Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Kamen Tantei Zura
Nice. Βασικα απλα πες μου πως θες να στα στειλω? Θες να στα ανεβασω σε κανα megaupload ή απο msn? :)
Απαπα, αλλο [I]κοριτσι [/I]η Tachibana. Τι σπαστικια που ηταν...:P Ετσι!!! Ina FTW!!! Καλα το SW το πρωτο το ειχα τερματισει στο Xbox μαζι με τον ξαδελφο μου. Απο τις 9 το βραδυ μεχρι το πρωι παιζαμε το SW για να το τερματισουμε. Και ξες...επειδη αυτος δεν ειχε ιδεα απο αυτο το παιχνιδια αλλα του αρεζε, ελεγε οταν τερματιζαμε με εναν παιχτη." Γιατι βγαζει καινουργιο παιχτη καθε φορα που τερματιζουμε ενα?!" :P. Εχχ...και τελικα το τερματισαμε σχεδον σε μια βραδια (μονο τον Takeda αφησαμε).
Και ειπε, ελα ενας εμεινε, μπορεις και μονος σου. Κλεινω το Xbox, και του δειχνω το DW 5 και μου λεει? Καλα με κοροιδευεις? Υπαρχει και αλλο τετοιο παιχνιδι? xD
Νοέ 04 2010 21:26
Kamen Tantei Zura → Napster
Ωωω ωραία. Δεν έχω πρόβλημα, αν δεν σου κάνει κόπος. Όποτε έχεις χρόνο :)
Τουλάχιστον έτσι λέει η εμπειρία με την sis. Χαχαχα, εντάξει είχε δίκιο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ναι, κορίτσι λέμε τώρα! όταν είχα παίξει παιχνίδι δεν είχα ιδέα από την κανονική ιστορία xD Μετά ήμουν "ΟΟΟΟΚ." και φυσικά WE LOVE INA! Αυτή που ήταν εύκολη στην χρήση ήταν η Tachibana, αν και δεν την έτρεφα τεράστια συμπάθεια.
Χεχε, αναμενόμενο :D
Νοέ 04 2010 21:07
Βασικα τη συγκεκριμενη pic μου την εχει δωσει ενα παιδι απο a-g. Ειχε πολλες τετοιες pics μαζεμενες, και φυσικα ειχε και το avatar αυτο αλλα και την signature. (αμα θες μπορω να σου τα στειλω) :)
Εχεις δικιο αυτο που λες με την παρεα. Μολις ειχε ερθει το φιλαρακαι μου να με βοηθησει ειπε. "Μα καλα, τι οπλο ειναι αυτο?" [I]οταν επαιζα με την Oichi.[/I] Νταξ, οι κοπελες ειναι αρκετα καλες, οπως η Ranmaru (κοριτσι λεμε τωρα...) :P και φυσικα η αγαπημενη μου Ina. <3
Well, νταξ οταν ειδα και 'γω για πρωτη φορα αυτη τη pic ειπα ενα μεγαλο "WOW!!!". :P
No prob, waiting your pm. ^.^
EDIT: Ωραιος ο Ishidaς. :hahaha:
Νοέ 04 2010 20:57
Αυτό ακριβώς, θα τον αναγνώριζες κατευθείαν.
Το συγκεκριμένο πάντως που έχεις έχει φοβερό artwork. Εγώ συνήθως ψάχνω στο pixiv, ντάξει γνωστό ιαπωνικό site, έκανα user κάνοντας translate με το google.translate. Για να μπορώ να αποθηκεύω εικόνες. Και μετά 'τσακ τσουκ' βάζοντας στο search τα ιαπωνικά ονόματα.
Αν και πολλά άλλα site, έχουν πολύ καλές εικόνες. Πχ αυτή που έβαλα στη sig του dark είναι από το deviantart.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα :kakaka: Οι περισσότερες κοπέλες είναι δύσκολες στην χρήση, ή κουνιούνται μια ώρα ή έχουν άθλιο όπλο. Για την Oichi ε; Κατάλαβα κάπως τη σύγκριση xD
Έτσι έτσι, συνήθως είναι καλύτερα και με παρέα, αλλά φυσικά υπάρχει και η βοήθεια. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, όσον αφορά την παρέα.
Ε καλά, μη τα παραλέμε. Βέβαια είναι και τι artwork θα χρησιμοποιήσεις. Παρακαλώ! :D
Βασικά δεν νομίζω να κατάλαβα ακριβώς, θα σου στείλω πμ.
Νοέ 04 2010 20:46
Εμ ναι. Τον Hanzo τον εχω συνηθισει με τα imbah τα ρουχα του και το φοβερο του Kusarigama. :)
Well, θα ηθελα και 'γω να αλλαζω συχνα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω ωραιες pics. :P
Οχι οτι εχω τιποτα μαζι της...Ωραια κοπελα, μορφωμενη ειναι,:kakaka: αλλα ηταν απο τους λιγους chars που με εκανε να ιδρωσω για να τερματισω το παιχνιδι. Δηλαδη πως θα μπορουσα να πολεμαω τους boss? xD Αστα να πανε Zura, περιμενα να ερθει ενα φιλαρακι μου για να παρει κανα Yukimura ή τον τουμπανιασμενο τον Date για να με βοηθησει γιατι δεν μπορουσα μονος μου με αυτην...μπλιαχ...:P ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ OICHI και το γλυφιτζουρι της. (ετσι λεω το οπλο της)
Νταξ, υπαρχουν αρκετοι μου μοιαζουν με αυτον αρα δικο μου λαθος. xD
Τιποτα, η αληθεια να λεγεται. :)
Μπορεις να κανεις καλυτερο icon, ειμαι σιγουρος. ;) Και thanks. :)
Καταλαβες γιατι? Για πες να το σιγουρεψω...xD
Νοέ 04 2010 20:29
Δεν πειράζει, ο Hanzo έτσι και αλλιώς δεν φαινόταν καλά. Η Kunoichi φαίνεται περισσότερο, εκεί φάτσα φόρα. Αν φορούσε ο Hanzo τα συνηθισμένα costumes δεν πιστεύω να μην τον καταλάβαινες με την μία όμως.
Αν και σκέφτομαι να την αλλάξω την εικόνα, έχω πάθει κάτι τελευταία και θέλω να αλλάζω εικόνες είτε avatar είναι είτε sig είτε η profile picture.
Χαχαχα, φαντάζομαι τι θα είχες να πεις :kakaka:
Η ουλή ε; Βέβαια είναι σε διαφορετικό μάτι, και όντως η μύτη και λίγο τα μαλλιά που πάνε προς τα πίσω, μιας και δε φαίνεται καλά η εικόνα θα μπορούσαν να το μπερδέψουν αρκετοί.
Σε ευχαριστώ πολύ! :)
Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που βλέπω ποστ σου κάθομαι και χαζεύω το icon σου. Δεν ξέρω, αλλά το έχω λατρέψει από τότε που το έβαλες.
Α ναι! Και επί της ευκαιρίας, κατάλαβα τι εννοούσες στο meeting όταν σε ρωτούσα για ποιο λόγο είχες δυσανασχετήσει.
Νοέ 04 2010 20:13
[COLOR=#000000]Ντροπη μou[/COLOR]...:frozen:
Πρωτα απ' ολα με τιποτα δεν θα σκεφτομουν αυτους τους 2. xD Ειδικα τον Hanzo που τυχαινει να ειναι απο τους αγαπημενους μου, οσο για την Kunoichi, καλυτερα να μη μιλησω. :hahaha:
Πες μου τωρα, ο Daigo δεν του μοιαζει?
[spoiler][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100321223813/capcomdatabase/images/thumb/8/88/RivalDaigo.png/230px-RivalDaigo.png[/IMG][/spoiler] :P
Anyway, οπως παντα εχεις βαλει ωραιες pics. :ureshii:
Νοέ 04 2010 20:03
Hello!! :wis:
Από το Samurai Warriors είναι. H Kunoichi και ο Hanzo Hattori. Απλά τα costumes είναι παλιά. Της Kunoichi είναι το πρώτο και του Hanzo είναι το alternate costume που είχε.
Σκεφτόμουν να βάλω άλλη με αυτούς τους δύο που η Kunoichi φοράει και αυτή το alternate costume της xD
Νοέ 04 2010 19:54
Hi!!! :hi:
Να ρωτησω. Στη pic σου, ποιοι ειναι αυτοι οι 2? Προσπαθω τοση~~~ ωρα να θυμηθω. xD Απο καποιο fighting game? Ο αντρας ειναι ο Daigo? Μεχ...xD :uhh:
[I][SIZE=1]Κανα SF η KoF θα ειναι μαλλον...[/SIZE][/I]
Νοέ 04 2010 19:46
Napster → Kai
Αχα...αρα δεν ειμαι...αφου εδω λεω πως δεν ειναι καλο anime το OP αλλα σε σχεση με τα αλλα 2 ειναι αριστουργημα. :P
Μα....εγω οταν αρχισα το Kaiji στις 9.00 το βραδυ ειπα, θα δω 2-3 επεισοδια και μετα τελος. Αλλα δεν γινετε ρε 'συ...Μολις το αρχισω δεν μπορουσα να σταματησω. xD Εεχ... και τελικα τα ειδα ολα σε μια βραδια και δεν κοιμηθηκα καθολου και πηγα μετο σχολειο...xD
Στο RuroKen δεν θυμαμαι σε ποσες μερες το ειδα...Πρεπει να ηταν 2 μερες max. xD Εκει επεσε η μεγαλυτερη πορωση.
Αρα...ξερεις να μαγειρευεις, :P και οταν λεω να μαγειρευεις δεν εννοω να κανεις τοστ σαν εμενα. xD
Μα...μα...η σοκολατα [B]με μιλουσε![/B] [img]http://www.anime.gr/forums/images/smilies/hahaha.gif[/img] Δεν γινεται να αντισταθεις στις σοκολατες...damn!
Εσενα τα plan to watch γεμιζουν, εμενα τα On-Hold. xD
Εγω το Sidooh ηθελα να το αρχισω οταν εβλεπα πολλες ταινιες με samurai, και ετσι αρχισα και anime, παιχνιδια και οτι ειχε σχεση με samurai. Γενικα μπορει να σου φανει παραξενο, αλλα το εξωφυλλο ηταν μου με εκανε να θελω να αρχισω το Sidooh. xD Σημερα ή αυριο θα το διαβασω και θα σου πω εντυπωσεις. :)
Νοέ 03 2010 15:23
Kai → Napster
Μπα, μη νομίζεις, τα πρώτα 120 κι εμείς σε μια βδομάδα τα είχαμε δει, αλλά πρέπει να είχαμα διακοπές αν θυμάμαι καλά. XD Έτσι θα σε έλενα αν έβλεπες μόνο ΟΡ και σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα, ή αν σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα παρόλο που έβλεπες κι άλλα, πρέπει να το φιλοσοφίσω καλύτερα΄...
Πωωωω... Μια χαρα το είδες. Όταν το βλέπαμε το Kaiji έδινα εξετάσεις προόδου και γυρνούσα τρέχοντας από τη στάση μπας και προλάβουμε να δούμε κανένα παραπάνω πριν γυρίσω στο διάβασμα. Ξενέρα, 2-2 τα βλέπαμε, δεν μπορούσαμε να τα δούμε μαζεμένα και είχαμε αφήσει το τέλος για το Σαβ/κο. Από την άλλη τουλάχιστον μέναμε σε αγωνία.
Χμ, εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να δω μέσα σε δυο μέρες, δυο βράδια βασικά, αλλά κακά τα ψέματα μόνο σε αυτά που περίμενα ότι θα μ' αρέσουν, κάποια ήταν μόνο λόγω βαρεμάρας. Στο Welcome To NKH είχε πέσει το απόλυτο κάψιμο, εκεί δε λέγαμε να ξεκολλήσουμε από το laptop (αιωνία του η μνήμη).
Για Master με τίποτα, αλλά την παλέυουμε.
LOL, Κι εσείς αφού σας κοιτάζουν τόσο επίμονα οι σοκολάτες τι τις έχετε από δίπλα. Τ_Τ Όχι ότι δεν είναι πειρασμός οι άτιμες.... ααααα.....
-____-'' Ξέρω τι εννοείς, το MAL μ' έσωσε είναι η αλήθεια γιατί ξεκινούσα ή έβρισκα κάτι και μετά ή δε θυμόμουν τον τιτλο ή δε θυμόμουν πού είχε μείνει. Κάποιους τίτλους ακόμα τους ψάχνω, όχι τίποτα άλλο, τους είχα αφήσει και στη μέση. Το κακό είναι ότι γεμίζει και το plan to watch.
Αν το αρχίσεις να μου πεις κι εντυπώσεις. Όταν το πέτυχα νόμιζα ότι ήταν ένα άλλο που είχα διαβάσει με samurai και επειδή δεν ήταν καταχωρημένο επειδή ήταν καινούργιο, κλασσικά το ξέχασα. Τσάμπα χάρηκα δλδ, αλλά γενικά η υπόθεση μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.
Νοέ 03 2010 14:12
Napster → Kai
Αχα...ειναι οντως μακρυς ο δρομος. [B]Σε παρακαλω[/B] μην με πεις OPtard αλλα εγω σε 3 βδομαδες ειχα δει 406 επεισοδια του One Piece. xD
Γενικα μου αρεσει το βραδυ να τα βλεπω/διαβαζω γιατι εχει ησυχια και οπως ειπες και 'συ ειναι και η ατμοσφαιρα. xD Ειδικα με το Kaiji, full ατμοσφαιρα, καλοκαιρι βραδυ...Αγωνια στο full, αυτα ειναι. xcD
Πολλες φορες. Πολλα anime μου το εχουν κανει αυτο. Πανω απο 20 επεισοδια anime ομως μονο 2. To Kaiji και το NGE, σε μια βραδια τα ξεπεταξα. xD
Μπα, Master Chef? omg δε το'χω δυστηχως μεσα μου...:P What about you? xD
Μεχ, αυτο του το ειχα κανει εγω μια φορα αλλα οχι το βραδυ. Τον περνω τηλεφωνο και του λεω. "Μητσο, η σοκολατα με κοιταει επιμονα. Τι να κανω?" Και μου κλεινει το τηλεφωνο...>.>
Thanks για το link!
Οχι, εχω account εκει απλα δεν θυμομουν τον τιτλο και ετσι δεν το ξαναεψαξα το συγκεκριμενο manga. Παλι καλα που το ειδα απο σενα. Thanks...
Νοέ 03 2010 13:29
Kai → Napster
Σίγουρα θα τη χρειαστώ γιατί ακόμα να φανταστείς στο 167 το έχουμε, οπότε ο δρόμος είναι μακρύς.
Το βράδυ ε; Για manga δεν μπορώ να πω ότι μου βγαίνει ιδιαίτερα να τα διαβάσω το βράδυ, εκτός κι αν είναι κανένα που σε κάνει να το πάρεις σβάρνα δλδ ή αν μου τη δώσει και πιάσω καμιά από τις σειρές που έχω αν δεν βρίσκω τι να κάνω. Αλλά anime ναι αν είναι mystery, action. Το Death Note θυμάμαι, είχα και σχολείο τότε, κοιμόμουν νωρίς κατά τις 10-11 για να σηκωθώ 4-4,30 (ήθελα και ατμόσφαιρα τρομάρα μου) να δω επεισόδια και μετά κατευθείαν σχολείο. Κάψιμο τότε με το Death Note, αν μου το έλεγες να το κάνω τώρα δε νομίζω ότι θα το έκανα XD
Γενικά το θέμα είναι και πόσο σε τραβάει η σειρά, αν σε κάνει να θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο κι έχεις χρόνο μπορεί να σε κλείσει και μια ολόκληρη μέρα μέσα. δεν πιστεύω να μην σου έχει τύχει. XD
:hahaha: Γιατί όχι, πίστεψε στον εαυτό σου, γίνε ένας Master Chef.
L-O-L αυτό με τι σοκολάτα. Τι ανησυχίες κι αυτές στις 5 το πρωί;
Υπάρχει στο mangatraders ανα volume: [URL]http://www.mangatraders.com/search/?term=sidooh&searchSeries=1&filesSearch=1[/URL]
Παίζει να μη μπορείς να κατεβάσεις χωρίς account. Είχα κάτι χρόνια να μπω XD και δε θυμόμουν καν τι user είχα κι έκανα καινούργιο. Θυμάμαι ότι κατέβαζε με λίγο μάπα ταχύτητα, τώρα που το τσέκαρα έχει διορθωθεί το θέμα.
Νοέ 03 2010 11:38
Napster → Kai
Καλη τυχη παντως αμα αρχισεις το OP γιατι θα την χρειαστεις. :P
Σωστη. Εγω βραδιατικα (μετα τις 12.00) εχω πολυ ορεξη να βλεπω/διαβαζω anime/manga. Δε ξερω γιατι το βραδυ μου ερχετε η ορεξη. *_* :P
Οσο για το Bakuman, αξιζει να αρχισω το manga του? Δε ξερω, ακουω καλα λογια για το manga και δε ξερω αμα αξιζει να το αρχισω...
Jajaja, indeed, Εφιαλτης στην κουζινα, και τι εφιαλτης...:P
Μην με βαζεις ιδεες τωρα...xD:hahaha:
Το θυμα? Το φιλαρακι μου που με ξυπνησε χθες στης 5.00! και μου ειπε αμα πρεπει να φαει την σοκολατα που ειχε στο τραπεζακι του. OMG δηλαδη! xD
*Εντελως τυχαια, ειδα πως εχεις βαλει στα Plan to watch το Sidooh. Ηθελα πριν 1 χρονο να το αρχισω αλλα δεν εβρισκα links για download. Υπαρχουν τωρα? *_*
Νοέ 02 2010 15:06
Kai → Napster
Θα μπει κι αυτό στη λίστα, τώρα πότε θα πάει για watch είναι άλλο θέμα. Πλέον δεν βάζω στη σειρά τη θα δω γιατί ανάλογα με την όρεξη πάντα τα αλλάζω. Φαντάσου να είσαι μες στην τρελή χαρά δλδ και να βλέπεις ένα δράμα τύπου "ζω ένα δράμα" κλπ κλπ. Όχι μόνο δε θα το ευχαριστηθείς αλλά θα το χαντακώσεις και στη βαθμολογία.
Έχει κάπως αντιδράσεις ώρες-ώρες. Κι εκεί που παίζει το θύμα είναι λίγο τα θέλω κι όλα δικά μου. O Kousaka είναι σχετικά normal, οι άλλες δύο Otaku είναι οκ. Αν και διάβασα κάπου ότι το θέμα πάει προς BrotherSister στα novel και επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια δεν ξέρω πώς θα μου έρθει.
Το Bakuman δεν είναι κακό, απλά θα μπορούσε να γίνει πολύ-πολύ καλύτερο αν δεν είχε κάτι άκυρα σημεία μέσα. Θα δεις στη συνέχεια, μη μου ξεφύγει και κανένα spoiler.
ΧD Εφιάλτης στην κουζίνα;
Και δεν το ξαναδοκιμάζεις; Βάλε κασέρι-μπέικον αντί για κιμά να είναι πιο εύκολο, μειώνει και την ώρα και τα σκεύη για καθάρισμα. :hahaha: Το πολύ-πολύ, αν δεν πετύχει θα πεις ότι είναι νέα έκδοση, πρόσεχε μόνο σε ποιον θα το ταίσεις μετά. Πλάκα-πλάκα, κάτι χρόνια έχουμε να φάμε παστίτσιο...
Νοέ 02 2010 14:30

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται