Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → papp0us
Και να κλείσει το mangatraders (που δεν νομίζω), σου βρίσκω άλλα 5 sites για να κατεβάζεις. Τα μπλε είναι όσα δεν έχει ολοκληρωθεί το scanlation τους, και είναι η πλειοψηφία γιατί όταν ένα manga έχει ολοκληρωθεί και το έχω διαβάσει όλο, το βγάζω από τη watchlist... αλλιώς, αντί για 500+ τίτλους, τώρα θα είχα 1500+... XD
My pleasure. Όσο για το από που να ξεκινήσεις, θα σου γράψω 5-6 τίτλους από μνήμης, κι αργότερα θα σου γράψω κι άλλα σε νέο VM.
Love Junkies
Hen Koi - The After School Diary
Katekin
Hakoiri Devil Princess
Koibana Onsen
Virgin Na Kankei
VITA Sexualis
Domina No Do
Υποθέτω ότι κάτι γνωστά όπως Nana To Kaoru, Yuria 100 Shiki και My Balls τα ξέρεις ήδη. :P
Αύγ 17 2010 21:58
papp0us → Kenny
O M G!!Τώρα τα αποκαλύπτεις αυτά καταραμένε hayate; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ SITE; Τα μπλέ είναι τα ongoing ή απλά δεν τα έχει ολόκληρα στο mangatraders;
ψψψψ... και έχω διαβάσει μονο καμια 30αριά απο αυτα... βλέπω και μερικά με συνθετικό το yuri, που δεν τα είχα βρει και γίνομαι ξαφνικά πολύ χαρούμενος:nbleed:.
Εμπρός εμπρός καλή μου Otenet.. :nod2: Kenny-Sensei, σου βγάζω το καπέλο.
Για πες κανα "διαμάντι" να ξεκινήσω(ολα θα τα κατεβάσω, χώρο έχουμε δοξα το θεό, αλλα αν ξέρουμε απο που ξεκινάμε:P)
Αύγ 17 2010 21:39
Kenny → papp0us
Α, ώστε διαβάζεις και ecchi manga... good, good. Θα εκτιμήσεις πολύ την [URL="http://www.mangatraders.com/profile/113039"]manga watchlist μου στο mangatraders[/URL]. Σχεδόν 1 στα 3 είναι ecchi. XD (Only good stuff allowed BTW.)
Αύγ 17 2010 21:32
papp0us → Kenny
To έχω διαβάσει το manga για αυτό λέω να το δώ και σε anime.. Γενικά όσα manga διαβάζω έχω την ανωμαλία να βλέπω και τα anime τους μετά(ανεξήγητο, αλλα το κάνω) Το πρώτο σε σχέση με το manga ήταν γελοίο, δεν έχω και πολλές ελπίδες για το 2ο αλλα τιμής ένεκεν:P
Αύγ 17 2010 21:18
Kenny → papp0us
Για To LOVE-ru... μη χάνεις το χρόνο σου με το κακοφτιαγμένο anime... πιάσε διάβασε το manga, κατά προτίμηση από την αρχή ως το τέλος. Ασύγκριτα καλύτερο σχέδιο.
Αύγ 17 2010 21:07
papp0us → iristella
LoL! Βάλτε μια υπηρεσία να κατεβάζεις αυτοκίνητα, και μετά την ξανασυζητάμε την υπόθεσή σας:P . "I wouldn't steal a purse" και που το ξέρεις ρε φίλε.. εγώ μπορεί να είμαι ο ροχάμης! Τέτοια σιγουριά πλέον;
Αύγ 13 2010 01:11
iristella → papp0us
[quote](οπως και η τρομερή ατάκα "you would never steal a purse. Why would you download a movie" που τάραξε συνθέμελα τον πειρατικό μου εσωτερικό εαυτό..)[/quote]
Α εμένα μου άρεσε περισσότερο η επόμενη ατάκα στο τσιτάτο. Το "you wouldn't download a car". Πάντα υπήρχε μια φωνούλα στην άκρη του μυαλού μου που ούρλιαζε "Fuck you!!! I woulf if I could" :P
Αύγ 13 2010 01:06
papp0us → giorgos-kun
Υπογραφή είναι οι εικόνες που εμφανίζονται κάτω απο το post του καθε ενός. Αντι να βάζεις χειροκίνητα την εικόνα εσύ, θα μπαίνει μόνη της μαζί με κάθε post σου. Σου την έκανα εγώ resize για να μη σε δυσκολέψω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το Quick Links που βρίσκετε στο μενού του φόρουμ και να διαλέξεις το edit Signature.
Εκεί έχει έναν editor όπως αυτόν που προσθέτεις μήνυμα στο φόρουμ. Πρόσθεσε την εικόνα στον editor (να το link της εικόνας [url]http://a.imageshack.us/img828/6296/1b29a9d729373c9.jpg[/url] ) οπως θα το έκανες αν ήθελες να το ποστάρεις σε μήνυμα, και μετά πάτα Save.
Απο εκεί και πέρα, κάθε φορά που θα κάνεις post θα εμφανίζεται η εικόνα απο κάτω
Αύγ 06 2010 21:13
giorgos-kun → papp0us
για να μην συνεχισουμε να ειμαστε off topic.... οκκκκ τοτε σε αυτο που ειπες... αλλα τι εννοεις υπογραφη????
Αύγ 06 2010 21:03
matassos → papp0us
πραγματικα, αφου ενω ποτε δεν γουσταρα τα μηχανακια τωρα σκοπευω να παρω βεσπα μολις μπορεσω! ειδικα το ending ειναι κορυφη. γενικως το ανιμε ειναι κορυφη και προσεγμενο σε ολους τους τομεις..
πραγματικο διαμαντι! η συγκεκριμενη σκηνη με το ρομποτ οπως και η σκηνη με τον πρωταγονιστη που τα περνει στο κρανιο ενω μιλαει στην κοπελια του αδερφου του ειναι απο τις πιο επικες σκηνες σε ανιμε..
Αύγ 04 2010 22:52
papp0us → matassos
το έχω δεί ρε συ..Κορυφή! Είναι όντως ότι να'ναι αλλα έχει έπος σενάριο και animation:riiight: H Haruko με τη βέσπα, σπέρνει κανονικά!
Αύγ 04 2010 22:42
matassos → papp0us
α νομιζα το signature ρωτουσες λολ, σορυ εχω τρελαθει με το ματσ... δες το οπωσδηποτε το fury kury.. απο τα αγαπημενα μου , εχε υπομονη γιατι ειναι το πιο οτι να ναι ανιμε..
Αύγ 04 2010 22:28
papp0us → matassos
Found it! FLCL είναι ;) Άντε να δούμε η παοκάρα τι θα κάνει:P night θενκς
Αύγ 04 2010 22:25
papp0us → matassos
Καλησπέρα. Ρε boss απο ποιο anime είναι το Avatar σου;; το έχω πετύχει και σε ένα amv και νομίζω οτι κάπου το έχω δει, αλλα δε θυμάμαι που
Αύγ 04 2010 22:10

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται