Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
papp0us → Night Wizard Seal
Ιαπωνικό ροκ, ή γενικά Ιαπωνική μουσική; Κάτι Jap pop που έχω πετύχει σε openings καθόλου δε με χαλάνε.. Γενικά πολλά τραγούδια τους έχουν πολύ καλό ρυθμό ανεξαρτήτου είδους.. οχι σαν τον Τσαλίκη.
Nightwish... οταν ήμουν Γερμανια διακοπές είχαμε κανονισει να πάμε, αλλα εριξε τόσο χιονι που κολλησε 4 ώρες το τρένο! Ούτε ο θεός δεν ήθελε να πάω:P
Μάι 29 2010 20:13
Night Wizard Seal → papp0us
Εγώ ακούω ότι μου αρέσει αλλά θα έλεγε κανείς κυρίως μέταλ, αλλά ακούω και φανατικά ιαπωνική μουσική κλπ :P
Αγαπημένο συγκρότημα είναι οι Nightwish.
Μάι 29 2010 20:08
papp0us → Night Wizard Seal
Guardian, Iced earth,Maiden,Savatage τα βασικά, και ακούω και τίποτα new metal αν είναι ανεκτά:P Ψοφάω και για Dio, αλλα ψόφησε αυτός πρώτος.. χέστα! Εσύ;
Μάι 29 2010 20:05
Kenny → papp0us
Volume 11 chapter 66. Αν και γνώμη μου είναι ότι αξίζει να το διαβάσεις από την αρχή.
Μάι 20 2010 13:22
papp0us → Kenny
Καλά τώρα είμαι 5 eps πριν το τέλος δε το dropάρω, αλλα έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα τέλειώματα.. Απο μια ματιά που έριξα στο manga είναι οντως καλύτερο το σχέδιο, και αρκετά μάλιστα. Ξέρεις σε ποιο σημείο του manga τελειώνει το anime, για να μη ψάχνω chapter-chapter;
Μάι 20 2010 13:02
Kenny → papp0us
Look at it this way: Τουλάχιστον το manga φτάνει πολύ παρακάτω... και συνεχίζεται. Το anime όχι.
Ένας ακόμα λόγος να γλυτώσεις το anime είναι το character design. Είναι απλά άθλιο IMHO, και καμία σχέση με το όμορφο και καλοσχεδιασμένο manga.
Μάι 20 2010 11:21
papp0us → Kenny
AXA! δηλαδή έπιασα ένα anime χωρίς τέλος, που προέρχεται απο ένα manga χωρίς τέλος... θα τρελάθω απο τη χαρά μου στο τελευταίο επεισόδιο δηλαδή!:sadist:Να'σαι καλά για τα [S]ευχάριστα[/S] νέα :unlucky:
Μάι 20 2010 11:08
Kenny → papp0us
Περί Skip Beat: παράτα το ημιτελές anime και πιάσε το manga... το οποίο είναι ongoing... χμ, ναι, either way, you're fucked. XD
Μάι 19 2010 23:24
FallenSpiritGR → papp0us
πάτρια εδάφη αδερφέ μου. δίνω και πανελλήνιες φέτος και τα παρεμφερεί άστα να πάνε χαχαχα...
εσύ πως τα περνάς???
Μάι 04 2010 22:03
papp0us → FallenSpiritGR
ΕΛΑ ΡΕ ΘΗΡΙΟ! που'σαι;;;; εχω να μπω μουσουνου κάτι χιλιετίες! πως πας;στα πάτρια εδάφη είσαι ή έξω;
Μάι 04 2010 21:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται