Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Napster

Χαχαχαχα! Στην αρχή δεν ήξερα για ποιον μιλούσες, μετά όμως το συνειδητοποίησα. XD Αυτό το manga είναι του αδερφού του δημιουργού του Naruto. :P
Dec 30 2010 16:44
Photo

Napster → Kai

Well, οπως σου ειπα θα σου πω μερικα πραγματακια για το DW, δε γλιτωνεις με τιποτα.:hot: xD Εχουμε και λεμε. :P Το πιο σημαντικο ειναι να σου αρεσε το πρωτο volume που διαβασες γιατι στα επομενα volumes ουτε καλυτερο γινετε ουτε χειροτερο. Μετα το πρωτο volume αρχιζει να [I]μπαινει[/I] στο κυριος θεμα του manga. Ο mangaka του DW φαινεται πως δεν μασαει και δεν φοβαται να σκοτωνει τους χαρακτηρες του. (με λιγα λογια ειναι ακριβως το αντιθετο του One Piece) :hahaha: Οι χαρακτηρες ειναι αρκετα καλοι, 2-3 μου αρεσαν παρα πολυ, οι αλλοι ηταν επισης καλοι στο ρολο τους. :P Ωραιο σχεδιο, ωραια ιστορια, και απ' οτι φαινεται σε λιγο τελειωνει. (ετσι λεω εγω, max 10-11 volumes να παει) Sfi-Fi και μου αρεσε...well το ειδαμε και αυτο το πραγμα αυτη τη χρονια.:uhh: Θυμιζει αρκετα το Battle Royale αμα το εχεις διαβασει/δει. Αυτα...:drink:
Dec 30 2010 16:33
Photo

Napster → Jorg

Εμ νταξ, κοντα επεσα. No seriously.:stubborn: Απλα μοιαζουν αρκετα αυτος με τον Ganta. + Εχει ακριβως αυτα τα πραγματα στα χερια του. :P Και η φατσα μοιαζει λιγακι, μονο το μαλλι δεν...xD:hahaha:
Dec 30 2010 16:21
Photo

Jorg → Napster

Jio Freed από 666 Satan. Τον είχε παλιά ο aXxXeL ως set, αν θυμάμαι καλά.
Dec 30 2010 15:20
Photo

Napster → Jorg

Hi. Ποιος ειναι αυτος που εχεις στο ava-sig σου? Μηπως ειναι ο Ganta? Ειμαι σιγουρος οτι καπου τον εχω ξαναδει. :/ Φχαριστω.:hot:
Dec 30 2010 02:22
Photo

Napster → Hanzo

Υο! Τι λεει? Εχουμε και λεμε: Τελειωνω σε λιγο την πρωτη season (1 επεισοδιο εμεινε), βλεπω μετα το special της πρωτης season, και τωρα κατεβαζω την 2η season. Το Ookiku Furikabutte: Natsu no Scorebook (OVA Recap) υπαρχει πουθενα για να το κατεβασω?
Dec 27 2010 20:31
Photo

Napster → Leon

Οχι φυσικα, και 'γω αυτο λεω οταν οι φιλοι μου το λενε αυτο. xD
Dec 24 2010 17:58
Photo

Leon → Napster

Να σαι καλα, αλλά όχι πεσ μου, έχω άδικο;
Dec 24 2010 03:07
Photo

Napster → Leon

[QUOTE=Petran79;457415]ΠΑΟΚ ρε και ας μη γα.......με ποτε![/QUOTE] [QUOTE=Leon;457431]Παρακαλώ να αποφεύγετε τους πληθυντικούς. Ο καθένας με τις προταιρεότητές του:hahaha:[/QUOTE] Νταξ, υποκλινομαι, τρελο post.:nod2: :hahaha:
Dec 24 2010 00:19
Photo

Hanzo → Napster

Xε στο ειχα πει πως δεν ειναι σειρα για marathon.Take your time while enjoying it ^^ O Abe ναι και μενα στην αρχη ο καλυτερος μου ηταν.Τωρα τελευταια τον εχω συνηθισει βεβαια και μου προκαλει γελιο το ποσο σοβαρος και angsty ειναι συγκριτικα με τα υπολοιπα μελη της ομαδας αλλα ναι και αυτος ψυχουλα ειναι.Γενικοτερα δεν υπαρχει χαρακτηρας που να αντιπαθω σε αυτη την σειρα.Ειναι ολοι -ισως υπερβολικα- καλοι και likable :P Βεβαια για να δεις τους TOP tier θα πρεπει να περιμενεις μεχρι την δευτερη season.Απο οσους εχεις δει ως τωρα παντως,my vote's for Oda. Καλο baseball game προσφατο δυστηχως δεν εχω βρει.Βασικα το baseball stars 2 ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει με το αθλημα.Απο κει και περα τα διαφορα αμερικανοειδη παραειναι χοντροκομμενα και buggy.Yπαρχει μεχρι και ενα oofuri game για το ds που συνδυαζει visual novel like διαλογο με baseball sequences.Kaλη εντυπωση μου ειχε αφησει αλλα φυσικα ηταν jp only oποτε δεν το συνεχισα.
Dec 20 2010 00:33
Photo

Napster → Hanzo

Τελικα θα το παω σιγα σιγα το Ookiku. Οχι πως δεν μου αρεσε, απλα δεν ειχα χρονο σημερα και ουτε τις αλλες μερες θα εχω τοσο. Εχουμε και λεμε, ειδα μεχρι το 6ο επεισοδιο. [spoiler]Αγαπημενος μεχρι τωρα ο Abe. Αυτο που μου αρεσει τοσο πολυ σε αυτο το anime μεχρι τωρα ειναι πως εξηγουν μερικα πραγματα για το Baseball + δεν μιλανε τοσο πολυ (κατι που γινετε στα περισσοτερα sports anime)[/spoiler] Πιστευω πως αυτη τη βδομαδα θα τα τελειωσω ολα (tv series, specials κτλ...) Κατι ασχετο. Υπαρχει κανα καλο παιχνιδι Baseball εκτος απο το Major League Baseball?
Dec 20 2010 00:05
Photo

Napster → Kai

Ναι, συμφωνω απολυτα. Οι χαρακτηρες βασικα ειναι που το κανουν τοσο ωραιο αυτο το manga (2 volumes διαβασα και απο αυτο) xD και ο Daichi ειναι τουμπανοχαρακτηρας και γενικα τετοιου στυλ χαρακτηρες μου αρεσουν πολυ ειδικα σε τετοιου ειδους anime/manga/ταινιες. :P (ya know, να δειχνει πως ειναι ο δυνατος και ο cool της υποθεσης) xD, γι' αυτο εξαλου μου αρεσει και η J-movie, Crows Zero. :P Καλα η Daichi ειναι απλα θεα, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ! xD Γενικα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος ουτε στα anime ουτε στις ταινιες (με εξαιρεση 2-3 που εχω δει) + ουτε τα διαστημικα (space) δεν μου αρεσουν. Ωστοσο αμα μου αρεσει το Deadman, δεν εχω προβλημα να το συνεχισω και ας ειναι Sci-Fi.
Dec 16 2010 13:31
Photo

Kai → Napster

Κι εμένα μ' αρέσει περισσότερο το Yankee, για τους χαρακτήρες περισσότερο και δεν είναι ότι δεν έχει μάχες μέσα, όχι με άτομα με super duper δύναμη βέβαια και δε διαρκούν καμιά 2-3 chapters αλλά μια χαρά είναι και γελάς κι από πάνω. Η Adachi είναι όλα τα λεφτά και πολύ κουλ!!! Sci-Fi δεν έχω δει πολλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χάλασαν ιδιαίτερα όσα είδα, μη σου πω ότι πήραν και καλές βαθμολογίες, οπότε δε νομίζω να με πειράξει σ' αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Τι κακές εμπειρίες έχεις με sci-fi; Η δε σε συγκινεί γενικά το είδος από μόνο του, άσχετα από την ιστορία;
Dec 16 2010 13:18
Photo

Napster → Kai

Μακαρι να συνεχισει ετσι το Beelzebub. ^.^ Το Yankee-kun του Megane-chan η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε λιγακι περισσοτερο απο το Beelzebub. :P Οι πρωταγωνιστες ειναι παρα~~~ πολυ καλοι και εχει φοβερο γελιο. Ειδικα αυτην την Adachi την εχω λατρεψει. :lovulovu: Οσο για το Deadman το μονο που με φοβιζει ειναι οτι ειναι Sci-Fi τα οποια δεν μου αρεσουν καθολου. :P (οχι σε ολα τα manga/anime φυσικα...) ΟΚ, θα σου ριξω και ενα review μολις το προχωρησω λιγακι.
Dec 16 2010 13:07
Photo

Kai → Napster

Καλά έχει κι άλλες τέτοιες σκηνές και μέχρι και τα chapter που είναι τώρα δεν έχει χάσει το χιούμορ του. Και το Yankee-kun του Megane-chan είναι πολύ καλό, από τα αγαπημένα μου, εκεί κι αν έχει γέλιο και οι δύο πρωταγωνιστές είναι τελείως άκυροι, θα τους δεις. Deadman, ε; Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο volume που έχει πάρει η αδερφή μου, φαίνόταν ενδιαφέρον ως εκεί, για μετά δεν ξέρω. Πάντως θα τσεκάρω σίγουρα το anime που θα βγει γιατί τώρα που το έπιασα από τη μικρή και όχι online δύσκολα θα συνεχίσω να το διαβάζω αν δεν πάρει κι άλλο volume. Μόλις το πιάσεις ρίξε και μια review να ξέρουμε τι θα περιμένουμε.
Dec 16 2010 12:25