Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → aboumonkey
Μπα, ακομα ψαχνω γιατι αυτες τις ταινιες που ειπε τις εχω δει. xD
Ωραιες φαινονται οι ταινιες που μου προτεινες, thanks. Εδω και κατι μηνες ψαχνω καποια καλη ταινια που να μοιαζει με το Crows αλλα ακομα να βρω...:P
Νοέ 20 2010 02:53
aboumonkey → Napster
Άκυρος incoming μιας και μάλλον θα έχει πάρει ήδη πιο τεκμηριωμένη απάντηση.
Για ταινίες παρόμομοιες με το Crows θυμάμαι τότε που έψαχνα είχα βρει το [URL="http://www.imdb.com/title/tt1237958/"]drop[/URL] και το [URL="http://www.imdb.com/title/tt0301429/"]volcano high[/URL]. Φυσικά και ακόμα δεν τις έχω δει...XD
Νοέ 20 2010 02:31
Napster → Kamui
Χμμμ...Σου προτεινω φυσικα το αγαπημενο μου game, The Legend of Dragoon (PS1). Δεν υπαρχει λεξη για να χαρακτηρισει αυτο το παιχνιδι. Πραγματικα οσες φορες και να το παιξεις θα πορωθεις και θα συγκινηθεις...
Δοκιμασε και το πρωτο Suikoden το οποιο ειναι λιγακι χειροτερο απο το 2ο, το πρωτο Valkyrie Profile που ειναι απο τα αγαπημενα μου, Breath of Fire 3,Chrono Cross/Trigger τα οποια εχουν θαφτει απο τους περισσοτερους Square Enix tards (aka FF tards) και φυσικα το Last Remnant το οποιο ή θα το αγαπησεις ή θα το μισησεις. Δοκιμασε και το Jade Cocoon που μπορει να μην εχει καλο story αλλα εχει ωραιο customization στα τερατα που πιανεις. xD
Νοέ 14 2010 13:48
Kamui → Napster
Δεν θυμαμαι αμα στο ειχα ξαναπει, αλλα το tales of vesperia ειναι καταπληκτικο.
Σχεδον τελειο θα ελεγα.Ωραιοι χαρακτηρες με προσωπικοτητα,πολυ καλο script,extra costumes,sidequest και ολα τα συναφη για κατι τυπους σαν εμενα...
Τι αλλο μπορει να περιμενει κανεις απο ενα JRPG.
Μονο ενα αρνητικο.Στην πρωτη εκδοση για το 360 δεν βγαινουν τα cutscenes,και αυτο που και που γινεται ενοχλητικο οταν εχεις κολλησει σε boss.
Αμα εχεις κατι καλυτερο,προτεινε μου,γιατι εμπιστευομαι το γουστο σου.
Νοέ 14 2010 01:53
Napster → Kamui
Το Valkyrie 2 δεν το εχω παιξει αλλα το πρωτο το εχω παιξει και ειναι απο τα αγαπημενα μου. Τωρα σκεφτομουν και 'γω για κανα FF (οχι πως τρελενομαι), εχω βαλει στο ματι και το Tales of Vesperia αλλα ολα αυτα μολις τερματισω το The Last Remnant.
Κοιτα, και το Last Remnant ειναι πολυ δυσκολο στις μαχες, αφου δεν διαλεγεις εσυ τι επιθεσεις θες να κανει ο παιχτης σου. :P
Νοέ 14 2010 01:27
Kamui → Napster
Αυτο σκεφτομουν πριν λιγο.
Ισως το personna 3 να ηταν καλη επιλογη.Επισης σκοπευω για FF12 και Tales of legendia,και αργοτερα ισως FF12.
Εχω αφησει και το valkyrie profile 2 εδω και κατι μηνες.
Εξουθενωτικα δυσκολο παιχνιδι.Σε σημειο που σου παιρνει τοση ωρα η εκπαιδευση και το να πας απο το ενα μερος στο αλλο,που ξεχνας παντελως τι συμβαινει στο περιεργο scenario του.
Πολυ καλο παιχνιδι,απο χαρακτηρες κτλ,αλλα υπερβολικα δυσκολο στις μαχες και στην διαχειριση ολοκληρης της ομαδας,απο την οποια οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι ουσιαστικα περιττοι,οσο ωραιοι και diversive κι αν ειναι.
Νοέ 14 2010 01:18
Napster → Kamui
Σιγουρα? Διαφωνω παντως. Ο Luc για μενα ηταν ο καλυτερος magic damage dealer. Ειδικα με το φοβερο Rune: Blue Gate. Ο Kahn νταξ, καλος αλλα τιποτα το τρομερο.
Υ.Γ. Ποιο θα ειναι το επομενο J-Rpg που θα αρχισεις?
Νοέ 14 2010 01:00
Kamui → Napster
To εβγαλα και το good ending.Just as planned.
54 ωρες gameplay.Αυτα ειναι παιχνιδια.
Υ.Γ.Καλος ειναι ο luc,αλλα προτημισα Μαzus.Καλυτερος σε ολα και ιδιως στην ενεργεια.
Ο Kahn ηταν λιγο ξεμπαρκη επιλογη,αλλα τον εβαλα για σιγουργια λογω rssurection rune,μαζι με darkness rune.Εκανε εξεραιτικη δουλεια.
Νοέ 14 2010 00:32
Napster → Kamui
Πσσσ, αυτα ειναι. Πες μου, ποσο τουμπανο ειναι το Suikoden 2? ;)
Ειχες και τον Pesmerga και τον Flik που ειναι οι αγαπημενοι μου. Ο Luc δε σ' αρεσε?
Νοέ 13 2010 23:33
Kamui → Napster
Νικησα τον τελικο.Αρκετα ευκολος μπορω να πω.
60 level ομαδα:Kamui(me),Pesmerga,Flik,Victor,Mazus,Kahn.
Τριτη προσπαθεια και αρκετη τυχη.
Τωρα το μονο που μενει ειναι το duel με τον jowy για το good ending.
Νοέ 13 2010 20:59
Kamui → Napster
Oxi.Εχω παιξει μονο το 4 και το tactics.Παντα ηθελα να σχολιθω με αυτη τη σειρα και ειπα να παιξω το δυο,που αναφερεται και πριν απο το 1.
Νοέ 13 2010 03:09
Napster → Kamui
Ωραιος. ;)
Yeap, τα σπανε και οι 2 + και ο φιλος του Culgan, ο Seed.
[I]Υ.Γ. To Suikoden 2 το αρχισες εχοντας τερματισει το Suikoden (1)?[/I]
Νοέ 13 2010 03:03
Kamui → Napster
Εφτασα στον τελικο του suikoden 2.Αυριο μαλλον το τερματιζω.
Ρε,ο culgan και ο Sid δεν ειναι οι πιο συμπαθητικοι χαρακτηρες?
Ειναι οι πιο lawful good απ'ολους.
Νοέ 13 2010 00:35
Napster → Lucy Heartfilia
Για την ταινια που ψαχνεις, με ενα γρηγορο search το βρηκα στα γνωστα j-movies torrentαδικα, αμα θες σε megaupload (1 part φυσικα) μπορεις απο [URL="http://www.megaupload.com/?d=9TBIUS60"]ΕΔΩ[/URL]. :)
Νοέ 08 2010 20:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται