Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mono → Melkor

εμαθα οτι μοιραζεις βελγικα γλειφιτζουρια...μπορω να εχω ενα?
Οκτ 25 2008 00:01
Φωτογραφία

mono → Melkor

γεια σου...ειμαι καινουρια εδω...και αναρωτιομουν μηπως...ε να...ντρεπομαι...θες να γινουμε φιλοι?
Οκτ 24 2008 23:57
Φωτογραφία

mono → Zoro

ειμαι φοιτητρια στην Ελλαδα πουλακι μου...εχω πολυ ελευθερο χρονο...lolen
Οκτ 24 2008 01:26
Φωτογραφία

Zoro → mono

και με ταινίες και με anime....οιμε οιμε:deadga6: Σε λίγο θα σου ζητάω συμβουλές:nanana:
Οκτ 24 2008 01:22
Φωτογραφία

mono → Zoro

omg omg !!! πηγα να σου απαντησω και τα παιξε ο πησης!:hahaha: ατιμο πλασμα!ου να μου χαθεις ρεεεεεεεεε:nanana: βασικα την εχω δει τη συγκεκριμενη,οτι εχει σχεση με vampires το βλεπω αλλα δεν ελεγε και πολλα...γενικα το χω με τις σειρες! be afraid...be very afraid...
Οκτ 24 2008 01:16
Φωτογραφία

Zoro → mono

και μετά λες εμένα unpalevable:hahaha: Για τις TV σειρές τουλάχιστον,φαίνετε με έχεις....καμένη!;) Σου φχωμαι να σε επισκεφτούν ξανά οι γονείς σου σύντομα! (πρόβλεψη πιθανής απάντησης:ου να μου χαθείς ρεεε:'D)
Οκτ 24 2008 00:58
Φωτογραφία

Noitora → mono

thnx για το accept!^^ απο που εισαι?
Οκτ 16 2008 19:06
Φωτογραφία

Nerethil → mono

Χίλια συγγνώμη αγαπητή Mono, δεν το ήθελα! Γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στο internet, έχω υιοθετήσει την άποψη του ότι όλοι είναι aρσενικoi, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου(απο το γνωστό "there are no girlz on teh intrawebs") .:nod: Και πάλι συγγνώμη! (και μπράβο σου που είσαι λογικός άνθρωπος. Always a pleasure to meet one)
Οκτ 09 2008 17:15
Φωτογραφία

mono → Nerethil

βρε nerethil χαιρομαι που με θεωρεις λογικο ανθρωπο...αλλα να...ειμαι και κοριτσακι και αυτο το ο mono με πληγωσε...lol
Οκτ 09 2008 15:42
Φωτογραφία

iristellamono

Xεχε...... Χαιρομαι.Eλπιζω να πηγες καλα στα μαθηματα.. Κι εγω μια απο τα ιδια... Ευχαριστιεμαι ξεκουραση προς το παρον και μετα παλι τρεξιμο.... Και εγω τωρα εχω ξεκινησει αρκετες σειρες παραλληλα και εχω καει ελαφρως.... Και μου τελειωνει και ο σκληρος δισκος και ειμαι ελαφρως σε απογνωση (εναλλακτικη εκφραση για το εχω φρικαρει που δεν μπορω να κατεβασω ολο το ιντερνετ απο anime Και ξενες σειρες στο Pc μου).....
Οκτ 06 2008 14:01
Φωτογραφία

monoiristella

iri chan! καλα ειμαι!τελειωσε η εξεταστικη και ειμαι ολη την ωρα εξω και λιαζομαι σαν το γατι...βλεπω azumanga daioh αυτην την περιοδο και εχω λιωσει στα γελια! εσυ καλα?
Οκτ 06 2008 03:10
Φωτογραφία

iristellamono

Hey mono chan....... Long time no see...... Τι κανεις ολα καλα?
Οκτ 02 2008 23:34
Φωτογραφία

Anyparktos → mono

Οmg,δεν σ ειχα κανει friend τοσο καιρο!:oo:
Σεπ 26 2008 13:30
Φωτογραφία

Lokemono

εμ τι να τους πεις τωρα, που πανε και αγγιζουνε τη θεα .... αξιζει να χασουμε σαλιο ? :P
Σεπ 25 2008 21:33