Jump to content

Community Status Updates

Photo

papp0us → Hanzo

το τέλειωσα μέσα σε 2 μέρες τα 16 επεισόδια το Σάββατο!. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! απίστευτο απίστευτο! Κατεβάζω και το Season 2 αν και βλέπω μόνο 13 επεισόδια, οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα είναι τόσο λεπτομερείς οι αγώνες. Τρομεροί χαρακτήρες, και ενώ είναι 7 επεισόδια ο κάθε αγώνας, δε βαρέθηκα λεπτό. Το manga πόσο μπροστά είναι;([B]ακόμα [/B]ongoing είναι;;;) Μια και τα πήρα σερί, απο Major πλευρά τι ξέρεις; Είναι εξίσου καλο;
Nov 14 2010 20:12
Photo

Hanzo → papp0us

[QUOTE] Εγώ πέρα απο τα ατελείωτα ongoing βλέπω ξεκίνησα και το [I][B]Big Windup![/B][/I] το οποίο μέχρι τώρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ [/QUOTE]Ωραιος μαν.Γινομαστε πολλοι σιγα σιγα xD Σε πιο επεισοδιο εισαι βασικα?Πληροφοριακα, δεν πεφτει η ποιοτητα για κανενα λογο μεχρι το τελος.Και η δευτερη σεζον ειναι το ιδιο απιστευτη.Περιμενουμε τωρα το Δεκεμβριο ενα special ep .Απο το τιποτα κατι ειναι γιατι και τα manga scans αργουνε απελπιστικα και η τριτη σεζον-ΑΝ δουμε ποτε-θα τους παρει παλι 2-3 χρονακια.
Nov 12 2010 20:57
Photo

Hellraider → papp0us

Βασικά το GeoW ήταν γενικά άλλο στυλ και ήταν λογικό οι κινήσεις να είναι πολύ πιο γρήγορες. Όντως όμως ένα 180 turn κουμπί α λα RE4,5 δεν θα με χάλαγε.Αλλά ειλικρινά παρότι αργή (γιατί αν το πάμε έτσι η τρίτου γενικά είναι πιο αργή από πρώτου) η Overtheshoulder μπορεί να προσφέρει φανταστική εμπειρία.Από Survival Horror μέχρι RPG(Witcher).
Oct 25 2010 16:55
Photo

papp0us → Hellraider

lol ασε ρε που στρίβει πιο αργά και απο τον βύντρα!! Ακούω το τέρας απο πίσω, και μέχρι να γυρίσω 180+ενα ώμο για να το δώ και να το στείλω μαζί με τους φίλους του έχω τελειώσει 2 φραπέδες:P Στο Gow ήταν παρόμοια κάμερα, αλλα δεν ήταν τόοοοσο αργό
Oct 25 2010 13:58
Photo

Hellraider → papp0us

Λίγα λόγια για την Overtheshoulder εσύ.Μην ακούσω πάλι τέτοια πράγματα! :P
Oct 24 2010 22:24
Photo

papp0us → Tenshi

^^ χαχα κότσο σε πιασα! 15 ευρώ για ένα βράδυ έσκασα, αλλα ακόμα το βράδυ στο μυαλό μου΄ρχεται! Χέσιμο κανονικό (Αμα το ξερα οτι είναι 6-7 ώρες σιγα μην εσκαγα και εγώ τα 15.. κορόιδο με πιάσανε!
Sep 22 2010 19:54
Photo

Tenshi → papp0us

Συνονόματεεεεε τι μου έκανεςς!???? Διαβασα το review σου για το Amnesia!!!! ΑΑΑΑ το κατέβασα γιατί ήθελα να το παίξω αμέσως μιας και δεν έχω 15 ευρώ!! (Παίζει πάρα πολύ καλά)....ΤΑ 'χΩ κάνει πάνω μου κυριωλεκτικάααααααααααα..... η καρδιά βαράει δικασίδια!!!
Sep 22 2010 18:41
Photo

papp0us → Radagast

Είμαι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση να το συνεχίσω:P αμα μέχρι το 14-15 δε στρώσει θα το στείλω και θα πιάσω το 2ο:P Thanx:riiight:
Sep 14 2010 11:14
Photo

papp0us → Melkor

LOl! Καλά το είχα βάλει εγώ notification στο anidb, βρώμαγε ανωμαλία η δουλειά:ballumad: Downloaaaading, downloaaadiiing:awww:
Sep 14 2010 10:49
Photo

Melkor → papp0us

ρίξε και σε [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7431"]αυτό[/URL] μια ματιά. πέθανα στα γέλια χτες που το είδα. όπου Abnormal Physiology βλέπε Sexual Perversion.
Sep 14 2010 10:37
Photo

Radagast → papp0us

[QUOTE=papp0us;424043][B] G.I.T.S Stand Alone Complex[/B] Για μια ακόμα φορά τα επείσόδια χωρίς δυνατή σύνδεση μεταξύ τους(θέλουμε και cliffhanging δε βγαίνει αλλιώς) με εμποδίζουν να απολαύσω στο μέγιστο μια κατα τα άλλα απίστευτη σειρά(ακριβώς όπως και το Cowboy Bebop) To έχω stallαρει στη μέση, και περιμένω να μαζέψω δυνάμεις να συνεχίσω [/QUOTE] Αν θυμάμαι καλά σε κάποιο σημείο μετά την μέση της 1ης season, πιάνει main scenario, χωρίς να το αφήσει μέχρι τέλους κι έτσι κλείνει ωραία το season. To 2o season επίσης, αν θυμάμαι καλά έχει λιγότερο αυτοτελές ύφος, γι'αυτό και πολλοί το προτιμούνε. Just so u know...
Sep 07 2010 10:18
Photo

Tenshi → papp0us

Μμμ και εγω Ρεθυμνο ειμαι, αλλα θα κατεβω Ηρακλειο μεχρι το μεσημερι, δε ξερω αν θα μπορεσω να κατσω μεχρι το απογευμα. Anyway σου στελνω το κιν μου σε ΠΜ. Στειλε sms αμα ειναι!! ^^
Aug 20 2010 07:57
Photo

papp0us → Tenshi

Μωρέ ψήνομαι και πολύ μάλιστα, αλλα είμαι Ρεθυμνο στο πατρικό μου, και αύριο το πρωί πρέπει να πάω να πάρω κάτι τύπους απο το αεροδρόμιο στα Χανιά. Αμα τα καταφέρω και την κάνω αλα Indiana Jones και προλάβω να κατέβω απογευματάκι θα σου στείλω Vm
Aug 20 2010 07:13
Photo

Tenshi → papp0us

Ψήσου αύριο για καφε στο Ηράκλειο. Αν μπορείς και θέλεις βέβαια!
Aug 20 2010 00:38
Photo

papp0us → Kenny

Yuria Shiki και My balls έχω διαβάσει, απο τα υπόλοιπα ούτε μυρωδιά.. Ξεκινάω, και ο Θεος να βάλει το χέρι του να περάσω κανα μάθημα στην εξεταστική.. παντού pantsu θα βλέπω! Thanx για τον κόπο, οταν τελειώσω μ'αυτά επιστρέφω ;)
Aug 17 2010 22:23