Community Status Updates
papp0us → Lebw
Μη διαβάσεις Spoiler θα χάσεις τεράααστιο κομμάτι. Το After Story είναι μια μόνιμη κατάθλιψη.. Είναι το μόνο πράγμα(ταινίες,anime, και οτι άλλο θες) που με πήραν τα ζουμιά! Ούτε για το τέλος σου λέω τίποτα, αλλα αξίζει να το δεις 1000%. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλα αμα βρεις ώρα και έχεις ψυχικά αποθέματα, ρίχτου μια.Είχα φάει ένα μεγάλο Spoiler για το after story, αλλα παρόλο που το ήξερα οτι θα γίνει, στην φάση αυτή κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Δες το, δες το, δεεεεες τοοοο(εγκεφαλική επιβολή :D )
Γιατι να φρικάρω; και που ξέρεις το Dango φτάνει:P Dango connecting people!
Jun 07 2010 18:09
Lebw → papp0us
HAHAHA, ενταξει μωρε τις πιτζαμες δεν τις βλεπει και πολυς κoσμος! :P
Θα μπορουσες να τις ειχες αγορασει! Καλα τωρα να δωσεις 70 ευρω για να ακους το Dango Dango απο ενα κουτι ειναι λιγο too much...
Οσο για το anime [το αισθανομαι οτι προκειται να φρικαρεις] αλλα το εχω αφησει εδω και πολυ καιρο στην μεση και δεν λεω να αξιωθω να το συνεχισω. Μαλλον το γεγονος οτι ξερω ηδη οτι ειναι δυσαρεστο να μην με κανει να θελω να το δω. [δεν εχω διαβασει spoilers απλα ξερω οτι δεν ειναι και πολυ ευχαριστο]
Jun 07 2010 14:45
papp0us → Lebw
Ελα ντε! είχα βρει και Dango πιτζάμες στα Jumbo μια εποχή, αλλα ήτανε too much να κυκλοφορεί ολόκληρο γομάρι με τα Dango:P . Εντόπισα και ένα musicbox που έπαιζε το ending , αλλα το είχε δώρο μόνο ένα DVD του Clannad που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και στο μόνο Site που το βρήκα έκανε 70 ευρώ.. αντε γεια δηλαδή!
Εντωμεταξύ κάθε φορά που το ακούω το Dango kaizoku(η κάτι τέτοιο) παρόλο που είναι παιδικό, με πιάνει κατάθλιψη γιατι θυμάμε τη σειρά :P
Thanx και για το request!
Jun 07 2010 12:52
Lebw → papp0us
Hehe, ναι! Αγαπησα τα dango απο την 1η στιγμη που ειδα το ending, εχω λιωσει να το βλεπω στο youtube, μεχρι και το τραγουδακι κατεβασα! :P
Τα dango βγαζουν την βρεφικη μας ηλικια στην επιφανεια, δεν εξηγειται αλλιως! XD
Jun 07 2010 12:03
papp0us → Botsun
χεχε! κάτι παίζει με το νησί! Εγώ πάλι προσωπικά, δεν ξέρω κανένα απο ηρακλειο που να βλέπει ανιμε...φίλοι γνωστοί, όλοι ασχετοι με το είδος!
Jun 07 2010 09:49
Botsun → papp0us
Άκυρο.αλλά η πλειοψηφία των φίλων μου στο anime.gr είναι από το Ηράκλειο.Τυχαίο ?
Jun 07 2010 00:12
papp0us → Botsun
ελα ρ, thanx για το Request ;) Nyan Koi! και έλεγα οτι κάτι μου θυμίζει το junpei!:D
Jun 06 2010 20:53
papp0us → Hellraider
Οσο πάει τόσο μ'αρέσει(ep 5 για την ώρα) Τα σπάει ανοιχτά! Ένα σου λέω αμα ταυτιστώ αλλο με τον τύπο, θα πάω να γραφτώ στο μπαλέτο.. Οτιδήποτε εκτός απο το να καταλήξω hikikomori:P
Jun 03 2010 23:09
Hellraider → papp0us
Από τη στιγμή που έστω και στο ελάχιστο ταυτίζεσαι με τον Satou θα το λατρέψεις το NHK.It's my personal no1 after all!
Jun 03 2010 22:50
papp0us → elenikd
Ψευδώνυμο απο την 2α λύκειου επειδή μια μέρα φορούσα γυαλιά ηλίου και ήρθε μια μαμά να μου μιλήσει για το γιο της..με πέρασε για καθηγητή! και κόλλησε:P
May 31 2010 23:35
elenikd → papp0us
Εγώ δεν έχω στρατό :wooi2: :hahaha:
Έχω μια αποριααααα...πώς σου ήρθε να βάλεις το ψευδώνιμο pappous;; :P
May 31 2010 23:25
papp0us → Night Wizard Seal
Για μένα το λέω ρε συ που το μονο που ξέρω είναι οτι κάνουν τα λουκάνικα σα χταπόδια:P
May 31 2010 22:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed