Community Status Updates
Franklin → mono
Διαβασμα κι εγω.....Πφφφ αστα να πανε! Θα βγω σε καμια ωριτσα να ξεσκασω λιγακι! Ειχα να δω anime καμια βδομαδα οποτε καθισα σημερα ειδα ολο το rec μονοκοπανια και στανιαρα :P Τι αλλα νεα? Με τη χορευτριουλα μας μιλας?
Sep 04 2008 19:11
mono → Franklin
πηξιμο why? τι να πω και εγω εξεταστικη πικρα...ρομαντικοχαζουλια μπααα...ρομαντικα ναι αλλα λιγο πιο σοβαρα,οχι οτι εγω ειμαι σοβαρη μπουχαχαχαχα
Sep 04 2008 18:56
Franklin → mono
εεεεεεπ! Τι γινεται? Χμμ για να δω.... Ρε ειδα σημερα 9 επισοδεια (ολο δηλαδη) το Rec . Νομιζω 12 λεπτα επισοδεια κατι τετοιο ηταν. Αν σου αρεσουν τα ρομαντικοχαζουλια δες το! Ασε ρε πηζωωωωωω :(
Sep 04 2008 18:49
mono → Franklin
hello hello!long time no see...παιρνα μια απο μαυρη τρυπα να χασεις κανα δυο νεφρα απο τα γελια!εγινε της μαυρης τρυπας χτες...
Sep 04 2008 18:46
Zoro → mono
[B][I]δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω
[/I][/B]Καλα κανεις και βαριεσαι γιατι καποια αλλη θα μου ειχε ηδη απαντησει:whistling:...αν διαφωνουσε,εδω ευτυχως συμφωνουμε!!!;)
{μια μου αρκει,οχι αλλες please...women are trouble:hot:}
Anw,αν αναφερεσε στις 3 περιπτωσεις που ειπαμε πριν ναι,το κοιταξα και οντως καταλαβα τι εννοεις αλλα καλυτερα που δεν μπλεχτηκες πιστεψε με γιατι εκτος οτι δεν σε αφορα και υπηρχε και ενα δικιο στην υποθεση,παρ οτι παραηταν χοντρος ο χαρακτηρησμος δεν νομιζω οτι θα αλλαξεις τπτ απαντωντας...απο εμπειρια στο forum εχω δει οτι καλυτερα να κοιτας την δουλεια σου και τα υπολοιπα ας τα στους mods,εκτος κι αν ειναι πολυ χοντρο προβλημα,κι ας μην σε αφορα...
Αυτο προτεινω,μην χαλας τον εαυτο σου εκτος κι αν απευθυνετε σε σενα κανεις...:P
Απλη συμβουλη μετα οτι πιστευεις,δεν θα διαφωνησω,απλα ξερω πως εχουν τα πραγματα εδω και δεν μπορεις να αλλαξεις και πολυ τπτ απο μονη σου...αν ειναι να γινει θα συνεχισει να γινετε...
Anw,παλι μαντηλι εραψα:P...can't help it o ατιμος:canthelp:
Την κανω και παλι,ευχομαι να τα πουμε αργοτερα...αλλιως BB!^^
:byejg9:
Sep 04 2008 18:22
mono → Zoro
δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω...ο μονος λογος που εγραψα ηταν γιατι τα περι αρνιων μου την εδωσαν...ασχετο αυτο που σου ειπα πριν το ειδες τελικα?
Sep 04 2008 18:16
Zoro → mono
[I][B]zoro μου εχεις ταξει ενα καρο ρεπ παλιοψευτη!!!!!!!το καταλαβα το κολπακι σου...ταζεις ρεπ στα κοριτσακια εδω μεσα για να τις κανεις οτι θελεις!δεν θα γινω θυμα σου εγω! lol
[/B][/I]OMG,Busted!!:oo:
Ενταξει μην πεσεις θυμα,αλλα μη το πεις πουθενα εεεε???:blingeye2:
{πιανει ακομη αυτο το κολπο σε μερικες!!:hehe:}
Παω να δω που αναφερoσουν btw;)
Αυτα και παλι,εσυ μην χαθεις απ το forum και θα τα ξαναπουμε σιγουρα...καλα να περνας και παλι,BB!!!:P:bye:
Sep 04 2008 16:42
mono → Zoro
zoro μου εχεις ταξει ενα καρο ρεπ παλιοψευτη!!!!!!!το καταλαβα το κολπακι σου...ταζεις ρεπ στα κοριτσακια εδω μεσα για να τις κανεις οτι θελεις!δεν θα γινω θυμα σου εγω! lol
η δευτερη μεγαλη αληθεια πηγαινε σενα συγκεκριμενο ατομο που ειχε ποσταρει 3 4 ποστς πιο πανω...ειπα να κανω report αλλα ειπα να μη γινω κακια...
τεσπα καλο ταξιδι zoro,θα τα πουμε συντομα i hope!!!!
Sep 04 2008 16:39
Zoro → mono
[I][B]πρωτη μεγαλη αληθεια ειναι οτι η βλακεια ειναι ανικητη γιατι για να τα βαλεις με το βλακα πεφτεις στο επιπεδο του και σε νικαει λογω εμπειριας...
δευτερη μεγαλη αληθεια ειναι οτι προσβαλλουμε και μειωνουμε τους αλλους για να νιωσουμε ανωτεροι (which is pretty pathetic btw)
τριτη μεγαλη αληθεια ειναι οτι παλι θα πιασω πατο και αυτην την εξεταστικη...
[/B][/I]:respect::respect::respect::respect:
{δεν μπορω να σου δωσω και rep γμτ!:sigh2:}
Ολα κορυφαια{ελπιζω το 3ο να μην ισχυσει και σε μενα:P},ειδικα το 2ο το χω βιωσει απειρες φορες...ακομη και δω στο φορoυμ μερικες φορες και οχι παντα μονο σε μενα...ειναι μια ταση που υπαρχει δυστυχως...
Anw,αυτα λοιπον...τα λεμε αργοτερα αν ειναι,εγω την κανω να ετοιμασω καμια βαλιτσα...αν δεν τα ξαναπουμε τα λεμε απο τις 25 Σεπτεμβριου και μετα,μην χαθεις απ το forum και καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου κι εσενα!!
Καλη Συνεχεια στην ζωη σου γενικα!!:ureshii::byejg9:
PS:γιατι απο πανω δεν εγραψες ουνο,ντουε,τρε????:hehe:
{δεν κρατηθηκα,gomen!!:nanana:}
Τα λεμε,καλα να περνας!!:P
Sep 04 2008 16:29
Zoro → mono
[I][B]τι σπουδαζεις?φαρμακευτικη λογικα γιατι ολοι που ξερω φαρμακευτικη σπουδαζουν στην Ιταλια
[/B][/I]lulz!lulz!lulz!:hahaha:
Κι εσυ τι σπουδαζεις ειπαμε,μεντιουμ??:oo:
Χαχα κριμα ρε και σε ειχα για μονιμη του site{αν και βεβαια μην φανταστεις,ολοι μας θα μπαινουμε λιγοτερο τωρα λογο μαθηματων,εξετασεων ή δουλειων,αλλα φυσικα δεν το χανω το forum εγω:P}...
[αυτα σαν τα σημερινα ειναι που θα χασω και θα τρωγομαι:frozen:]
Καλη Επιτυχια και σενα λοιπον με την εξεταστικη αν γραφεις,αλλιως καλο ξεκινημα με τα μαθηματα:)
Τα λεμε ισως αυριο αν ειναι,oyasumi:gn2:
{αλλιως καποια στιγμη οταν γυρισω;)}
Sep 04 2008 04:19
mono → Zoro
τι σπουδαζεις?φαρμακευτικη λογικα γιατι ολοι που ξερω φαρμακευτικη σπουδαζουν στην Ιταλια...τεσπα περασα μια βολτα απο το irc, εκει να δεις τι ακουσαν τα αυτακια μου...φτιαξαμε και μπουζουκοτραγουδο για τον φρυνο και το κτηνος...βασικα αυτες τις μερες δεν εχουν γυρισει ακομα οι κολλητες μου,τελειωσε και η συμβαση στον οτε και δεν δουλευω και καιγομαι εδω αν και απο βδομαδα θα αραιωσω λογικα,αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι να φυγεις,καλη εξεταστικη!νομιζω παω για νανι ηταν μια δυσκολη μερα σημερα και αυριο εχω μεταμοσχευση νεφρου,ταχασα και τα 2 σημερα...
Sep 04 2008 04:07
Zoro → mono
mono-chan σε ξεχασα κι εσενα χεχε
Ουφ αστα ναι χαμος εγινε σημερα στην τρυπα,κριμα που δεν ησουν εδω,με την iri διαλυθηκαμε στα γελιαXDD
Το κακο ειναι οτι ξερω οτι θα γινουν αλλα τετοια αλλα θα λειψω απο Παρασκευη μεχρι 25 Σεπτεμβρη μαλλον:sigh2:...βλεπεις σπουδαζω στο εξωτερικο{μαντεψε που:wis:} και φευγω οπου να ναι,εχω εξετασεις και μετα ξεκιναω μαθηματα...αρα θα χαθουμε για 3 βδομαδες περιπου:(...κριμα,μολις γνωρηστικαμε και δεν τολμω να φανταστω καν ποσα θα χασω αυτη την περιοδο..θα ανακαλυψεις ολο το forum μονη σου:P{μην με ξεχασεις ομως!!}
Αnw,εχουμε ακομη αυριο ευτυχως,αρα οτι οδηποτε εχεις να μου πεις μεχρι αυριο ειναι η διορια,μετα ισως μετα τις 15 παω σε κανα net cafe,αλλα δεν θα μπορω να γραφω στο forum γιατι δεν εχουν ελληνικα τα πληκτρολογια εκει,μονο να διαβαζω...απο 25 και μετα θα χω και συνδεση σπιτι λογικα;)
{εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και την παρω νωριτερα,αλλα χλωμο το βλεπω:P}
Anw αυτα λοιπον,have fun in the forum,βλεπω εγινε και για σενα λιγο εως πολυ το στεκι σου^^
Sep 04 2008 03:58
attsifte D → mono
:wis::orly::tensai::wis::blurah5:
Αν τα προσθέσεις σαν μια μικρή ιστορία, βγαίνει η απάντηση μου :D
Sep 03 2008 18:11
mono → attsifte D
thanx 4 the req! Star Wars ftw αλλα καποιος το εχει παρακανει:wis:
Sep 03 2008 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed