Community Status Updates
elenikd → papp0us
Μπααα.....καμία σχέση...και γω ηράκλειο σπουδάζω...επιστήμη και τεχνολογία υλικών στις βούτες!! :P
May 30 2010 18:40
papp0us
Απο ολα έχει εδώ, Απο γεωπώνους μέχρι νοσοκόμες! Είμαστε Τ.Ε.Ι με φόντα! Εσυ για που το βλέπεις; Δικηγόρος;
May 30 2010 17:39
elenikd → papp0us
Χαχαααα....δεν ήξερα ότι υπαρχει και τει γεωπωνιας στο ηρακλειο!!! :)
May 30 2010 17:20
elenikd → papp0us
Θα το κάνω και ελπίζω να πέσει και σε μένα μέσα :P
Σε ποιά σχολή είσαι;;
May 30 2010 16:57
papp0us → Night Wizard Seal
Αμ μπράβο Visual Key,(μην ψάχνεις απο ορολογία είμαι off:P) Δεν το λέω για να τους προσβάλω, γενικά είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση, χωρις να σημαίνει οτι το κακοβλέπω. Ακουσα 1 cdακι που βρήκα απο buck-tip, καθόλου ασχημοι!! και παίζουν 30 χρόνια ρε φίλε; πολύ προγκρέσιβ τους ακούω για παππούδες :D
May 30 2010 16:50
papp0us
Μωρε στα ανιμε δε θα κολλήσουμε.. Έχουν βγεί τόσα πολλά που στάνταρ κάτι θα πετύχεις που να σ'αρεσει. Μπες anime-planet.com, και γράψε ένα ανιμε που σ'αρεσει. Σου βγάζει απο κάτω recommendations. Στα δικά μου συνήθως πέφτει μέσα..
Ασε ρε συ! αν είχαμε ορεξη για διάβασμα θα είμασταν όλοι δικηγόροι:P
May 30 2010 16:47
elenikd → papp0us
Χιχι....και γω δίνω πρώτο μάθημα την τετάρτη (Φυσική :OMG3: ) και όρεξη για διάβασμα 0 !! :P
Από ανιμε δεν ξέρω τι να δω...δεν έχω δει και πολλά αλλά ξεκινάω κάποιο και αν δε μου αρέσει από το πρώτο επισόδειο σταματάω!!! προβλήματαααααα......!!! :P
May 30 2010 16:42
papp0us → elenikd
Τι να κάνω μωρέ.. εδώ βαρεμάρα αμετανόητη.. πλησιάζει η εξεταστική στο τεί και τρέχω και δε φτάνω! (για ανιμε πάντως βρίσκω χρόνο:P είδες καλά λέει η μάνα μου.."[B]αμα θες[/B]..")
May 30 2010 16:26
Night Wizard Seal → papp0us
Έλα γιατί τους προσβάλλεις τώρα :P. Το συγκεκριμένο συγκρότημα έφερε εν μέρει το visual kei στην Ιαπωνία. Είναι στίλ αλλά είναι καθαρά αυτουνού του συγροτήματος. Δεν ήταν οτέ σταθεροί σε ένα στίλ. Πάντα πειραματίζονται...
May 29 2010 21:02
Na, πολύ Emo ρε παιδί μου, Οσα Ιαπωνικά συγκροτήματα βλέπω παίζει πολύ ποζεριά, βαμένο νύχι κτλ, Alice Cooper 2010 δηλαδή:P Είναι μόδα στο Japan αυτό;
May 29 2010 20:43
Καθόλου ασχημοι! έχω δει και τα video στο thread που είχες κάνει, ασε που δε μιλάω:P Αλλα και αυτοί Psycho; τι έχουν πάθει η Ιάπωνες και έχουν φλιπάρει ολοι ρε συ;
May 29 2010 20:38
Night Wizard Seal → papp0us
Xaxaxa έλα ρε ατυχία. Εγώ να δείς πόσο ήθελα να πάω. Τότε με την Τάρια. Ναί η Ιαπωνική μουσική έχει τέλεια κομμάτια και το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι αυτοί στο σετάκι μου. Οι Buck - Tick.
Μεγάλο συγκρότημα, έχω ανοίξει και θρέντ αν εδνιαφέρεσαι και θα σου δώσω και κανα δυό κομματάκια να ακούσεις.:P
Το 2013 θα κλείσουν τα 30 χρόνια δουλειάς τους :) Το 1983 πρωτοδημιουργήθηκαν.
[YOUTUBE]9M83qG1zWWk[/YOUTUBE]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvJp1EEWe_I[/youtube]
May 29 2010 20:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed