Community Status Updates
Zoro → mono
[θα ξαναδοκιμασω να στο δωσω τωρα μην μου μεινεις παραπονεμενη..ακομη κι αν αυτο απαιτει να μην βγω ή να μην κοιμηθω,σημερα θα παρεις το rep σου:P:P:P]
Btw,ξερεις να κοιτας τα rep ετσι??:hahaha:
Anw,keep discovering the forum,you started with the right foot:riiight:
Sep 02 2008 21:29
iristella → mono
Οκ τοτε παρεξηγησις....Δεν ειχε καποια σημασια βεβαια απλα μια παρατηρηση εκανα οπως ειπα και πριν...
Χεχε που να φτασεις στα 28 με 30,,,,,, Μια σκηνη zero kaname ειδικα κοντεψε να με ξεκανει........ Και εγω ακομη αναποφασιστη ειμαι. Μου αρεσουν και οι δυο για εντελως διαφορετικους λογους και εχω χαζεψει. Ναι και εμενα μου την σπαει η Yuuki...... Μεχρι και anti yuuki social group εχουμε σκεφτει να ιδρυσουμε XDDDD και θα εχει και αρκετα μελη. Το τι κακια και δηλητηριο εχει πεσει στα VK Threads δεν μπορεις να φανταστεις..... XDDD
Sep 02 2008 21:19
mono → iristella
βασικα οπως το εννοουσε ο zoro το εννοουσα και εγω,δεν ξερω γιατι σου εδωσα αλλη εντυπωση...αυτη τη στιγμη το διαβαζω,μολις τελειωσα το 25.massive nosebleeds!!!!παρολαυτα δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους δυο προτιμω...απο την αλλη η γιουκι ειναι για τα μπαζα,θα αναπτυχθω καταλληλως και στο θρεντ χιχι
Sep 02 2008 21:10
Zoro → mono
Χεχε οντως καλυτερα να το πας με τα ισπανικα γιατι με μενα θα σε πρηξω{mono,τα ιταλικα σου!!XXPP}...
Οσο αφορα τo post μ'αρεσε πολυ το 2ο μερος...το 1ο και συμφωνουσα και οχι,αλλα το 2ο ηταν ο λογος για το rep,ολα τα λεφτα!!
Βεβαια μην βιαστεις να κλαψεις,δεν μπορεσα να στο δωσω ακομη:sigh2:...ελπιζω να το θυμιθω στο μελλον...{γμτ,ειχα γραψει κι ενα ωραιο κειμενακι..χιχι,ακομη κι εκει σεντονι να φανταστειςXDD}..
Παντως κατι που ηθελα να σου πω ειναι οτι μπηκες ενεργητικοτατα στην ροη του forum βλεπω..χτες παρατηρησα ποσα off topic threads κοιτουσες και επισης αντιληφθηκες την ολη διαμαχη με το spam στην ταχυτητα του φωτος και εκανες το comment...και δεν εισαι ουτε εναν μηνα εδω...ευγε,δεν σε κατατασσω πια στην κατηγορια της Misas!!:hahaha:
{kidding,οχι οτι σε ειχα εκει πριν:nanana:}
Αυτα λοιπον απο μενα,τα λεμε στο forum,long live the sheets!!^^
Sep 02 2008 21:08
iristella → mono
Tι εγινε το αρχισες το Manga του VK? Eλπιζω να σου αρεσει και να μην μου μεινεις στα χερια απο massive nosebleed με τις εξελιξεις που θα συναντησεις. Προσωπικα σαν υποθεση το manga μου φαινεται πιο πληρες και σε ορισμενα σημεια εχει πραγματικα πανεμορφες στιγμες.... Looking forward to hear your thoughts on this....
χμμ βλεπω ηδη ο zoro ανεφερε το post στο "τι με ενοχλει"..... Δεν ξερω γιατι αλλα εγω μαλλον διαφορετικη εντυπωση πηρα απο το post (οχι οτι το λεω με μορφη παραπονου though μια παρατηρηση κανω).... Δεν συμφωνω σε ολα αλλα πιστευω οτι καλα εκανες και ανεφερες καποια πραγματα ωστε να δοθουν καποιες απαντησεις...... Δεν θα σταματησει το σουσουρο γυρω απο τα συγκεκριμενα θεματα αλλα τουλαχιστον υπαρχει μια επισημη πολιτικη απο την anime.gr team οπου μπορουμε να ανατρεξουμε.
Sep 02 2008 20:32
mono → Zoro
zoro εισαι unpalevable(για τα ιταλικα το λεω)απο δω και περα μονο ισπανικα που τα κατεχω καλυτερα:hahaha:
ενταξει εφαγα και λιγο κραξιμο ειδικα για το πρωτο αλλα το rep σου με συγκινει(δακρυ κυλαει απο το μαγουλο)
σεντονια ftw!!!!!!!
Sep 02 2008 20:22
Zoro → mono
Πολυ ωραια τα πες στο "τι με ενοχλει σε αυτο το forum",ειδικα με το 2ο θεμα επεσες διανα γιατι ηταν κατι που επρεπε να ερωτηθει εδω και καιρο για να ξεκαθαρηστουν τα πραγματα{μιας και με αφορουσε κι εμενα} και οπως ειπε και ο Fingolfin "δεν υπαρχει οριο λεξεων σε ενα post εφ οσον ειναι on topic",που ανακεφαλαιωνει με μια σειρα αυτο που λεω τοσον καιρο οτι δεν αποτελουν spam:riiight:
Να σαι καλα,χαρη σε σενα η δραση μου {και καποιας αλλης^^} στο forum πιστευω ηδη εγινε λιγο πιο ευκολη οσο αφορα τον τροπο που βλεπονται τα κειμενα μας απο αλλους..
Incoming Rep απο μενα;)
EDIT: Damn Rep System,παλι δεν λειτουργει:if:...μην ανυσηχεις,θα το παρεις μελλοντικα τοτε;)
EDIT2:Παλι οχι για να το παιξω ξερολας,αλλα ειναι νουμερο ντουε{numero due} αν ηθελες να το πεις στα ιταλικα:P
Sep 02 2008 18:26
mono → iristella
να το διαβασω...κατεβαζω NGE μαζι με τις ταινιες και ταχει παιξει το pc που να κατεβασω τιποτα αλλο,θα τον τρεχω στην εντατικη...muchas gracias iristella,παω για ακατασχετο:nbleed:
Sep 02 2008 13:50
iristella → mono
Θες να το διαβασεις μονο η να το κατεβασεις? Για να διαβασεις μονο τα scanlations μπορεις να πας
[URL="http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/"]Vampire Knight Manga - Read Vampire Knight manga scans online | One Manga[/URL]
[url=http://manga.bleachexile.com/vampire-knight.html]Bleach Exile > Online Manga Reader > Vampire Knight > Chapter #1 > Page #1[/url]
Για να κατεβασεις τα ηδη διαθεσιμα chapters.....
[url=http://vnmanga.com/truyentranh/manga.php?manga=213]VNManga - Vampire Knight manga download[/url]
[url=http://english1.isoshu.com/search/Vampire+Knight/all-1]Vampire Knight manga download-isoshu - online Manga search engine[/url]
[url=http://www.narutocommunity.net/manga/files.php?cat=36]Naruto Manga Download Center - Download Vampire Knight Manga[/url]
Sep 02 2008 13:40
mono → red pyramid
συμφωνω και επαυξανω στο τελευταιο! αλλα σαν το σκιουρακι τιποτα...μετα το χαος...πραγματικα αυτο το site επανιδρυει τον σουρεαλισμο!
Sep 02 2008 13:23
mono → iristella
γεια σου iristella, τι κανεις?να σου πω μηπως εχεις κανα λινκ για το vampire knight το manga?καπου ειχα βρει ενα και το χασα παλι και λεω μηπως εχεις κανα προχειρο...δεν την παλευω μεχρι να ξεκινησει το ανιμε,θελω τη δοση μου απο zero...
Sep 02 2008 13:17
red pyramid → mono
:wooi2:Δε το είχα δεί...έλα μωρέ, τι να πεί και ο tsintori :P
Άσχετο, αλλά επειδή είδα το ποστ σου στο τι με ενοχλεί, αν ψάξεις τις παλιές κουβέντες θα δείς τρελά πράγματα έτσι και αλλιώς οπότε θα σου πρότεινα να μη το κοιτάξεις πολύ, για τα δικά σου νεύρα δηλαδή :P Έχει πολύ ωραία θεματάκια για ανιμε το φόρουμ να χαζέψεις/ουμέ :wooi2:
Sep 02 2008 13:15
mono → red pyramid
βρε συ red pyramid θα σε μαλωσω...ειναι mono...γιατι μου το χαλας το ονοματακι μου τι σου εκανε το καημενο?:nanana:
Sep 02 2008 13:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed