Community Status Updates
Glaurung → iristella
Δεν λέω πως θα έπρεπε , πιστεύω όμως πως έτσι είναι . Και δεν λέω πως όποτε ακούμε διαφορετική γνώμη γενικός και ανεξαιρέτως πρέπει να εκνευριζόμαστε και να τσακωνόμαστε , το προσδιόρισα κάπως . Όταν ο συνομιλητής μας υποστηρίζει με πάθος μια αντίληψη που κατά την γνώμη μας είναι η κύρια πηγή των προβλημάτων μας , χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια να αποστασιοποιηθούμε από αυτά και να φιλοσοφήσουμε ( τα οικονομικά μας προβλήματα , τα οικογενειακά , τα προβλήματα του πανεπιστημίου κτλ είναι κάποια που μας δυσκολεύουν την ζωή άμεσα και τα αντιμετωπίζουμε καθημερινός ) , τότε είναι άκρος φυσικό να αντιδράσεις με μια κάποια εχθρότητα . Η κλίμακα αυτής , η έντασή της και η μορφή της εξαρτώνται από την περίσταση , μπορεί να είναι ειρωνεία , μπορεί να είναι «θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο με αυτά που λες , σταμάτα!» , διαφέρει . Και κάτι που σε μια πραγματική συζήτηση ελέγχεται πιο εύκολα και παρεξηγείται δυσκολότερα , στη γραπτή μορφή και στην σχετική απρόσωπη επικοινωνία που υπάρχει εδώ μέσα αυτά τα δυο αντιστρέφονται .
with love :joyful:
Sep 18 2010 13:49
iristella → Glaurung
[quote]Για πλάκα ; Δεν το θεωρώ καθόλου αστείο .[/quote]
True it's actually really sad. Ignorance that is....
Αν και διαφωνώ στο ότι πρέπει να εκνευριζόμαστε και να τσακωνόμαστε κάθε φορά που ακούμε διαφορετική γνώμη.
Sep 18 2010 12:59
Glaurung → Kenny
Είναι οκ ;
[URL]http://img842.imageshack.us/img842/9004/tamurasig.jpg[/URL]
Sep 14 2010 14:33
Kenny → Glaurung
Μόνο την υπογραφή ανέβασέ μου, στο Imageshack αν γίνεται. Thnx. ^^
Sep 14 2010 14:29
Glaurung → Kenny
Εγώ τα έχω σε ανάλυση 82x150 και 700x230 , μόνο που επειδή δεν έχω χρησιμοποιείσαι ποτέ κάποιο site σαν το Photobucket ή κάτι παρόμοιο θα θέλω λίγο οδηγίες για ότι θες . Άμα σου κάνει η ανάλυση πες μου τι να κάνω :)
Sep 14 2010 14:26
Kenny → Glaurung
Μωρέ το ξέρω ότι υπάρχει στο thread, αλλά το Photobucket κατέστρεψε την ποιότητα σε όλα τα παλιά jpg αρχεία που είχα ανεβάσει. Γι' αυτό ψάχνω να τα αντικαταστήσω. Την υπογραφή σου δυστυχώς δεν την είχα κρατήσει.
Sep 14 2010 14:17
Glaurung → Kenny
Ναι ,τα έχω στον υπολογιστή . Πάντως υπάρχουν ακόμα στο topic :
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2872&page=15[/URL]
Ό,τι [FONT="]θελήσεις [/FONT]πες μου :)
Sep 14 2010 13:42
Kenny → Glaurung
Να σε ρωτήσω... μήπως κράτησες δικό σου αντίγραφο από το Tamura sig που σου είχα φτιάξει παλιά;
Sep 13 2010 20:18
Glaurung → Linnya
Es gibt mehrere als du glaubst, wie sind eine menge Leute. ;)
Es ist unterschiedlich, ungefähr die erste Woher von Oktober. Es fängt an wen die Prüfungen zu ende sind und das ist nicht überall das gleiche, es kommt darüber an wie ville Fächer man hat und wann die anfangen. Dan wünsche dir viel erfolgt und eine schöne zeit bei uns :D :D
Sep 11 2010 14:16
Linnya → Glaurung
Woah, also auch ein Naturwissenschaftler :D
Ich kenn zwar auch ein paar in meinem Studiengang, aber im Vergleich zu den meisten Animefans, sind wir doch eine ziemliche Minderheit xD
Ich studiere in Dresden und bin grad nur 2 Monate zum Praktikum hier, am Research Center Athena bzw. IMIS, also nicht wirklich an der Uni.
Wann geht das Semester hier eigentlich los?
Sep 10 2010 21:02
Ryuji → Glaurung
Και Tolkien αλλά και Amon Amarth fun ?! :thatsit:
Δες και αυτούς λογικά θα σ' αρέσουν :
[SPOILER][YOUTUBE]e8hmszzyxxw[/YOUTUBE][/SPOILER]
Sep 10 2010 13:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed