Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
mono → iristella
σου εκανα εντιτ στο αποκατω,εχουμε τα ιδια γουστα στα κομιξ οποτε respect απο μενα,θα σας δωσω μια ευκαιρια να με μεταστρεψετε...προτεινετε μου κατι και εγω ειλικρινα θα δωσω μια ευκαιρια...i'll keep an open mind βρε αδερφε...
Σεπ 06 2008 01:09
iristella → mono
Come over to the dark side....... We have cookies..... Μην τον ακους. Εγω και η Ori ειμαστε εντελως ακινδυνες και δεν εξαναγκαζουμε κανεναν. Αλλος ειναι ο λυκος ντυμενος προβατο. Και εχω κρατησει και συνομιλιες για να το αποδειξω..... Με εμενα και την Ori εισαι ασφαλης. Τωρα με τον Zoro δεν ξερω. Με μια αλλη κοπελα που μιλαει την εχει κανει slave την ντυνει σε κοντα φορεματακια και την υποχρεωσε να εχει misa avatar και την βαζει να του κανει θεληματα........ Εγω ειμαι Harmless kitten!!!
Σεπ 06 2008 01:02
mono → iristella
συγκεκριμενα αυτος ο καποιος οργιασε!!!μεκανε και φοβηθηκα την καημενη...δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω...ειμαι σε μεγαλο διλλημα...γιατι εγω ειμαι μια αθωα και ανυπερασπιστη κορασιδα και αποτι φαινεται εσυ και η ορι θα με περασετε στη dark side...
edit btw σαρεσουν αρπακτικα και μεταβαρονοι???????iristella θα τα παμε πολυ καλα...και το skydoll καλο βεβαια αλλα ειδικα τα αρπακτικα απο ταγαπημενα μου!
Σεπ 06 2008 01:00
iristella → mono
heyz!!!!!! Τι γινεται? Ενα πουλακι μου ειπε οτι καποιος κακος ανθρωπος αρχισε να λεει φημες και διαδοσεις εντελως ανυποστατες για μενα και την Ori......Αληθευει?
Σεπ 06 2008 00:40
mono → Orion19
κανε με κανε με!πρεπει να ενωθουμε γιατι νομιζω μας εχει ολες και μας παιζει ο ατιμος...χαρεμι εχει φτιαξει!
Σεπ 05 2008 06:31
Orion19 → mono
Mono-chwaaaan! Είδες; Και εγώ αθώα κοπελίτσα ήμουν όταν έπεσα στη παγίδα του! Like a moth to the flame!
Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: )
Θα τον λιώσουμε! Annihilate him! :burningbe3: *παίρνει τα χάπια της*
Σόρι... Megalomania attack again...:deadga6:
Σεπ 05 2008 05:47
mono → Zoro
αλλου για αλλου τα στελνεις καλο μου...κοιτα τι μου στειλες μολις.για το θεμα που λεγαμε σου στειλα pm. κατα ταλλα καλο ταξιδι για αλλη μια φορα, i will miss you and your sheets:nanana:
συγκινηθηκα τωρα...seriously...
Σεπ 05 2008 05:09
Zoro → mono
mono-chan κι εσυ θα μου λειψεις πολυ:cry:
Αλλα ξερω οτι σε αφηνω σε καλα χερια πια:hehehe:...αλλο ατομο θα σε βρω μολις γυρισω:P
Καλα να γνωριστεις με τις νεες φιλες που σου βρηκα και με ευγνωμονεις μετα!!;)
Καλη αλλαγη χαρακτηρα,ero θα σε κανουν πια αυτες και να το αποδεχτεις...ero power is mightyXPP
Τα λεμε σε 3 βδομαδουλες λοιπον,καλα να περνας και keep the fun for when I'm back!!
Μην φατε ολη την διασκεδαση εσεις,αφηστε και τπτ για μενα...;)
Τα λεμε,καλα να περνας!!:byejg9:
ΕDIT:
[I][B]
Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: )[/B][/I]
Καταλαβαινεις ποσο αθωος ειμαι εγω μπορστα σ'αυτην και την αλλη εταιρα..το quote απο πανω μιλαει απο μονο του:canthelp:
Αλλα ειναι καλα κοριτσια,και οι 2...θε βρεθεις καλα πιστευω..BB!!:bye::byejg9::wooi2:
Σεπ 05 2008 05:04
Zoro → mono
αααα,γιατι δεν με θεεεςςς????:cry5:
{κοιτα ποια μιλαει btw...υπαρχουν παραπανο καμμενα ατομα με αυπνιες στο forum απ οσο φανταζομουν...κοινως βαμπιρ...welcome to the club!!^^}
Ναι η αληθεια ειναι οτι παιχτηκαν αρκετα στο forum απο τοτε που γυρισα απ την βολτα και ετσι εφτασα ως εδω:frozen:...παρ οτι αυριο φευγω δες νυχτιατικη εκπληξη που ειχαμε στο γνωστο group που μου λεγες και πες μου τι σκεφτεσαι...οτιδηποτε,σεβομαι ολες τις αποψεις,ποσο μαλλον την δικη σου...δεν εχω προβλημα οτι και να πεις..
Οσο για το σε ποιους αναφερονται το αφηνω σε σενα..νομιζω θα καταλαβεις:P
Αυτα λοιπον...αν δεν τα ξαναπουμε μην χαθεις απ το forum,να σε ξαναβρω εδω μολις γυρισω σε 3 βδομαδουλες,μην μας ξεχασεις!
{ποια αλλη θα στηριξει το thread μου με τα movie pics??παει θα καταρρευχει παλι..σε εχει αναγκη το thread μουXDDD}
BB then,καλα να περνας αυτη την περιοδο!!^^
Τα λεμε:byejg9:
Σεπ 05 2008 04:55
mono → GkLoc
δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω αλλα αμα το βαλεις στα τεχνικα προβληματα του φορουμ ολο και καποιος θα μπει να βοηθησει...καλη τυχη!
Σεπ 05 2008 01:12
GkLoc → mono
Haiiii
Ευχαριστω για την βοηθεια,πηγα να το εγκαταστησω ομως λεει οτι δεν ειναι συμβατο με Firefox 3.0.1,
Ευχαριτω και παλι
Σεπ 05 2008 01:07
mono → GkLoc
[url]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1174-%D4%E9-%EC%E5-%E5%ED%EF%F7%EB%E5%DF-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-86.html[/url]
πηγαινε στην απαντηση του Kenny στην Iristella (για το irc)
Σεπ 05 2008 00:58
Franklin → mono
Κι εσυ το ιδιο! Αχ ρε περαστικα σου ευχομαι! Και καλη επιτυχια με τις χαζοεξετασεις (που θα την εχεις)! Λοιπον φευγω σιγα σιγα να ετοιμαστω και θα τα ξαναπουμε! Ισως μπω το βραδυ! Φιλiα πολλα :)
Σεπ 04 2008 19:23
mono → Franklin
ναι αμε πηγαμε για καφε προχθες και λιωσαμε παλι...εγω βασικα δεν την πολυπαλευω με εξεταστικες και τετοια,επαθα και ωτιτιδα...αλλα το ηθικο ειναι οπως παντα ακμαιοτατο! και εγω ηθελα σημερα να βγω αλλα συνεβησαν διαφορα απροοπτα και εκατσα σπιτι να καιγομαι...καλο καφε και αμα βλεπεις τιποτα καλο απο ανιμε να μου λες...το rec αφου εκατσες και του εφτιαξες και θρεντ θα το τσεκαρω :p
Σεπ 04 2008 19:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται