Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → papp0us

Κατ' εμέ, Gunbuster > Diebuster, αλλά υπάρχουν και άτομα που πιστεύουν το αντίθετο. Πάντως φρόντισε και στα δύο anime να δεις τα OVAs, και όχι τα compilation movies.
Jun 16 2010 19:52
Photo

papp0us → Kenny

To Cowboy bebop ήταν μια κρύο μια ζέστη μέχρι στα τελευταία 3 επεισόδια που ήταν πυρκαγιά! :P Γενικά με τα αυτοτελή επεισόδια στα anime δε τα πάω πολύ καλά, και στην αρχή, πάνω που πήγαινε να πάρει μια σειρά η ιστορία ερχόταν το επόμενο random επεισόδιο και με έστελνε πάλι στην αρχή. Τα 2 τελευταία που είχαν σειρά, αυτό με το τύπο που ήταν φυτό, και [SPOILER]είχε φτιάξει το avatar του που ηταν αρχηγός μιας "θρησκείας",[/SPOILER] οπως και αυτό με τον εκτελεστή που έμοιαζε διαστάυρωση Oβελίξ και Τζόκερ ήταν απίστευτα. Τα 3 πρώτα που αναφέρω μπορεί και απο τα επεισόδια σε σειρά καλύτερα που έχω δει. Απο εκεί και πέρα ωραίο animation, πολύ ωραίος ο κόσμος της σειράς(μίξη αγριας δύσης και διαστήματος) και με διαφορά το καλύτερο storytelling(δεν ξέρω πως να το πω αλλιως) που έχω δει σε anime. Δε το παραχέσανε με τα flashback, και οταν τα χρησιμοποιούσαν έβλεπες πραγματικά ένα κομμάτι του χαρακτήρα τους. Μουσική απλά uber.. χωρίς να είμαι ιδιαίτερα fan, απόλυτα στο κλίμα της σειράς και οτι περίμενα να ακούσω βλέποντας αυτη τη σειρά.. Με λίγα λόγια απο τα καλύτερα, αλλα κρίμα που δεν είχε συνοχή στο σενάριο. Για το Gunbuster το ξέρω, έκανα πρώτα research στο youtube, και το παλεύω το animation οπότε δε το χάνω με τίποτα:P Βασικα τι πιστεύεις; Gunbuster > Diebuster ή οχι; για να ξέρω τι με περιμένει μόλις τελειώσω το πρώτο
Jun 16 2010 19:46
Photo

Kenny → papp0us

Πώς σου φάνηκε το Cowboy Bebop, παλικάρι; Επίσης, επειδή διαβάζω πως θα αρχίζεις Top Wo Nerae... έχε υπόψην σου ότι το πρώτο Top Wo Nerae (γνωστό και ως Gunbuster) είναι anime του 1989... μη λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε για παλιό animation. XD
Jun 16 2010 19:36
Photo

Lebw → papp0us

Μα, γιατι το λες αυτο; Ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ. :P [οπως θα ελεγε και ο γυναικειος πληθυσμος απο το σχολειο τους.] Οχι εχει και μια αλλη γκομενα στο τελος περιπου, ειναι Γαλλιδα, Eclair κατι την λενε και μπορω να πω πως μαλλον ειναι η καλυτερη που θα βρεις σε ολο το anime. Περιμενε να την δεις και μετα μου λες για τα φιδια. :P
Jun 14 2010 20:30
Photo

papp0us → Lebw

.....αν οι θυληκοι χαρακτήρες της σειράς είναι αυτές απο το Zuka Club με τα φτερά, αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια!:frozen:
Jun 12 2010 14:15
Photo

Lebw → papp0us

Aλιμονο! :P Σε παρακαλω τωρα. Σκεψου καλυτερα... Εχει αυτην την εκνευριστικη τσ*λα στο 1ο επισοδειο, αλλα να μου πεις κι αυτη γλαστρα θεωρειται. Εχει την καταραμενη την Renge με το σιχαμενο γελιο... και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Zuka Club (δεν ξερω αν το εχεις δει ακομα), καλα αν το δεις αυτο το επισοδειο θα το παρατησεις σιγουρα το anime. Θα απιβδησεις. Ρε, ναι σου λεω ειναι θεικο! Εχει τρομερο γελιο, απο τα πιο αστεια anime που εχω δει ως τωρα!
Jun 12 2010 00:19
Photo

papp0us → Lebw

Οχι εντάξει, βαρβατίλα μένει στα σταθερά επιπεδα με B gata h kei, KissXsis και άλλα τέτοια "παιδικά" Το DMC είναι για το Fun Factor:P Συμφωνοι για τα Reverse Harem, αλλα στα harem υπάρχουν τουλάχιστον τα λιγουρια(συνήθως) φίλοι του αχρηστου και φλωρου πρωταγωνιστή για να σπάει η πιπινίλα.. Αντίθετα στο Ouran(δεν έχω δει άλλα reverse) είναι μια γυναίκα.. τέρμα αυτό! Και κάτι γλάστρες για να παίζει ο tamaki και να πετάνε καρδούλες γύρω τους. Σοβαρά πάντως έχει πολύ gang φάση, έχω λιώσει το γέλιο
Jun 12 2010 00:05
Photo

Lebw → papp0us

Μπορει το fail να ειναι υπογεγραμμενο αλλα επιμενω πως θα ηταν πολυ διασκεδαστικο. :P Eκρήξεις gayness?? Mα, δεν καταλαβαινω τι λες... :wis: Πλακα κανω, η αληθεια ειναι πως εχει πολλες. Εμμ τι περιμενες? Μην ξεχνας οτι ειναι ενα οπως λεγεται "reverse harem" anime, οποτε groupaki απο bishounen και μια ανδρογυνη πρωταγωνιστρια, την οποια ολος τυχαιως ολοι γουσταρουν ειναι must. Οποτε λιγες "αγαθιαρικες" σκηνες μεταξυ των male χαρακτηρων δεν ειναι τιποτα! Κουραγιο, θα δεις το DMC μετα και θα ανεβασεις παλι την αντριλα. :P
Jun 11 2010 23:30
Photo

papp0us → Lebw

Ιάπωνας με πρόθεση να μιλήσει Ελληνικά, είναι εξίσου lol κατάσταση με βλάχο να προσπαθεί να μιλήσει Γαλλικά. Tο Fail είναι υπογεγραμένο. Έχουμε πολλά σύμφωνα, δεν υπάρχει ελπίδα:P Για του Ouran... παλεύω με νύχια και με δόντια να μην το κάνω drop.. Στο 80% της διάρκειας του, έχει απίστευτο γέλιο( ο tamaki και τα twins είναι έπος, ειδικά στο επεισόδιο που είχαν πάει σπίτι της), άλλα έχει αυτές τις εκρήξεις gayness που δεν τις παλέυω.. I can stand one bishounen, even two... but 6 of them are just out of question... Και το βασικότερο είναι οτι και ο θυλυκός χαρακτήρας είναι ανδροπρεπής.. Προσπαθώ πάντως.. είναι τόσο αστείο που κάνω οτι μπορώ!!:if:
Jun 11 2010 19:47
Photo

Lebw → papp0us

Mαλιστα, εμμ I'm glad to hear that... :'D Aπλα δεν μπορουν να μιλησουν αγγλικα, πως οι Ελληνες δεν μπορουν να μιλησουν τα Γαλλικα με καλη προφορα, ετσι κι αυτοι δεν μπορουν τα αγγλικα. Πρωτα απο ολα δεν εχουν πολλα γραμματα απο αυτα που υπαρχουν στα αγγλικα, το πιο κλασσικο πραδειγμα: L= eru :P Ενα σου λεω, ασε τα ζαβαρακατρανεμια, εναν Ιαπωνα να προσπαθει να μιλησει Ελληνικα και πιστευω πως θα πεθανω απο τα γελια, αν και αν το σκεφτεις θα μπορουσαν να μιλησουν... καπως... :unsure: E και απο τα opening και μονο που εχεις ακουσει, νομιζω πως ειναι ξεκαθαρη η εικονα οτι δεν το εχουν με τα αγγλικα. Αν και μετα απο λιγο καιρο μπορεις να πιασεις κανα δυο λεξεις την ωρα που μιλανε Engrish. Ηaha, thanks! Κι εσυ με το ΝΑΝΑ κ' το Οuran, ακομα πιο μπροστα!
Jun 09 2010 21:11
Photo

papp0us → Lebw

[QUOTE]My god your pervy side is coming out...[/QUOTE] No worries, του έχω κάνει Seal οσο και να μάχεται, κάθετε ήσυχος στο τέλος.:hypno: Και που προσπαθούν; Τα Engrish είναι επιεικώς απαράδεκτα!! Μα ούτε ένας Voice actor να μη μιλάει αγγλικά σαν τον ανθρωπο; [B]Κανένας[/B]; J music δεν πολυακούω ,γιατι δεν καταλαβαίνω φωνήεν, και δεν το αντέχω να ακούω τραγούδια που δεν ξέρω τι σημαίνουν. Μόνο κανα Opening αμα τύχει και μ'αρεσει ,που έρχονται μαζί με τις μεταφράσεις τους:P Πρέπει κάτι να παίζει με την αρθρωση των λέξεων τους. Δε μπορεί να τους έρχονται τόσο δύσκολα τα αγγλικά.. Που να τους βάζαμε να διαβάσουν και τα ζαβαρακατρανέμια δηλαδη.. Final Fantasy,Dango.. μπράβο κοπέλα μου, θα πας μπροστά στη ζωή σου:riiight:
Jun 09 2010 20:40
Photo

Lebw → papp0us

Hehe, μπαα εγω δεν τα εχω φαει με το κουταλι, ελαχιστα εχω παιξει (που να ειναι 100% ιαπωνικα rpg), στο SNES θυμαμαι να ημουν καπου 4 ή 5 χρονων και να βλεπω τον ξαδερφο μου να καιγεται στο Mystic Quest... :P Γενικα οσα μπορω να θυμιθω τωρα που να εχω παιξει ειναι το FFVII, το FFXIII και το Valkyrie Profile. Kαλα τα dub των anime ειναι επιεικως απαραδεκτα. Και δεν εννοω τα dub σε φαση Kabamaru (which is absolutely awesome) αλλα σε φαση Death Note, man απλα δεν βλεπονται. Τι λες καλε που ειναι τσακωμενοι, προσπαθουν παρα πολυ οι καημενοι να τα πανε καλα με τα αγγλικα, αλλα απλα δεν γινεται, δεν ξερω αν ακους καθολου j-music αλλα μιλαμε πιστεψε με προσπαθουν ΠΑΡΑ πολυ. My god your pervy side is coming out... :'D
Jun 09 2010 20:20
Photo

papp0us → Lebw

Ναι είδες βρήκα και κινούμενο Dango! Αυτό με τα Jgames που έρχονται στην Ευρώπη με φωνές απο διαφημίσεις του Jack Daniels είναι σαπίλα σκέτη. Είμαι γενικά και καμένος JRpg φαν, και τα έχω φάει με το κουτάλι. Οτι έχω βρει σε jrpg απο το Snes και μετά το έχω δοκιμάσει, αλλα όσα είχαν αγγλικό voiceover δεν τα αντεξα..Για Ιαπωνικά το γράψανε το κολοπαίχνιδο! Αστο ήσυχο!Αυτή η Square φταίει για όλα! Οπως και το 99% των Dub στα anime..ΛΟΛ! Είναι τσακωμένοι και οι Ιάπωνες με τα αγγλικά ! Τόσες παιχνιδάρες και δεν βγαίνουν ποτέ απο την Ιαπωνία και δε μεταφράζονται ποτέ. [QUOTE]Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome![/QUOTE] :emptyonexg1: λες; [SPOILER] :wooi2: νιεεεεεεεε![/SPOILER]
Jun 09 2010 17:04
Photo

Lebw → papp0us

Αν εχεις αντιληφθει λιγο το παιχνιδι, κανεις save στα σημεια που πιστευεις πως αν κανεις κατι διαφορετικο (οπως να απαντησεις αλλιως σε μια ερωτηση, ή να πας δεξια αντι αριστερα λεω εγω...) θα ξεκλειδωσεις αλλο τελος και τελειωσε η υποθεση, δεν χρειαζεται να το ξαναρχιζεις απο την αρχη, εκτος πια αν εχεις κανει μεγαλη πατατα. Ειναι μεταφρασμενα μερικα απο fans αλλα τα περισσοτερα οχι, ασε που σου βγαινει και η πιστη να τα κανεις να δουλευουν. Αμαν παντως, δεν μπορουν να εχουν και Ιαπωνικα και Αγγλικα? Ή το ενα γινεται ή το αλλο. Για παραδειγμα, οπως αυτο με το καινουργιο Final Fantasy, Ευρωπη και Αμερικη κυκλοφορησε μονο αγγλικα και δεν ειχε Ιαπωνικα με αγγλικους υποτιτλους. Παντα πιστευα, πως οτι βλεπω ή παιζω θελω να ειναι στην γλωσσα στην οποια φτιαχτηκε, αλλιως ξενερωνω απιστευτα! Καλα ε, το dango εβαλες για avatar picture ειναι ακομα πιο τελειο. Yay! Dango all over my page!!! :awww: Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome!
Jun 09 2010 16:43
Photo

papp0us → Kenny

Φαίνονται δημόσια; σκατά![S] πάω να κλείσω τρύπες[/S] Α με πρόλαβες :P Μα εκτός του οτι είναι απίθανο το animation(είναι και του 2000 αν θυμάμαι καλά) μου φαίνεται παράξενο να πέσει τόσο χρήμα για το flcl. Εντάξει σε γενικές γραμμές είναι γαμάτο, αλλα δεν είναι ακριβώς "εμπορικό"
Jun 09 2010 11:36