Community Status Updates
karkas → Glaurung
Φιλε Glaurung, βλεπω απ'το ποστ στα Βασανα του μαθητη οτι θελεις να γινεις Φυσικος! Εχεις ασχοληθει περαιτερω με το αντικειμενο (εξω/μετα-σχολικα)? Ειμαι και 'γω στο ιδιο μονοπατι και εχω ασχοληθει αρκετα με πρακτικα τα παντα σε θεωρητικο επιπεδο, και σε πρακτικο επιπεδο εχω ασχοληθει με Κβαντικη Φυσικη (οσο κι αν σου ακουγεται περιεργο). Ανυπομονω να ανταλλαξουμε αποψεις!
May 21 2009 16:11
Glaurung → Daf_Chan
... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα φαίνεται
Που χάθηκες εσύ ??? Είπαμε , να είμαστε επιμελής με τις υποχρεώσεις μας , να προτιμούμε ένα καλό βιβλίο από το pc , αλλά όχι και έτσι . Ούτε ένα γεια , ούτε να δεις τι κάνω βρε αδερφάκι μου . [spoiler]:hahaha:[/spoiler]
Πέρα από πλάκα , εκτός από το ότι ειλικρινά ξαφνιάστηκα , μου έφτιαξες το κέφι , ήταν η τελευταία πινελιά μιας καλής μέρας . Τα θέματα ήταν βατά ( εντελώς κλισέ έκφραση :P ) και νομίζω ότι τα πήγα καλά . Άμα εξαιρέσουμε το ότι ξέχασα να βάλω τίτλο στο άρθρο μου και το ότι μάλλον έκανα λάθος ένα αντώνυμο ( εσύ που είσαι της θεωρητικής , πιο είναι το αντώνυμο της «ευθύνης» ? σκέφτηκα το «ανευθυνότητα» , αλλά αυτό είναι το αντώνυμο της «υπευθυνότητας» ) στις ασκήσεις δεν νομίζω να έχω άλλα λάθη . Πλάκα-πλάκα είναι πολύ χαλαρά στην εξέταση . Είχα άγχος όταν ήμουν στον δρόμο και πήγαινα , αλλά μετά φεύγει αμέσως ( εκτός άμα σου φαίνονται κινέζικα :P ) . Τώρα Δευτέρα έχω Μαθηματικά Γενικής Παιδείας , το μόνο επικίνδυνο είναι η θεωρία γιατί έχει τα ίδια πράγματα με της κατεύθυνσης με άλλα λόγια σε κάποια σημεία και μπορείς να μπερδευτείς .
Γενικότερα είμαι μια χαρά , κουρασμένος και γεύομαι ήδη την ελευθερία . Άμα εξαιρέσουμε το άγχος που έχω για 2 μαθήματα είναι πολύ ανέμελη περίοδος τώρα . Σκεπτόμουν εγώ και κάτι φίλοι μου να πάμε Φλωρεντία τον Ιούλιο , οπότε κοιτάω που και που για το ταξίδι και ταξιδεύω με το μυαλό . Εσύ πως τα πας ??????? Όλα καλά ? Έκοψες μαχαίρι το pc και την επικοινωνία και για μία φάση σκέφτηκα μήπως έγινε κάτι . Πες λίγο τα νέα σου όταν κάτσεις πάλι και έχεις λίγο καιρό .
Καλή επιτυχία και σε σένα στις ενδοσχολικές εξετάσεις και ευχαριστώ για τις ευχές σου
Α να μου χαθείς , με συγκίνησες :run:
May 15 2009 18:02
Daf_Chan → Glaurung
hello my friend.Να 'μαι και πάλι εδώ, μετά από μήνες απουσίας.:uhh:
Για πες, τι νέα; Πώς εγραψες σήμερα;:blingeye2: γενικά πώς τα πας;;; Επειδή δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σύντομα, καλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλή επιτυχία και για τα υπόλοιπα.. άντε υπομονή! Σχεδόν τελείωσες τυχερέ!! :nanana:
May 15 2009 14:20
Asaph → Glaurung
dystyxws oxi, mono dhmosieyseis exw kanei k se ekdosi-ekdosi mono se katri katalogous ekthesewn.
an thes more info des edw: [url=http://comicdom-press.gr/2009/02/23/%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-asaph-%CE%BC%CF%8C%CE%BA%CE%B1/]Comicdom Press » Blog Archive » Ξλλη Asaph ΞΟΞΊΞ±[/url] alla ok den pistevw oti exw kanei tpt shmantiko pote :S
eyxaristw gia ta kala logia pantws:)
Apr 17 2009 03:27
Glaurung → Asaph
πολύ καλή η δουλειά σου στο σημερινό τεύχος , όπως πάντα άλλωστε :wooi2: .
‘Έχει εκδοθεί κάποια δουλειά σου ?
Apr 15 2009 19:27
Glaurung → zweistein
Ήταν σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο jeronimo groovy , «Χουάνα η παρθένα » λεγόταν :bleh:
Εσένα πως σε λένε ?
Apr 07 2009 21:23
zweistein → Glaurung
kala milame li8ika sto gelio molis eida to "psixopa8ito" sto mybrute!
Apr 07 2009 19:08
Night Wizard Seal → Glaurung
Ναι σε λιγο αρχιζουν και οι εξετασεις ,αλλα φανταζομαι και σας...
Mar 30 2009 18:47
Glaurung → Night Wizard Seal
ποοο , ποιος στην χάρη στην ! χαλαρά και ήρεμα θα είσαι .
Εγώ πάω 3η λυκείου και είναι λίγο αγγούρι η όλη κατάσταση . Αυτήν την εβδομάδα πχ γράφουμε 8-9 διαγωνίσματα:terror2:
Mar 30 2009 18:41
Glaurung → Night Wizard Seal
:hi: Ευχαριστώ για το request , όλα καλά ?
Τι τάξη είσαι εσυ? :bleh:
Mar 30 2009 18:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed