Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → AnO!
θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι φοιτήτρια , και από την φωτογραφία και από τον τρόπο που μιλάς ! τότε και σε σένα μπράβο για την ωριμότητά σου , στις απόψεις σου και στην έκφρασή σου . 3 λυκείου ?
Δεκ 11 2008 21:49
Glaurung → AnO!
ευχαριστώ … αν και μακάρι να μην υπήρχε τέτοια αφορμή για να φανεί η όποια ωριμότητά μου
Καλή σου μέρα και καλή σου εβδομάδα σου εύχομαι :(
Δεκ 07 2008 20:03
AnO! → Glaurung
φιλε οντως το οτι εγινε ηταν εξοργιστικο και συνφωνω μαζι σου.. και μου κανει εντυπωσηπου ενα αγορι της ηλικιας σου εχει τοσο ωριμες αποψεις επι του θεματος..
Δεκ 07 2008 13:00
Glaurung → Jap Doll
Metal (epic αρκετά, αλλά όχι μόνο)
Rock (classic κυρίως)
αυτά τα 2 κυρίως , αλλά ανάλογα με την περίσταση μπορώ να ακούσω και από κλασική μουσική μέχρι Τσιτσάνη :nosey:
Καλή ξεκούραση σου εύχομαι , πάω για διάβασμα τώρα :sleepy::sigh2:
Δεκ 06 2008 15:44
Jap Doll → Glaurung
Metal [thrash,power,melodic death k ligo black]
Emocore
Screamo
Visual key
j rock
k underground hip hop
eC?
Δεκ 06 2008 15:36
Glaurung → Jap Doll
οk ξέρω , εγώ έμενα Κηφισιά για 8 χρόνια και ξέρω λίγο την περιοχή ( λίγο )
δεν τους ξέρω ,δεν είναι και ακριβώς το είδος της μουσικής που ακούω :P εσύ τι μουσική ακούς ?
Δεκ 06 2008 15:32
Jap Doll → Glaurung
Oxi re Β.π μενω διπλα απ τ μαλλ αν πασ.. "Λογοπαιγνιο" λεγεται ειναι χιπ χοπαδεσ..χΔ
Δεκ 06 2008 15:23
Glaurung → Jap Doll
και , όπως διάβασα , πάς Ιαπωνία κάθε καλοκαίρι . Πρέπει να είναι υπέροχη χώρα , θέλω πάρα πολύ να την επισπευτώ κάποια στιγμή . που μένεις στην Αθήνα , κέντρο ?
Τι συγκρότημα είναι αυτό ?ξέρεις μήπως πως λέγονται τα παιδιά ?:P
Δεκ 06 2008 15:16
Glaurung
και , όπως διάβασα , πάς Ιαπωνία κάθε καλοκαίρι . Πρέπει να είναι υπέροχη χώρα , θέλω πάρα πολύ να την επισπευτώ κάποια στιγμή . που μένεις στην Αθήνα , κέντρο ?
Τι συγκρότημα είναι αυτό ?ξέρεις μήπως πως λέγονται τα παιδιά ?:P
Δεκ 06 2008 15:16
Jap Doll → Glaurung
ΟοΟοΟ εχω παει γερμανια τελεια ηταν..ναι 3ερω εχει η 8εια μ ε3οχικο στν ρφινα κ 3ερω ενα σγκροτημα απ κει..εγω ειμαι εληνοιαπωνεζα κ μενω α8ηνα..:)
Δεκ 06 2008 14:59
Glaurung → Jap Doll
ω ναι , πανελλήνιες …. ευχαριστώ πολύ
Είμαι ελληνο-γερμανός και έχω περάσει από σχεδόν όλη την Αθήνα . Τώρα μένω Ανατολική Αττική , στη Ραφήνα … επαρχία δλδ , πρέπει να πάρω το ΚΤΕΛ για να κατέβω στο κέντρο:fromabove:
εσύ μένεις μόνιμα Ελλάδα , έτσι ?
Δεκ 06 2008 14:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται