Community Status Updates
Jap Doll → Glaurung
ααα καλι επιτιχια..πανελινιεσ δινετε σε αυτα τα ελλινικα σχολεια ε?οοοτι να ναι..απο πυ εισαι?:D :D:D:D
Dec 06 2008 14:46
Glaurung → Jap Doll
εγώ 3η λυκείου , σκέφτομαι να πάω για φυσικο-κάτι :fromabove:
καλή επιτυχία και ελπίζω να σου αρέσει πιο πολύ [FONT=Calibri][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Dec 06 2008 14:44
Jap Doll → Glaurung
Πασ εντιτ μαι προφαιλ..λολ εμ ναι βσκ σπουδαζα νοσηλευτικι αλλα δν μαρεσει κ τωρα 8α παο γ αεροσινοδοσ..εσυ?
Dec 06 2008 14:27
Glaurung → Jap Doll
και πως το κανεις τελικά ? :D καλό λιώσιμο με την ευκαιρία , εγώ πρέπει να κάτσω να διαβάσω :uhh: . εσύ είσαι φοιτήτρια ?
Dec 06 2008 14:18
Glaurung → Jap Doll
χαίρετε , από τι βλέπω είσαι κοινωνικότατη ! σε μια μέρα έχεις 5σελίδες μεvisitor-messages και 7 φίλους :oo::respect:
Λυπάμαι ειλικρινά , αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω ούτε και εγώ . Μπορείς κάπως να το αλλάζεις , στην αντίθετη περίπτωση σου βγάζει μήνυμα ανάλογα με το progress που έχεις
Dec 05 2008 23:53
Jap Doll → Glaurung
Χελλο...να ροτισο κατι??
ποσ μπορο να γραπσο κ εγο οτι 8ελο..κατω απ τ νικναμε μ οπωσ εσυ γραφεισ.. " Ανιμε αματεουρ" ??
Dec 05 2008 18:17
jimmare → Glaurung
[url=http://www.youtube.com/watch?v=X2HXeHcAUzg]YouTube - Kenichi(by jimmare).avi[/url]
Nov 23 2008 01:07
Glaurung → Erisadesu
δηλαδή οk ? αν όχι να κάνω κάνα edit , αλήθεια δεν ήθελα τα το γελοιοποιήσω .
Nov 20 2008 23:54
Erisadesu → Glaurung
δεν έχουν δει όλοι αυτό το anime
άλλα όταν είπες sorry για το σπαμ καταλάβαν ότι δεν έχει σχέση με το θέμα.
Nov 20 2008 23:49
Glaurung → Erisadesu
sry , αλλά πότε βρήκα εγώ αστεία στην παιδική κακοποίηση ? με παρεξήγησες , αντίθετος . δεν το έφερα σαν παράδειγμα για να το γελιοποίηση , απλώς μου το θύμισε ( άμα έχεις δει το συγκεκριμένο anime θα καταλάβεις ότι μόνο αστείο δεν είναι ) . Νομίζω ότι δεν έδωσα τέτοια εικόνα με τα post μου , αν ναι ζητάω συγνώμη
Nov 20 2008 23:43
Erisadesu → Glaurung
χαίρομαι που βρίσκεις αστεία την παιδική κακοποίηση.
να σου λέω ποιο συχνά τέτοιες ιστορίες να διασκεδάζεις.
Nov 20 2008 23:27
Glaurung → Eru Ilúvatar
ρε να μπαίνεις msn όταν είσαι στο pc , έτσω και ως εκτός σύνδεση
Nov 20 2008 21:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed