Community Status Updates
somnium → mono
Βασικα, οι Asuka-fans ειναι πιο βαμπιρ:P... Ελπιζω να μην πεσει flame, αλλα το nge ειναι love/hate οποτε καταλαβαινεις... Στο irc παντως πυροδοτηθηκε ενα flame μεγατονων. Το thread ηταν τοσο σατανικα καταλληλο, που ουτε ο Johann Liebert δεν θα ηταν τοσο to-the-point:P Nicely done...
Sep 14 2008 02:14
mono → somnium
δικια μου η ιεροσυλια :sigh2: και πιστεψε με το πληρωνω ακριβα βλεποντας τη rei να καταποντιζεται:if:
Sep 14 2008 01:31
mono → Erisadesu
συγγνωμη erisabetsu τι εννοεις με το ζεις εσυ? στο ποστ σου στις καινουριες προβολες?μηπως με μπερδεψες με καποια αλλη?
edit sorry!μαλλον εγω μπερδευτηκα!προφανως το εννοουσες για τον Yo!Master...Sorry again!
Sep 12 2008 22:01
samurai_pizza_dora → mono
Damn me!:colddd:
Nα φανταστείς σκεφτόμουν και live action τη σκηνή με τους φύλακες να παίρνουν πλαστικές σακούλες και να τους κάνουν τρύπες για τα μάτια...-_-
Και σε μια φάση σκέφτηκα "οταν ημασταν μικρα παντως μας ελεγαν να μην βαζουμε σακουλες στο κεφαλι μας, γιατι μπορει να παθουμε ασφυξία!Ο_ο Τωρα αυτοι οι κρατούμενοι θα ζησουν για να βγουν έξω ή θα παθουν και αυτοι ασφυξια?"
Sep 11 2008 07:29
mono → samurai_pizza_dora
για να μην σπαμαρω στο θρεντ και επειδη πρεπει να το πω, δεν την παλευεις καθολου και τωρα μεχει πιασει και μενα νευρικο γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 10 2008 23:57
iristella → mono
Τα rep points φαινονται απο το Control panel του χρηστη οπου φαινονται ολα οπως και τα ποστ στα οποια αντιστοιχουν...κοκκινο για τα αρνητικα πρασινο για τα θετικα...Ξεκινας με 10 points 1rep=2 points,,,,,,,, Αυτο πανω κατω ειναιι^^
Sep 10 2008 21:39
mono → iristella
thanx iri! βασικα ξερω οτι το πε για μενα ασε τωρα δεν ειναι της παρουσης το πως και το γιατι,θα τα πουμε αλλη φορα,απλα ηθελα να ξερω τι ακριβως παιχτηκε...δε σκοπευω να κανω κατι δεν με νοιαζει το ατομο μου ειναι παντελως αδιαφορο οποτε μην ανησυχεις...τεσπα ερωτηση αν ξερεις...τι παιζει με τα rep?μπηκα τυχαια σημερα και μου χαν στειλει και ελεγε οτι ειχα και κατι points...παει 1 point/rep? και επειδη μου εμφανιζει μονο την τελευταια μπορω να δω και τις υπολοιπες?omg ειμαι τοσο ασχετη!!!!!!!!!!
Sep 10 2008 21:11
iristella → mono
καλα παει η εξεταστικη......... Εχω μελλον μπροστα μου,,,Αυτον τον καιρο εχω πεσει με τα μουτρα στα Angel Sanctuary και Boys Next Door της Kaori Yuki ...... Απιστευτα manga Και τα δυο. Διαβαζω διαβαζω και δεν χορταινω.
Sep 07 2008 23:30
mono → iristella
δεν φταιω εγωωωωωωωω:nanana::if::nanteee: ειναι που με παρεσυρε ο ατιμος ο zoro με τις γαλυφιες του...παντως και με τη misa συμφωνουσαμε lol...πως παει η εξεταστικη? εγω βρισκομαι σε denial παντως...βλεπεις τιποτα καλο αυτο τον καιρο?εχεις κατι να προτεινεις?
Sep 07 2008 22:33
iristella → mono
:hahaha:Ειδες???? It was bound to happen sometime:hahaha::hahaha::hahaha: Ας κρατησουμε ημερα και ωρα για να το γιορτασουμε ως εθνικη επετειο το γεγονος......
Sep 07 2008 22:28
mono → iristella
iristella βρηκαμε ενα θεμα να συμφωνησουμε lol! οντως ουτε εγω εχω αποφασισει ακομα με ποιον απο τους 2 ειμαι...δυσκολη επιλογη indeed...
Sep 07 2008 22:05
iristella → mono
Oπως το ειπες.... η μαλλον για την ακριβεια το παλιο 9 και ξερο ψωμι γιατι το καταντησαν αηδια απο ενα σημειο και επειτα...... Οσο για τον Zoro μην τον λυπασαι ακομη. Κατσε να τον δεις σε Live συνομιλια με εμενα και την ori να τον λυπηθεις τοτε:hahaha: ....He is so adorable when frustrated and in despair I can assure you of that:orly:
Sep 06 2008 02:25
mono → iristella
9 δηλαδη και ξερο ψωμι!και εγω εχω μια βιβλιοθηκη με 9 και ολα αυτα που λες μου αρεσουν τρελα,για το ρυθμιστη ειδικα κοβω φλεβες...κοιτα θελω να δοκιμασω να δω αλλα πραγματα και μονο απο περιεργεια τωρα αν θα μαρεσουν δεν ξερω,αμα μαρεσουν τον λυπαμαι τον καημενο τι εχει νακουσει χεχεχε
Sep 06 2008 01:19
iristella → mono
Χεχε μονο αν το θες και εσυ... Εμεις δεν εκβιαζουμε καταστασεις,,, Δεν εχει και νοημα κιολας αν δεν ειναι συνειδητη η επιλογη σου να εκπεσεις απο την χαρη.... Ναι αυτα που ειπα πριν τα λατρευω οπως και Black Sand... Ρυθμιστη, Χρυση Πολη, και Aρμαδα....
Sep 06 2008 01:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed