Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → Napster

Hahahahahaha zombies ftw indeed!
Νοέ 06 2010 19:43
Φωτογραφία

Napster → Anelis

Αχα...καταλαβα. Thanks. Zombies FTW!!!
Νοέ 06 2010 19:41
Φωτογραφία

Anelis → Napster

Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο για να κατεβάσεις μόνο manwha αλλά στους online readers τύπου manga fox υπάρχουν σε αφθονία.
Νοέ 06 2010 19:33
Φωτογραφία

Napster → Anelis

Hi. Ειδα που postαρεις στο manga rec. μερικα manhwa και θελω να ρωτησω αμα ξερεις μερικα sites για να κατεβασω manhwa.
Νοέ 06 2010 19:22
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ναι ναι! Ωραιο ηταν. Το μονο που με χαλασε λιγακι ηταν που ειχε λιγες "ακαταληλες" σκηνες οι οποιες δεν πιστευω να χρειαζοντουσαν. Εχ...και εχει πολυ λιγους και μικρους διαλογους. xD Και ναι, δυστηχως δεν ειναι τοσο δημοφιλες οπως και το αλλο manga που με προτεινες και ετσι δεν υπαρχουν scans...:( Διαβασα και αλλα 2 μικρα manga απο τον ιδιο τον mangaka (ενα One-Shot και ενα αλλο με 2 chapters). Αρκετα ωραια και αυτα. Ξερει να σχεδιαζει ο ανθρωπος. :P
Νοέ 05 2010 19:57
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Αυτο πρεπει να ειναι το final battle για το good ending.Για να γινει ομως αυτο πρεπει πριν τη μαχη με το Gorudo να πεις στην nanami πολυ γρηγορα να προσεξει το βελος,αν και παλι θα την πετυχει και θα "πεθανει".Δεν ειδα το video για να αποφυγω τα spoilers,παντως η nanami θα πρεπει να εχει πεθανει ηδη.Ουσιστικα,αμα εκει ειναι ζωντανη, τοτε εχει αναστηθει.
Νοέ 05 2010 18:28
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Αχα...καταλαβα. Εγω πριν λιγο ειδα αυτο το βιντεακι [url]http://www.youtube.com/watch?v=RRvY2x0dNWk[/url] γι' αυτο σου ειπα. Οπως βλεπεις η Nanami ειναι ζωντανη.
Νοέ 05 2010 18:16
Φωτογραφία

Kai → Napster

Καλό αυτό, ειδικά για να φτάσεις εσύ να το συγκρίνεις με το RouroKen φαντάζομαι ότι πραγματικά λέει. Thanks για την ενημέρωση πάντως! Αυτό είναι το κακό, ό,τι δεν πολύ δημοφιλές πάντα μένει πίσω. Από την άλλη υπάρχουν σειρές που με το που αρχίζουν να πιάνουν αρκετά χαλάνε κιόλας. Τι να πεις;
Νοέ 05 2010 18:13
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Δεν ειναι σε γκρεμο,ειναι στο rockaxe castle,πριν την μαχη με τον gorudo.Απλως για να μην μπερδευτεις,σου λεω οτι δεν θα μπορεσεις να ξαναπεξεις με nanami,και θα θεωρειται νεκρη,αλλα αν ο huan πει στο Shu τον συναντησει αργοτερα,δεν θα γινει κατι το ιδιαιτερο,αλλα θα γινει το good ending στο τελος
Νοέ 05 2010 17:54
Φωτογραφία

Napster → Kai

Διαβασα χθες το βραδακι το Sedooh. Παρα πολυ ωραιο manga, ειδικα το πρωτο volume εμοιαζε πολυ με το RuroKen. Ρεαλιστικο manga (δεν πετανε στον αερα, δεν πετανε ακτινες κτλ...xD) ετσι οπως θελω να manga να ειναι με samurai και ninja. Οι πρωταγωνιστες τα σπανε και γενικα δεν περιμενα το περιμενα τοσο καλο. Thanks! :D Το προβλημα ειναι πως εχουν βγει πανω απο 15 volumes αλλα τα scanlation groups ειναι ακομα στο 7ο volume.
Νοέ 05 2010 17:53
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Προσπαθησες να κανεις αυτο το κολπο για να την σωσεις? Το καλο ending επειδη δεν θυμαμαι καλα ειναι που παει ο main character σου και συνανταει τον Jowy σε εκεινο τον γκρεμο?
Νοέ 05 2010 17:32
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Μου φενεται πως καταφερα το good ending sto suikoden. Η Nanami μας τελειωσε,αλλα κατι παιζει με τον shu και τον huang (το κοβω για εκπληξη κι ετσι)
Νοέ 05 2010 00:35
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Οκ θα σε κάνω add, και θα τα πούμε αύριο. :p Ρε ναι, μια χαρά είναι. Δεν έχουν πρόβλημα αυτά. Το παλιό μου ακόμη ζει να φανταστείς, τα έχει πατήσει τα 5-6 χρονάκια του. Χαχα, έτσι! Δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ αυτό. Ωραίο ακούγεται. Μόνο μουσική άκουγα. Είδα μόνο το Opening, τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό.
Νοέ 04 2010 23:07
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

MSN. Add me οποτε θες. :) Και θα στα στειλω αυριο γιατι δεν εχω τον εξωτερικο μου μαζι. Χαχαχα, all hail Xbox! Πραγματικα πολυ θηρια ειναι τα Xbox. Ειδικα το παλιο, τι ηταν...omg. Τωρα βλεπω anime στο Xbox. :P Υ.Γ. Ωραιο το Tales of Vesperia. Το ειχα δει να το παιζει ο ξαδελφος μου. Ναι οντως. Ειναι γενικα το στυλακι του που τον κανει awesome. :P
Νοέ 04 2010 22:04
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Όπως σε βολεύει, δεν έχω πρόβλημα. Διάλεξε :) Ναι, ας το αφήσουμε ασχολίαστο αυτό xD Ήταν όντως πολύ σπαστικιά. Χαχαχα, θεική αντίδραση! Τι να κάνει το παιδί. Δεν ήξερε. (τώρα για κάποιο λόγο μου ήρθε το "ε δεν ήξερες, ε δεν ρώταγες;" anw). Πάντως είναι πόρωση όντως τα παιχνίδια, αν και τα περισσότερα τα νοίκιαζα. Αν και τώρα τα κακάρωσε το xbox, μάλλον το τροφοδοτικό του καλύτερα. Και πάνω που είχαμε γράψει το tales of vesperia. Οπότε στραφήκαμε στο ps τώρα XD EDIT: O Ishida παίζει να έχει τα πιο θεικά fanarts. Μαζί με τον Yukimura :tensai:
Νοέ 04 2010 21:50