Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnO! → Glaurung

yep! ειναι ξεχωριστες εξετασεις και γινονται τον Σεπτεμβριο..αλλα το οτι δεν εχεις να δωσεις αλλα μαθηματα δεν τις κανει πιο ευκολες αφου ο τροπος σχεδιασης που μας ζητανε ειναι αρκετα τεχνικος και δυστροπος.. Καταληψη δεν εχουμε,και μαλλον δεν θα κανουμε,γτ εχουμε πολλα ζωα στο σχολειο μου... εσεις εχετε καταληψη?
Dec 17 2008 13:58
Photo

Glaurung → the goblin

thx :) καλα είσαι ?
Dec 17 2008 13:55
Photo

the goblin → Glaurung

ετσι αυτο ειναι avatar:bike:
Dec 17 2008 13:19
Photo

Glaurung → AnO!

για να περάσεις δίνεις μόνο σχέδιο , έτσι ? δεν πρέπει να γράψεις και άλλα μαθήματα ? έχετε κατάληψη ?
Dec 16 2008 12:28
Photo

AnO! → Glaurung

δεν εισαι ο μονος..δημοσιο σχολειο ftw..η ηλιθιοτητα στα καλυτερα της.. οσο για τα 0,4 μορια δεν ανησυχω,τουλαχιστον του χρονου θα περασω σιγουρα και με πολλη ανεση..:)
Dec 16 2008 12:19
Photo

Glaurung → AnO!

και δεν πέρασες για 0,4 μόρια ? :terror2: το κακό με την φυσική στην Ελλάδα είναι οτι , εκτώς απο καθητής , είναι πολύ δύσκολο να βρείς δουλιά . οσο για την έκφραση σιγά ,έχω ακούσει και χειρότερα . σε δημόσιο σχολείο πιγένω :P
Dec 16 2008 12:12
Photo

AnO! → Glaurung

για καλων τεχνων μπορεις να δωσεις πριν τελειωσεις το λυκειο αρκει να παραδωσεις μερικους μηνες πιο πριν εναν φακελο με 15 σχεδια που τα αξιολογουν και μετα σε αφηνουν να δωσεις εξετασεις... φυσικο ε? ωραια σχολη ειναι,τη φυσικη περσι την απολαμβανα γιατι ειχαμε καλη καθηγητρια,και καταλαβαινα και μερικα πραγματα...φετος με αυτη την σκροφα(sorry για την εκφραση αλλα την χαρακτηριζει) που εχουμε δεν βγαζω Χριστο..8.08 πηρα στι δθαγωνθσνα τετραμηνου(αυτα ειναι γουστα) Μενω λιγο πιο εξω απο Θεσσαλονικη στο Ασβεστοχωρι αν το χεις ακουστα
Dec 16 2008 11:31
Photo

Glaurung → AnO!

πως είναι με την σχολή των καλών τεχνών ? μπορείς να δώσεις και πριν από την 3η λυκείου ? εγώ πάλι έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα , στα αρχαία ( και στα λατινικά λογικά ) δεν μπορώ να κάνω τίποτα . δεν είναι ότι άμα κάτσω να διαβάσω δεν μπορώ να τα μάθω , αλλά δεν το αντέχω καθόλου . Αν δεν ήταν αυτά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ μήπως πήγαινα και εγώ θεωρητική , λατρεύω την ιστορία και μου αρέσουν πολύ τα κείμενα σαν μάθημα . Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα να περάσω «διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές» , αλλά τώρα που είμαι τεχνολογική δεν ξέρω . Στην αρχή σκεφτόμουν για χημικός , τώρα λέω για φυσικός . Είναι γοητευτικό που μπορείς να εξηγήσεις το καθετί που συμβαίνει γύρο σου . Σε πια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται ? ΥΣ έχεις πολύ ωραίο avatar- signature -profile , πραγματικά πολύ καλό
Dec 15 2008 22:48
Photo

AnO! → Glaurung

Καλων Τεχνων θελω να περασω,εδωσα ηδη αλλα πηρα ποδι για 0,4 μορια... θεωριτικη παω μονο και μονο επειδη τα θετικα μαθηματα υποβαθμιζουν την νοημοσυνη μου,και μου την δινει αυτο το πραγμα..τουλαχιστον τα αρχαια οσο σπαστικα και να ναι τα καταλαβαινω:P καλο κουραγιο με την 3η λυκειου ειναι ζορικη φαση,αληθεια που θες να περασεις?
Dec 15 2008 19:54
Photo

Glaurung → AnO!

κρίμα , πάντως άμα δεν σου άρεσε γιατί πήγες ? είναι πολύ υψηλές οι βάσεις στις σχολές που ήθελες να πας ? και τώρα που θες να περάσεις ? εγώ είμαι ένα ανώτερο ον ( και καλά ) που πάει 3η λυκείου
Dec 14 2008 20:04
Photo

AnO! → Glaurung

οχι ρε συ,αν ησουν ενοχλιτικος θα σε μπινελικιαζα:P θεωριτικη ειμαι...και το χω ηδη σκυλομετανιωσει,αλλα το συστημα δεν μου αφηνει αλλες επιλογες,αφου για να πας στις αλλες κατευθυνσεις και να σαι καλος πρεπει να εισαι ανωτερο ον... εσυ σε ποια κατευθυνση εισαι?
Dec 14 2008 16:48
Photo

Jap Doll → Glaurung

Καλα εσυ?δν μπενω εδω..εχεισ μσν?
Dec 13 2008 20:35
Photo

Glaurung → AnO!

άμα έχεις τέτοια λόξα είσαι τυχερή , δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε αυτό :P σε αυτή την ηλικία είναι μάλλον καλό να μεγαλοδείχνεις , σε παίρνουν πιο εύκολα στα σοβαρά όταν μιλάς . καλή επιτυχία στα μαθήματά σου τότε , τι κατεύθυνση είσαι ? ΥΣ. αν γίνομαι ενοχλητικός ή αδιάκριτος θα σε παρακαλούσα να το πεις , χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση :D
Dec 13 2008 15:08
Photo

AnO! → Glaurung

ωριμοτητα...ενταξει..δεν νομιζω,ακομα χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι,απλα σκεφτομαι μερικα πραγματα λιγο παραπανω,απο προσωπικη λοξα και μονο. Δευτερα λυκειου παω ακομη,απλως μεγαλοδειχνω(και δεν εχω αποφασισει αν αυτο ειναι κακο ή καλο..:P)
Dec 13 2008 14:35
Photo

Glaurung → Jap Doll

καλά είσαι ? :D
Dec 13 2008 14:32