Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
papp0us → mysticismlover
πλάκα θα'χε να το ξαναβλεπες για να μου βρείς την απάντηση!!! γενικά λίγα είναι τα anime που αξίζει να ξαναδείς..και συνήθως δεν είναι schoolορομάντζα..thanx πάντως.. θα ζήσω και χωρίς να μάθω:P:P
Μάι 17 2009 19:27
mysticismlover → papp0us
μεταξύ μας βαριέμαι να το ξαναδώ για να σου πω =D
δε λέω καλό ήταν,αλλά δεν είναι από τα anime που καίγομαι να ξαναδώ =Ρ
Μάι 17 2009 18:47
papp0us → mysticismlover
Κατι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ αλλα τελικά δεν είναι..αφου η Mokoto(ή motoko μνήμη χρυσόψαρου!!) είπε πως οτι ήξερε για αυτό επειδή της είπε ο keitaro οταν έπαιζαν οτι το είχε υποσχεθεί σε μια άλλη..οτι να'ναι..και εγω πολλά ζητάω..δε φτάνει που είδα και τέλος παραπονιέμαι κιολας!!
Μάι 17 2009 18:41
mysticismlover → papp0us
[QUOTE]Ακομα δεν κατάλαβα..τελικά πια ηταν η κοπέλα που ειχε υποσχεθεί μικρός;;[/QUOTE]
αν θυμάμαι καλά ήταν και με τις 2 η υπόσχεση.ήταν και οι 3 φίλοι όταν ήταν μικροί και παίζανε μαζί.το δείχνει στη φωτογραφία που βρίσκουν σε ένα επισόδειο. =)
Μάι 17 2009 18:28
papp0us → GkLoc
εναν και αυτός ήταν θεσσαλονικιός!!!τι να πείς...η εγώ δεν ξέρω που να ψάξω η αυτοί κρυβονται καλά!!!:P
Μάι 09 2009 23:28
GkLoc → papp0us
Ρε συ pappOus μένεις Ηράκλειο και μόνο έναν έχεις συναντήσει που να βλέπει Anime?Εδω διπλα στον Αγιο Νικολαο εχουμε πολλους πορωμενους στο λυκειο μας,και ολο και αυξανονται οι otakus....
Μάι 09 2009 21:46
papp0us → mysticismlover
XAXAXA!!! πωπω! Δεν εχει και καμια ένδειξη και το παίζω τζόκερ κάθε φορά:P εκτός απο ευχαριστώ λοιπόν,συγνώμη κιόλας :D
Μάι 09 2009 16:49
mysticismlover → papp0us
[QUOTE]ευχαριστώ πολύ [B]φίλε[/B] μου![/QUOTE]
[COLOR=Plum]τίποτα,αλλά...
εχμ... πώς να το πω ...:bahhh:
[B]κοπέλα[/B] είμαι :oo:[/COLOR]
:hahaha:
Μάι 09 2009 16:16
papp0us → jimmare
Με βλέπω να το κατεβάζω σε rmvb 50mb το ένα!! θα μου βγούν τα μάτια [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Απρ 25 2009 22:10
jimmare → papp0us
Μα οσα torrent εχω βρει με seeders ειναι νομιζω με ιταλικους υποτιτλους :(
Απρ 25 2009 15:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται