Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
papp0us → Kenny
lol! Έλα ρε συ, επαναλαμβανω, καθαρά για πλάκα το είπα. Σοβαρα ο κυριότερος λόγος που έμπλεξες εσύ, είναι επειδή είχες το πιο "βολικό" nick για το lame joke με τη Σεχτα:P(τα κακά της διασημότητας)
Αφού γενικά το ξέρεις, οτι κανείς σας δε γκρινιάζει, τι το αναφέρεις και καθόλου; Παίζει σοβαρή πιθανότητα, να γκρινιάζω μόνος μου, λίγο περισσότερο άπο όλους σας μαζί.
My bad επαναλαμβάνω:nod:
Αύγ 01 2010 05:47
Kenny → papp0us
Δεν γίνεται να είσαι global mod σ' ένα forum όπως το .aNiMe//GR, με ευθύνη να βάζεις τάξη παντού, και να μην γκρινιάζεις.
That said, δε νομίζω ότι γκρινιάζω τόσο συχνά. Τόσο αχώνευτος είμαι; :beaten:
Αύγ 01 2010 01:55
Ryuji → papp0us
Όντως ο άλλος έμεινε στο κλαρί.. Αυτοί οι side characters είναι όλο τόσο καλοί και αθώοι αλλά ποτε δεν δικαιόνονται :@
Το ef σίγουρα θα το δώ, απλά τώρα στις διακοπές δεν έχω πολύ χρόνο να το απολαύσω όπως του αξίζει :P
Ok, θα βάλω να τα δώ τα specials for killing time όταν βαριέμαι. Αν είναι τίποτα το σπουδαίο θα σε ενημερώσω (που δεν το νομίζω).
Ιούλ 21 2010 23:03
papp0us → Ryuji
αυτό που με χάλασε στο True tears ήταν βασικά οτι
[SPOILER]Ο φίλος του που ηταν εντάξει χαρακτήρας έμενε μπουκάλα. Ακόμα και στο τέλος αν θυμάμαι καλά, η τύπισα που γουστάρει, είναι στο στυλ "αφου δε μου κάθεται ο άλλος ας πάρω το κουταβάκι" [/SPOILER] Και είναι αδικία για τον τίμιο side character :unlucky:
To GTO απλά είναι uber, και ο Onizuka Θεός.. τα άλλα είναι λεπτομέρειες.. ένα θα σου πω. Και λίγα επεισόδια έχει.. αλλα τόσα ήθελα!
Αμα σου πέσει βαρύ το EF Δες kimikiss pure rouge.
Τα Specials δεν τα έχω δεί, αλλα συνήθως είναι ψιλομάπα εώς τρισάθλια..
κάτι τελευταίο, επειδή την πάτησα και εγώ τις προάλλες, βάζε Spoilers και στα VMs γιατι μπορούν να τα δουν και οι υπόλοιποι :hehehe:
Ιούλ 21 2010 18:39
Ryuji → papp0us
Μόλις τελειώσα το True Tears και είπα να γράψω εντυπώσεις στον recommender xD. Γενικά τα πρώτα επισόδεια το πήγαιναν πολύ καλά. [SPOILER]Μ' άρεσε πολύ ο παραλληλισμός με το ehon επίσης. Στα τελευταία επισόδεια είμουν σκεπτικός στο να το συνεχίσω ή όχι γιατί έδινε εντυπώσεις Toradora ending με όλα αυτά τα μπερδέματα ( 3 girls 1 guy ffs, και ο καημένος ο Miyokichi μόνος) και θα ήταν ξενέρα.. [/SPOILER]Αλλά το last ep. τα έσωσε όλα και έδωσε και +. 4/5 απο μένα ty for recommending και κάτι last: αυτά τα specials που έχει αξίζουν; Θα τα δώ σίγουρα αλλά για θέματα προτεραιότητας ρωτάω.
Καλά για το GTO δεν έχω λόγια είναι απλά epic. Εf-tales θα αρχίσω αργότερα.
Ιούλ 21 2010 17:27
papp0us → Ryuji
nop! δυστυχώς μόνο απο vimeo το βρήκα.. αμα το ξετρυπώσεις πουθενα στο youtube, μπορείς να το κατεβάσεις
Ιούλ 14 2010 09:40
Loke → papp0us
haha sry man υπομονη, οπως ειπες δε πολυ αξιζει να προσπαθησεις να βρεις ακρη..
Ιούλ 10 2010 21:15
papp0us → Loke
Δε μου φτάνει ο πόνος μου μου τριβεις στη μούρη και τη γκαντεμιά μου:P 2 SMS έχω πάρει απο τη Hol. Ένα οτι η αιτηση προωθήθηκε και σε λίγες μέρες θα λάβω νέα ειδοποίηση, και ενα δευτερο που έλεγε οτι το αργότερο που θα ενεργοποιηθεί είναι στις 21 του μήνα :canthelp:.
Ιούλ 10 2010 18:45
Loke → papp0us
weird again μπορει να το αλλαξαν, εγω το ειχα τσεκαρει ακομα και με τη hol και σε μενα δε με βγαλαν απο το internet μεχρι να ειναι ετοιμοι, μου ρθε sms οτι ξεκιναει και εμεινα χωρις internet πολυ λιγοτερο απο 1 ωρα
Ιούλ 10 2010 18:42
papp0us → Loke
στο συμβολαιο λέει οτι " η μέγιστη χρονικη διάρκεια ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι 15 εργάσιμες μέρες μετα απο την εξακρίβωση των στοιχείων του πελάτη, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας(πυρκαγιές πόλεμοι απεργίες κτλ) Η HOL δε φέρνει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις λόγο προηγούμενης παροχής απο ΟΤΕ η άλλο πάροχο" Δεν είναι η HOL το πρόβλημα, γιατι το DSL του Modem είναι αναμένο, που σημαίνει οτι η Forthnet δεν έχει φύγει ακόμα, απλα μου έχει κόψει το internet(πουστιές).Και το τηλέφωνο έχει φραγή δεν ειναι αποσυνδεδεμένο.. Κανονικά έπρεπε να πάρω τον τελευταίο λογαριασμο τώρα και να πάω στη forthnet τη δευτέρα να δεις τι είχε να γίνει, που μου το "κοψανε" με προπληρομένο το λογαριασμό του μήνα, αλλα δυστυχώς τη βενζίνη και τα νευρα μου θα χαλάσω.. αστους να πάρουν τον πούλο να ησυχάσουν. Τι να κάνεις.. περιμένω
Ιούλ 10 2010 18:18
Loke → papp0us
weird, οταν ειχα κανει εγω ηταν 1 μερα το ειχα τσεκαρει και μου το ειχε επιβεβαιωσει και η hol.
Ιούλ 10 2010 17:12
papp0us → Loke
Άστα 15 εργάσιμες έχουν προθεσμία[B] απο τη στιγμή[/B] που θα προωθηθεί η επιβεβαίωση διακοπής απο τη forthnet. Τώρα που μπήκα στο χωρό θα χορέψω.. ευτυχώς μου έκοψε να το κάνω τώρα που εχει διακοπή το τεί, γιατι ούτε εργασίες δε θα μπορούσα να παραδώσω ένα μηνα..
Ιούλ 10 2010 16:09
Loke → papp0us
υπαρχει κανονισμος αν ξεπεραστουν καποιες ωρες, ειναι υποχρεωμενες οι εταιριες να κανουν τη μεταφορα μεσα σε καποιο χρονικο οριο. ριξε μια ματια στο χαρτι του συμβολαιου αν το εχεις
Ιούλ 10 2010 16:00
papp0us → Loke
ακόμα χωρίς είμαι! στο πατρικό μου ήρθα και βρήκα. 24-48 ώρες;; σε πιο πλανήτη; :P Απο forthnet σε Hol πάω και μου η αιτηση ενεργοποιήθηκε στις 27 του προηγούμενου, με maximum(συμφωνα με τη hol) τις 21 Ιουλίου.. Τώρα τρέχα γύρευε! Το καλό ειναι οτι ήμουν σε ιδιόκτητο forthnet οπότε θα γλιτώνω τη χαρτούρα και τις διαδικασίες του ΟΤΕ, αλλα και πάλι χάλι μαύρο τα πράγματα
Ιούλ 10 2010 15:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται