Community Status Updates
Night Wizard Seal → papp0us
Σε παρακαλώ δεν είμαι anime-tard. Την Ιαπωνία την έμαθα πολύ πιο πρίν από τα μάνγκα και τα άνιμε. Έχουν απίστευτα φαγήτα. Ξέρεις πόσα νόστιμα πιάτα υπάρχουν; Μην ακούς τος φήμες:hahaha:
May 31 2010 22:20
papp0us → elenikd
E εντάξει..τα πρώτα 3 χρόνια είναι πανικος σκέτος.. Μετά σιγά σιγά ψάχνεις να την πάρεις πτυχίο να την κάνεις, γιατι είναι και το Πανεπιστήμιο ένα βάρος, ειδικά για μένα που έχω και στρατό. Εσύ είσαι cool:P
May 31 2010 18:41
papp0us → Night Wizard Seal
Τρελός είσαι;; Αυτοι τρώνε βατράχια και σούπες με μακαρόνια και αυγά πεταμένα μέσα, μαζί με κάτι λαχανικα! Μόνο οι ομελέτες και τα λουκάνικα-χταπόδια θα τρώγονται!(πως φαίνεται ο anime-tard!)
May 31 2010 18:39
:hahaha:
Θα προτιμήσω τα δικά τους φαγητά που είναι υγιεινά. Έτσι για να τρώς και μετά να μένεις λετπούλης:hahaha:.
May 31 2010 14:39
elenikd → papp0us
Αυτά είναι :hahaha:
έχω πολύ μέλλον ακόμα.....αλλά καλύτερα...δε θέλω να τελειώσουν αυτά τα χρόνια!! :)
May 31 2010 13:03
FallenSpiritGR → papp0us
ναι ρε παιδη μου εχουμε ακομα μπροστα μας πολυ δρομο μεχρη το τελος χαχαχα. καλα ειμαι μορε εσυ?
May 31 2010 08:50
papp0us → FallenSpiritGR
ΤΙ ΑΛΛΟ θα δούμε σ'αυτο το anime ρ;ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ! Πως πάει; καλά;
May 31 2010 08:04
papp0us → elenikd
1ο εεε έχεις ακόομα δηλαδη :(
Εγώ [B]τελειώνω[/B] :D 2-3 μαθηματάκια και η Πρακτική μου και θα είμαι ένα full γεωπώνος με τη βούλα, και μετά θα πιασω καμια δουλειά σαν αποθηκάριος η ταμίας:P
May 31 2010 08:03
Αμα ξέρεις και τη γλώσσα, και πολύ έκατσες! Θα πεθάνεις στα Onigiri ομως εκει πάνω. Να ανοίξεις ένα σουβλατζίδικο να τρως σαν ανθρωπος!
May 31 2010 08:02
FallenSpiritGR → papp0us
εισαι μεγαλος εεε χαχαχα καλα θεεικο το ποστ σου στο kiss x sis !!!
May 30 2010 23:42
Καλά αυτό εννοείται. Τι γλώσσα από του χρόνου θα την αρχίσω σίγουρα, ήδη ξέρω αρκετά πράγματα. Και με βγάλουν και οι σπουδές μου εκεί τότε ποιός με πιάνει...
May 30 2010 22:50
που Ελλάντα;;; εδώ έκανε αμάν να έρθει η μαντόνα... Μάζευε λεφτά να πας ιαπωνία! Και εγώ θέλω πολύ να πάω, αλλα θέλει πολύ γιέν η δουλειά:P
May 30 2010 22:46
Εεε όχι και παππούδες ρε. Έχουν πειραματιστεί σε χιλιάδες στίλ και ο τραγουδιστής είναι 44. Μια χαρά είναι, να έχουν την υγειά τους και ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε και κάποτε :P
May 30 2010 22:37
elenikd → papp0us
Είναι καινούρια σχολή και δεν την έχουν μάθει πολλοί ακόμα!! :P
Όχι...πρώτο έτος είμαι.Εσύ τελειώνεις;;
May 30 2010 21:39
papp0us
Αντε ρ! Είπες φυσική και δεν μου πήγε το μυαλό. (Πρέπει να) έχει βγάλει και μια φίλη μου αυτη τη σχολή(εχω να της μιλήσω κάτι χρόνια:P), Και την κοροίδευα οτι μόνο αυτή είχε μπεί! ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ 2 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!:P Kai τι λέει; τελειώνεις;;
May 30 2010 19:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed