα σπαραξα εκει:nanana::nanana: (ειμαι λιγο ευσυγκινητη και συναισθηματικη),,, Aκομη δεν εχω κατανοησει εντελως την μεταξυ τους σχεση θα ομολογησω. Δλδ μεχρι ενος σημειου ηταν ο θανατος του ενος η ζωη του αλλου. Παρολαυτα υπηρχε αμοιβαια κατανοηση και αλληλοσεβασμος. Και οταν σκεφτομαι και το βλεμμα του L στην αγκαλια του Light Και το αντιστροφο πραγματικα συγκινουμαι. Πολυ ωραιες σκηνες και οι δυο.........
Aug 27 2008 22:04
mono → iristella
iristella san give him a break του παιδιου!ναι με τη franklin γνωριζομαστε απο πολυ παλια αλλα εχω να τη δω χρονια και βρεθηκαμε απο myspace και μου συστησε το site και εκτοτε καιιιιιιιιιιγομαι ανηλεως!!!!death note rulez και οτι και να λενε για τον Light εγω στενοχωρηθηκα στο τελος...σνιφ σνιφ
Aug 27 2008 21:50
mono → Zoro
χαχαχαχαχαχαχα!respect!μα δε σου ειπα βρε οτι αμα θες support call me?απλα ως διπλωματικος ανθρωπος προσπαθω να τα χω καλα και με τους δυο που btw πιστευω you're made 4 each other χαχαχαχαχα
Aug 27 2008 21:43
Zoro → mono
[B][I]γεια σου iristella!καταρχας ειμαι κοριτσακι χιχι και κατα δευτερον μην ανησυχεις και δεν θα υποκυψω στις επιταγες του απολυτου κακου(βλ.zoro)...θα τα πουμε τριγυρω...οπως ειπα και στον zoro γουσταρω πολυ τα σεντονια σας!!!!!!
[/I][/B]Ετσι ε???
Σημερα γνωρησαμε εσενα και μια αλλη κοπελα,την Dark_Venus και παρ οτι εγω επιασα πρωτος συζητηση μαζι σας και μετα η iri,και εσυ και η Dark_Venus εμενα βγαλατε για κακο και αυτην για καλη.,...παρα τις ολες προσπαθειες μου να την πειραξω και λιγο{γιατι καθημερινα αυτο μου κανει αυτη!!!:uhh:μια φορα ηθελα κι εγω μια ευκαιρια για μαζικη επιθεση κι εγω...να την πειραξω λιγο:cry5:} πηγατε και οι 2 με το μερος της...πως τα καταφερνει η ατιμη και παροτι δεν συμφωνειτε μαζι της στην Death Note συζητηση και ειναι αυτη το απολυτο κακο,στο τελος εμενα παρουσιαζει ετσι και τους καταφερνει ολους...αυτο ακομη δεν εχω καταλαβει πως το κανει{και παλι pwn εφαγα και σημερα απ αυτην:nosey:}....καλααααα..δεν σας εχω αναγκη λοιπον....θα την κανονισω μονος μου!!
Thanx for todays gift...have fun with that little misa-looking tyrant!!!
{who calls me evil,but she is!!she tricked you all.....I'm a calm guy,but she's the total nutcase!!:ill2:}
Aug 27 2008 21:37
iristella → mono
Οh gomenasai........... Μy mistake.... Χαρηκα πολυ για την γνωριμια mono san!!! (stops for a moment looks down*):terror2: OMG τι γραφει το τερας για μενα? mono san Οπως τα ειπες . Η ενσαρκωση του απολυτου κακου ειναι αυτο το παιδι. Δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του και αρχισε και τις επιστρατευσεις..... Και η πλακα ειναι οτι στο κυριο μερος του συλλογισμου μου συμφωνει!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Ελεος.....:hahaha: Anw μην τον ακους εγω δεν εχω διωξει κανεναν απο το forum. Ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δεν εχω κακομιλησει ποτε (η σχεδον ποτε, μια φορα ενας τυπας τα χρειαζοτανε αλλα εκει ειχα και Mod με το μερος μου να φανταστεις)... Και φιλη της franklin san:wooi2: e? Χαιρομαι!!! Θα τα παμε μια χαρουλα.:congrats:
Aug 27 2008 21:26
mono → Zoro
χαχαχα!!!!!μου φαινεται και εσυ την τρελα σου την εχεις λιγο!τι να παρεξηγησω μωρε...σιγαααα...αμα δεν διαφωνησεις και λιγο δεν περναει η ωρα!οποτε θες support call me αλλα αμα με πεισει δεν θα φταιω εγω...
Aug 27 2008 21:25
mono → iristella
γεια σου iristella!καταρχας ειμαι κοριτσακι χιχι και κατα δευτερον μην ανησυχεις και δεν θα υποκυψω στις επιταγες του απολυτου κακου(βλ.zoro)...θα τα πουμε τριγυρω...οπως ειπα και στον zoro γουσταρω πολυ τα σεντονια σας!!!!!!
Aug 27 2008 21:18
Zoro → mono
[B][I]εισαι ομως pure evil!η franklin βεβαια με προειδοποιησε για σενα και την iristella οποτε θα κρατησω χαμηλα τους τονους προς το παρον μην την εξαγριωσω ακομα δεν ηρθα...χεχε
[/I][/B]Χεχε παλι καλα που σε προειδοποιησε η Franklin γιατι αλλιως με μας τους 2 δεν θα βγαλεις ακρη!!!
Εχουμε διωξει κοσμο εδω στο forum λογω παρεξηγησεων!!:nanana:
Μην μας παρεις στραβα λοιπον,δεν τσακωνομαστε,απλα εχουμε παραξενο τροπο να εκφραζομαστε!!XP
{ειδικα αυτη ειναι τελειως nutcase...δες τι μου γραψε στο profile μου...κατασκοπευει την καθε μου κινηση...ασε που σε περασε για αγορι!!:hahaha:}
Eγω τουλαχιστον διατηρω ακομη μια μορφη λογικης,αλλα μ'αυτην εχει χαθει εδω και καιρο,αρα ναι καλυτερα να μην της πας κοντρα{και ακου την Franklin που μας ξερει!!;)} ακομη σε εκεινο το thread...μολις ηρθες και θα την εξαγριωσεις οντως!!!:nanana:
{γινετε πολυ τρομακτικη αν τα παρει,πιστεψε με!!}...αλλα μολις αποκτησεις λιγο πειρα στο forum ελα για λιγο support καμια φορα γιατι δεν με βλεπω καλα..εχει βαλθει να με ταπωσει παλι:uhh:...τι εχω να περασω ο καημενος:cry5:
Anw,χαρηκα για την γνωρημια λοιπον{χεχε οπως ειπε και η Franklin ηταν αναποφευκτο!!}και οτι χρειαστεις στο forum,απο links ή συμβουλες για ανιμε οποτε θες ελα σε μενα!!
[αυτην μονο προσεχε γιατι αν σε πετυχει θα σε προσυλητισει στον τροπο σκεψης της και το χει να ναι πολυ αποτελεσματικη!!;)]
Τα λεμε λοιπον!!^^
{οσα εγραψα πιο πανω ηταν παντα μερος της πλακας παλι,μην παρεξηγησεις!!:P}
Aug 27 2008 20:59
mono → Zoro
εισαι ομως pure evil!η franklin βεβαια με προειδοποιησε για σενα και την iristella οποτε θα κρατησω χαμηλα τους τονους προς το παρον μην την εξαγριωσω ακομα δεν ηρθα...χεχε
Aug 27 2008 19:15
Franklin → mono
Ναι ρε το Comedy το ειδα χαρη σε ενα παιδι απο το forum μεταγλωττισμενο απο την anime clipse. Στιν forumιακες κοντρες ολα πανε καλα μεχρι να βρεθεις αντιμετωοη με την iri και το Zoro. Με το που συμβει αυτο ή θα φορεσεις γυαλια εντος μηνα ή αν εχεις ηδη απλως θα ανεβει αρκετους βαθμους οτο ηδη υπαρχον προβλημα. (τους λατρευω και τους δυο btw) ...Για να δουμε τι γινεται σε αυτο το τοπικ λοιπον...
Aug 27 2008 19:11
mono → Franklin
εεελα!ειδα οτι σαρεσε και σενα το kigeki!δεν ειναι τελειο?βασικα και εγω αυτο κανω τις τελευταιες πρηζω ολους μου τους γνωστους να το δουν χεχε!τωρα βασικα εχω ανοιξει ενα μετωπο στο thread αν ειχατε ενα φονοτετραδιο τι θα κανατε και παω να ποσταρω τιποτα!ελα και εσυ να γινουμε πολλοι:p
Aug 27 2008 19:03
Zoro → mono
Ναι κι εγω το ιδιο....μακρυγορω ανελεητα αν εχω κατι να πω,αρα μην συγκρατιεσαι...express yourself!!!
Ειδικα σε εκεινο το thread,η iristella μας εχει pwnarei αγρια λογω των παραπανω νομικων/ιστορικων γνωσεων που εχει και δυσκολα της την λεει κανεις...μιας και βλεπω εισαι κατα της χρησης του DN κι εσυ,ελα για λιγο support με κανα σεντονι αν μπορεις γιατι ειναι η 3η φορα που με pwnarei η ατιμη και στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τοσες γνωσεις οσο αυτη{σπουδαζω φαρμακευτικη βλεπεις:P}....απαντα σε κανενα σεντονακι της γιατι ειμαστε τοσοι που τις παμε κοντρα και και παλι μας εχει{το τερας!!}...αν κανουμε μαζικη επιθεση που θα παει,θα την ριξουμε!!:hehehe:
Μην σε τρομαζω,ειμαστε παρα πολυ φιλοι με την κοπελα:nanana:...ετσι γνωρηστικαμε,μεσω Death Note συζητησης και την εχουμε χιλιοαναλυσει την σειρα,σε ολους τους τομεις...το κακος ειναι οτι οσο ξεροκεφαλος νομιζα οτι ημουν εγω,αλλο τοσο και παραπανω ειναι αυτη και απανταει σε οτι και να τις πω...γενικα τα βγαζω περα μονος μου αλλα στο συγκεκριμενο thread/θεμα εχει παραπανο γνωσεις γμτ:nanteee: και μας pwnarei ολους!!!
Αρα Ι request some support!!!!:nanana:...διαβασε τι γραψαμε και οι 2 στις προηγουμενες 2 σελιδες και θα καταλαβεις τις στασεις μας...δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου...αρκει να διαφωνεις μαζι της:hehehe:....[evil mode on:kill4u:]
PS:Οσα λεω για πλακα τα κανουμε...ετσι διασκεδαζουμε εδω στο forum εμεις,αν και στο θεμα απανταμε σοβαρα βεβαια....αν δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις κανενα προβλημα:ureshii:
Τα λεμε^^
Aug 27 2008 18:53
Franklin → mono
Nα σαι καλα ρε! Θα περασεις καλα εδω :) Και θα σου λυθουν ολες οι αποριες! Βλεπω επικοινωνησες και με τον Zoro-kun! (οχι που δε θα επικοινωνουσατε :P ) Οποτε εισαι σε καλο δρομο :)
Aug 27 2008 18:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed