Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Kai
Ναι, ειναι παρα πολυ ωραιο μεχρι εκει που εχω διαβασει (2 volumes). Εκει που εκλαψα πραγματικα απ' τα γελια ειναι [spoiler]οταν συναντησε εκεινη την κοπελα που ειχε μαζι της ενα μωρο (τον αδελφο της) και ο Oga τους εβαλε να μαλωσουν και λεει Fight!. Απλα epic οπως το ειπες. xD [/spoiler]
Και 'γω εχω κατεβασει αρκετα manga, θελω να διαβασω μεχρι τα chaps που εχουν βγει τα Beelzebub, Yankee-kun to Megane-chan και το Dead Wonderland. Τα αλλα που εχω στη λιστα θα τα αρχισω σιγα σιγα.
Επομενο manga που θα εχει high priority μαλλον θα ειναι το Rookies.
Για το Zetsuen να'ναι καλα το mangaupdates που εχει εκεινο το πραγμα που σου λεει αμα εχει βγει καινουργιο chap γιατι εψαχνα αμα εχει βγει καινουργιο chapter Vagabond αλλα δεν...και ειδα μετα κατω κατω πως ειχε βγει ενα του Zetsuen.
Δεκ 16 2010 11:36
Kai → Napster
:hahaha: Στο είπα, θα σ' αρέσει, είναι epic. Και καλά που μου το είπες γιατί αυτές τις μέρες δεν τσεκάρω τίποτα, έχω κάτι κατεβασμένα chapters κι αυτά τα καημένα κάθονται. Θα το τιμήσω σύντομα το Zetsuen όμως γιατί δε μας κάνει συχνά τη χάρη να βγει.
Δεκ 16 2010 11:22
Napster → Kai
Ενταξει απλα respectu το Beelzebub. Πολυ μου αρεσε. Αααα παραλιγο να το ξεχασω (ψεματα) :P βγηκε το [URL="http://www.mediafire.com/?4bbp7g1w9v4y426"][B]5ο chapter του Zetsuen no Tempest[/B][/URL].:Blissfull:
Δεκ 16 2010 00:41
Napster → iristella
Ναι αλλα μην το πεις πουθενα αυτο με το Naruto. >.< xD
Μεχ...ακομα δεν αρχισαμε, μπηκες κατευθειαν στο ψητο (σου). :P Of course. Για το 20th Century Boys εχω ακουσει τα καλυτερα λογια (εδω να μου πεις και για το Naruto τα καλυτερα εχω ακουσει xD) γι' αυτο το αρχισα.
[spoiler]Υ.Γ. Αρκετα, ειδικα στο 10ο volume που τον βρισκει ο Shuuya. :( [/spoiler]
To sequel του Battle Royale αξιζει να το αρχισω?
Ενα μεγαλο respectu στην manga list σου. *_* Βλεπω πως ειναι τα αγαπημενα σου manga τα 20th Century Boys και Battle Royale. o.O
Thank you, θα τα τσεκαρω και τα 3 manga που μου ειπες.
Δεκ 13 2010 09:39
iristella → Napster
You are awsome like Naruto too XD.
Though I can give you boys love title and you ll actually like it since you like psychological horror mangas i won't :P. Το 20th century boys θέλει λίγο καιρό να μπεις στο κλίμα αλλά μετά πραγματικά δεν θα μπορείς να σταματήσεις. Check Eden: An endless world και το Parasyte. Θα σου αρέσουν πιστεύω.
Ps: How much did you cry for mimura?
Δεκ 13 2010 01:23
Napster → iristella
amsn και emesene? Πρωτη φορα τα ακουω. xD
Το Battle Royale το εχω ηδη λατρεψει. Μου αρεσουν τα Psychological + Horror manga ειδικα αμα ειναι με παιχνιδια. :)
Το 20th Century Boys το ειχα ξεκινησει μαζι με το Battle Royale, ειχα διαβασει τα πρωτα 2 chapters και απο τα 2 manga, και οποιο θα μου αρεσε περισσοτερο εκεινο θα συνεχισα. Το πρωτο chap. του 20th Century Boys ηταν φανταστικο αν και στο 2ο δεν τρελαθηκα και τοσο. Το Battle Royale ομως ηταν τουμπανο, ΟΛΟ το πρωτο volume. Και ετσι αυτο σκοπευω να τελειωσω πρωτα. Αλλα 5 volumes μου εμειναν. Αυτο εννοειτε, το Naruto δυσκολα συγκρινετε σε ποιοτητα. ;) Και εχω account στο MAL. [URL="http://myanimelist.net/profile/Kogarashi"]Here[/URL]. ^.^ (Δε πιστευω να μου δωσεις κανα....εχμ πως τα λενε....yaoi..?...) ~_~ xD
Το nick ειναι απλα awesome just like Naruto. ;)
Δεκ 13 2010 01:05
iristella → Napster
Well γενικά ακούω ότι το msn παρουσιάζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Εμένα πχ σε μια φάση μου ξεπλόκαρε όλους τους blocked και έτρεχα μετά XD. Γι αυτό και έχω αλλάξει σε amsn και emesene και εχω βρει την υγειά μου.
Το Battle Royale είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις. Θέλω να βρώ και τα βιβλια some time soon. Τώρα για το 20th century boys τι να πω. Ντάξει δεν είναι και Naruto, αλλά παλεύεται. Να το ξεκινήσεις :P. Κάνε και κανά MAL account να κρατάς λίστα με αυτά που διαβάζεις/βλεπεις (να σου δίνω και εγώ κανένα άμα θες *ματάκια*).
Glad you liked the nick. XD
Δεκ 13 2010 00:55
Napster → iristella
Δε πειραζει, σε λιγο καιρο θα αλλαξω setακι και θα με βαθμολογισεις. (αμα προλαβεις :@) xD
Το msn μου τα εχει παιξει λιγο γιατι σημερα που μπηκα ειχα blocked 3 users τους οποιους δεν ειχα κανει ποτε block. :P
Ας τα λεμε καλα, προσπαθω να τελειωσω το Battle Royale αλλα οσο το διαβαζω, αλλο τοσο [I]επικοτερο [/I]γινετε. Θελω να το τελειωσω για να συνεχισω ενα αλλο μεγαλο/ποιοτικο (οχι οσο το Naruto αλλα την παλευει) manga, το 20th Century Boys.
Εσυ? Ολα good?
Napsteronion? o.O...COOL! Thank you! Ωραιο name.:himitsu:
Δεκ 13 2010 00:44
iristella → Napster
Χαίρομαι που σου αρέσει Napsteronion dear. Ήθελα να σε βαθμολογήσω εγώ εσένα αλλά με προλάβανε. ~uguu~
Btw για κάποιο λόγο ενώ σε βλέπω online δεν με αφήνει να σου στείλω μην. στο msn. :S
Αnw όλα καλά?
Δεκ 13 2010 00:40
Napster → iristella
Γινετε να ψηφισω εδω? :P 10 ava, 10 sig. Φανταστικη signature. o.oooO
Δεκ 13 2010 00:36
Mad_Hatter → Napster
Και ιστορια, και χαρακτηρες και μουσικη εχουνε, το μονο κανο ειναι οτι ειναι ευκολα :(
Δεκ 12 2010 19:32
Napster → Mad_Hatter
Ναι, μια χαρα story ειχε ο Flik.
Ναι, αυτο δεν μου αρεσε με τον Pesmerga, που δεν αποκαλυψαν τιποτα για το παρελθον του. :(
Ναι, τα Suikoden ειναι φανταστικα παιχνιδια, και το Suikoden 2 ειναι το 2ο αγαπημενο μου παιχνιδι μετα το The Legend of Dragoon που εδω και 10 χρονια ειναι το αγαπημενο μου. :)
Ειδικα οι χαρακτηρες και των 2 παιχνιδιων ειναι φανταστικοι.
Δεκ 12 2010 19:16
Mad_Hatter → Napster
Και εμενα μου αρεσει ο Flick, και ειδικα το πως απο Hotheaded- immature στο 1 εγινε μια χαρα leader στο 2.
Τον pesmerga τον ειχα στο παρτυ μου οταν πηρα το bad ending στο 2, αλλα δεν αποκαλυψαν τιποτα για το παρελθον του, και γιατι κυνηγα τον yuber δυστηχως :(
Γενικα τα suikoden ηταν τα μονα jrpg που δεν ηξερα ποιον να προτοβαλλω στο party μου, πολλοι καλοι χαρακτηρες.
Δεκ 12 2010 19:08
Napster → Mad_Hatter
Nice, nice. Πολυ καλος ο Luc. Απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες (ο αγαπημενος μου μαγος) καθως ειναι τρελος damage dealer. Και ο Luc ειναι ο καλυτερος απο τους Tenkan Star.
Εμενα ο Luc, ο Pesmerga και ο Flik ειναι οι αγαπημενοι μου.
All hail Suikotards. :D
Δεκ 12 2010 19:00
Mad_Hatter → Napster
Δεν εχω παιξει και με αλλους xd
Τερματισα 1-2 και διαβασα το manga του 3 (+ειδα μερικα walkthrought) αλλα μαλλον σταματαω εκει λογο περιορισμους κονσολων (aka δεν εχω ps2 κλπ).
Αλλα ναι, ο luc ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας in the series, followed by shu and victor.
Δεκ 12 2010 18:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται