Community Status Updates
Tristessa → Napster
Από τ' αγαπημένα μου συγκροτήματα! (πρώτη αγάπη και παντοτινή, lol)
Και η δισκογραφία τους φοβερή, και οι συναυλίες τους και όλα XD Ευτυχώς από του χρόνου επανενώνονται και μάλλον θα δούμε καινούρια single/album :D
Dec 11 2010 13:22
Napster → Tristessa
Ahh...ok. :P Εχω κατεβασει την δισκογραφια τους πριν 2 χρονια (14 albums) και σχεδον ολα τα τραγουδια τους μου αρεσουν. :D
Dec 11 2010 12:51
Napster → Tristessa
[QUOTE=Tristessa;454262]OMG, Dune!L'Arc ♥ ♥ ♥ /Laruku fangirl spotted[/QUOTE]
Δε πιστευω να ειμαι εγω αυτο το fan[B]girl[/B]. xD:hahaha:
Dec 11 2010 12:32
Napster → Kamen Tantei Zura
Χρονια πολλα Zura, να τα εκατοστησεις! Ο'τι επιθυμεις. (you know, τα γνωστα) :)
Dec 06 2010 13:57
Napster → Namida
Nice, εγω μονο στο PSX το ειχα λιωσει. Το αγαπημενο μου fighting game ειναι. Φανταστικοι χαρακτηρες με πολυ χιουμορ.
Dec 01 2010 21:19
Namida → Napster
Το χα λιώσει, και στο psx και αργότερα στο dreamcast. Είναι από τα αγαπημένα μου, με πολύ καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες.
Dec 01 2010 21:10
Napster → Namida
o.O thank you, thank you. Το εχεις παιξει το game ή απλα σου αρεσε? :P
Dec 01 2010 21:03
Napster → aboumonkey
Ναι, για αυτο το manga λεω. Βασικα αυτο με το Street Fighter, οχι και τοσο αλλα και τα 2 παιχνιδια (Street Fighter + Rival Schools) τα εκανε η Capcom. *(αν και το manga δεν ειναι καλο)
Το Rival Schools ειναι μαχες με σχολεια, π.χ. υπαρχει το αθλητικο σχολειο (στο οποιο ειναι ο χαρακτηρας απο το setακι μου), punkικο σχολειο (οπου ειναι ολοι οι αλητες μαζεμενοι xD), κανονικο (λεμε τωρα) σχολειο και ετσι...:P
Nov 26 2010 01:02
aboumonkey → Napster
Έχει σχέση με το street fighter;
Για αυτό το [URL="http://www.udonentertainment.com/blog/?page_id=844"]manga[/URL] λες;
Nov 26 2010 00:32
Napster → aboumonkey
Thank you! Το setακι ειναι απο ενα fighting παιχνιδι του PlayStation 1, το Rival Schools. Υπαρχει ενα μικρο manga/comics για αυτο το παιχνιδι. Αμα θες link πες μου. :)
Nov 25 2010 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed