Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → alxdjo

Φυσικα. ;) Ετσι και αλλιως εγω χαιρομαι να μιλαω για το αγαπημενο μου παιχνιδι. Και σε παιχνιδια θα υπαρχουν παντα διαφωνιες. Και ναι, πρεπει να το ξαναπαιξεις και αυτη τη φορα να δεις αμα ειναι αχρηστη η Shana ή οχι. :P Το μονο κακο με το LoD ειναι οτι βγηκε την ιδια χρονια με το FFVIII και ο περισσοτερος κοσμος προτειμησε να αγορασει το FFVIII γιατι το FFVII ειχε κανει τεραστια επιτυχια και ετσι το LoD [I]χαθηκε [/I]απο την αγορα.
Jan 07 2011 02:05
Photo

alxdjo → Napster

Kouventa na ginete vre.Kanoume over analysis se paixnidi tou 1997.Kai psinomai na to ksanapeksw :P
Jan 07 2011 01:53
Photo

Napster → alxdjo

Συμφωνω. Οπως επισης και το Speed τους δεν εχει μεγαλη διαφορα. Η Meru 70, η Shana 65. H Shana βγαζει ομως παρα πολυ καλυτερο Def. αλλα ακομα καλυτερο M. Def. Και οπως σου ειπα, ειναι supporter char. Δεν θα την βαλεις για να hitαρει αλλα για να βοηθαει τους αλλους 2. Αμα χρειαστει να βαρεσει το κανει με items. Και αφου σου ειπα πως εχει καλο M. DMG+τρελα heal skills δεν πιστευω να ειναι αχρηστη. Συμφωνω, αμα ειχε additionals τοτε θα ηταν παρα πολυ καλη. Αλλα ειναι λιγο lol να ειχε additional με οπλο ενα τοξο. Υ.Γ. Η Shana θα ηταν η τελευταια που θα εβαζα στο party μου, πιστεψε με. Ενας απο τους πολλους λογους για να μην την εχω στο party ειναι επειδη το LoD το λατρευω για το Battle System του και η Shana το χαλαει επειδη δεν εχει additionals.
Jan 07 2011 01:06
Photo

alxdjo → Napster

To M.Attack της Shana se level 60 einai 255 enw ths meru 225 dld den einai kai trelo.Allwste kai sayta ta levwl h diafora einai elaxisth.Apla htan hlithio pou den exei additionals
Jan 07 2011 00:51
Photo

Napster → alxdjo

Συμφωνω. H Meru γινετε υπερτουμπανο char. προς το τελος του παιχνιδιου (οταν μαθει τα skills το Dragoon της). Εχει τρελο speed, δεν εχει καθολου καλο Hp+Def και το Dragoon της απλα παταει αυτια. Επισης μην ξεχνας οτι η Shana εχει το μεγαλυτερο M. Attack. Με λιγα λογια αμα της δωσεις κανα item θα κανει τρελο damage+με τα heal skills της γινετε ΟΝΤΩΣ χρησιμη. Για μενα Dart+Albert ειναι must,ο Albert εχει τρελο damage χωρις να χρειαστει να γινει Dragoon (εχει τα καλυτερα Additionals), και μετα παιζεται στο πως θες να "χτισεις" την τριπλετα σου. (επιθετικη, balanced κτλ...)
Jan 07 2011 00:38
Photo

alxdjo → Napster

Koita o Albert καλος damge Dealer δεν λεω αλλα με το agility της Meru απλα εσπερνες.Honestly ειχα 3εις γυρους με meru οταν ο Albert εκανε 1 η 5 γυρους σε ενα του Kongol
Jan 07 2011 00:18
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Συνήθως ναι :P Αυτό βέβαια δεν έπαιζε, οπότε στο pc. Παίζατε baseball; Ήσασταν προχωρημένοι εσείς! Πολύ προχωρημένοι. :o :o :o Ωωω μπράβο :D Θα ήταν κουλ αυτό για να το δεις. Μην δίνεις τόσο σημασία σε ratings, έχει αριστουργήματα που είναι για all ages. Θα ήθελα να το παίξω, αλλά xD Από αυτό είχε δώσει ο hanzo κάτι βιντεάκια στην sis μου και της είχε φανεί πολύ κουλ ο ξανθός. Ίσως να ήταν και ο αγαπημένος της αν το έπαιζε. Όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες πάντως :D Ε εντάξει, το είδες γρήγορα. Και εγώ σκοπεύω να το τελειώσω την πρώτη season αύριο. Σήμερα την άρχισα. Εκτός αν δούμε τίποτα με την αδερφή μου. Πφφ δεν ξέρουν να εκτιμάνε ωραία sets :D δεν θυμάμαι τι βαθμολογίες σου είχανε δώσει. Για ποιους λες; Γενικά πολλούς μαζί ή συγκεκριμένους χαρακτήρες; :D Ωραία, ανυπομονώ να δω καινούριο set ^-^
Jan 06 2011 22:09
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Nice! ^.^ Και 'συ τα γραφεις σε DVD και μετα τα βλεπεις στη TV? :P Ναι οντως κριμα. Θυμαμαι παλια στο δημοτικο που παιζαμε Baseball στο μαθημα της Ολυμπιακης Παιδειας. (ειχα χτυπησει μια φορα την μπαλα και την εβαλα στο καδο που ηταν 100 μετρα πιο περα) xD Indeed. Και στην αρχη φοβομουν να το αρχισω επειδη το Rating: G - All Ages και νομιζα πως θα ηταν εντελως [I]παιδικο [/I]και χαζο αλλα τελικα ΔΕΝ! Ναι ο Shoma ειναι αυτος στο setακι μου. ^.^ Απο ενα παιχνιδι του PlayStation και του DreamCast ειναι το Rival Schools. Ενα comedy+anime-stylish+fighting παιχνιδι. :D Και ο Shoma μαζι με τον punk τον [URL="http://i638.photobucket.com/albums/uu110/kazushi13_album/project%20justice%20-%20rival%20school%202/eiji%20yamada/Edge1.png"][B]Edge[/B][/URL] ειναι οι cool του παιχνιδιου. :) Ναι, πρωτος ο Tajima. (η αληθεια ειναι οτι εχω μια αδυναμια σε τετοιους χαρακτηρες) ΟΚ, ο Abe ειναι συμπαθητικος χαρακτηρας αλλα και ο Hanai δεν παει πισω. Νομιζω μια βδομαδα μου πηρε να τα τελειωσω ολα του Oofuri (2 seasons+special) και τωρα περιμενω να μεταφραστει το special που βγηκε πριν 2 βδομαδες. Αααχ...δεν παιρνω καλες βαθμολογιες εκει, εκτος απο το RuroKen set που εσυ με βαθμολογισες. :3 Μμμμ....σκεφτομαι για κανα setακι απο Hitman Reborn!, κανα Beelzebub (που θα αρχισει σε λιγες μερες το anime κιολας) ή απο ενα παιχνιδι, το Suikoden...
Jan 06 2011 20:43
Photo

Είδα μόνο 3 τελικά. Αργότερα τα άλλα 3 που έμειναν στο dvd :3 Κρίμα που δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εδώ στην Ελλάδα, θα γνωρίζαμε πιο εύκολα πράγματα γι' αυτό. Σαν το ποδόσφαιρο πχ. Έτσι <3 Το Ookiku τα σπάει από το πρώτο επεισόδιο. Δεν είναι αυτός που έχεις στο icon σου; Κουλ φαίνεται :D Πρώτος ο Tajima δηλαδή; Και μετά ο Abe; Ωραία. Καλά βέβαια ο Abe, παίζει να είναι αυτός που μιλάει περισσότερο, οπότε δένεσαι και πιο εύκολα μαζί του. Για τον Mihashi, θα πω ότι τουλάχιστον δεν είναι σαν άλλους πρωταγωνιστές. Ή νικάνε τα πάντα ή κλαψουρίζουν ηλίθια. Είναι έτσι ο χαρακτήρας από την αρχή και σιγά-σιγά εξελίζεται. Μ'αρέσει σαν πρωταγωνιστής αλλά όχι σαν αγαπημένος χαρακτήρας :P Προσωπικά πήγα τον Tajima, τον Hanai και το Oda από την ομάδα του Mihoshi. Σιγά-σιγά; Και σε πόσο καιρό την είδες; :P Και τις δυο seasons. Υ.Γ. γιατί όχι; να πας να παίξεις και στο rate thy neighbor xD σκέφτηκες με τι θα κάνεις;
Jan 06 2011 19:58
Photo

Ετσι! <3 Αν και ειναι απο τα αγαπημενα μου sports το Baseball, ειχα 2-3 αποριες σχετικα με το Baseball και ετσι ρωτησα τον Hanzo. Και μενα απο το πρωτο επεισοδιο μου αρεσε. Ο Tajima μου θυμιζει τον Shoma απο Rival Schools ο οποιος τυχαινει να ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες παιχνιδιων. Οι hitters απ' οτι φαινεται κουβαλανε μια τρελα πανω τους. xD Και εμενα σχεδον ολοι μου αρεσαν, ο 2ος αγαπημενος μου θα ελεγα πως ειναι ο Abe Takaya. O Mihashi δυστηχως δεν μου αρεσε οσο οι αλλοι αλλα και παλι ηταν καλος. :P Στην αρχη πηγα να το δω ολο σε μια μερα αλλα ο Hanzo μου ειπε να μην το κανω και να δω την σειρα σιγα-σιγα. xD Μεχ...:P Προχθες το τελειωσα εγω btw... Υ.Γ. Σκεφτομαι και 'γω να αλλαξω set. Εχει σκουριασει το συγκεκριμενο. :P
Jan 06 2011 18:27
Photo

Ναι, η άλλη είχε πολλούς χαρακτήρες, είπα να βάλω τον Tajima στην sig :3 Thank you! Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά όντως είναι πολύ καλή σειρά. Και να μην σκαμπάζεις τίποτα από baseball, και πάλι θα καταλάβεις! (αν και βέβαια είναι καλό να διαβάσεις πριν δεις μια σειρά με σπορ που ίσως δεν γνωρίζεις, τουλάχιστον εμένα με ωφέλησε κάπως να διαβάσω τα βασικά.) Συμφωνώ πάντως, πάρα πολύ καλή σειρά. Έχει κάτι χρόνια να μ'αρέσει σειρά από το πρώτο επεισόδιο xD Εσένα από το πρώτο σου άρεσε; :P (Μιας και ανέφερες και τον Tajima που σου άρεσε από το 1ο επεισόδιο), Χεχε, όντως είναι φοβερός :D Και οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί. Πάω να δω επεισόδιο τώρα, να το φτάσω τουλάχιστον στο μισό xD (είμαι τόσο ενθουσιασμένη ακόμη και με τον μικρό αριθμό επεισοδίων που έχω δει)
Jan 06 2011 18:02
Photo

Ναι, ναι την προηγουμενη λεω αλλα και αυτη που εβαλε ειναι καλη και ταιριαζει περισσοτερο με το avatar. :) Πολυ ωραια σειρα το Oofuri, απο τα καλυτερα sports anime που εχω δει. Ειδικα ο Tajima, απο το πρωτο επεισοδιο της 1ης season μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο της 2ης season τον λατρεψα. He is awesome! :D
Jan 06 2011 17:48
Photo

Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον για την sig, θα λες την προηγούμενη γιατί την άλλαξα πάλι xD Hai! Tajima ftw :3 Ευχαριστώ και πάλι! Πρέπει να το συνεχίσω βέβαια, σε λίγο θα κάτσω να δω και άλλα επεισόδια. Να είναι καλά ο Hanzo που με έκανε να το βάλω σε προτεραιότητα από αυτά που θα έβλεπα :D Το λάτρεψα.
Jan 06 2011 17:41
Photo

Nice set! Tajima FTW! :hero:
Jan 06 2011 17:33
Photo

Kai → Napster

Ποιος είπε ότι θέλω να την γλιτώσω! :hahaha: Καλά και μόνο που μου είπες ότι σκοτώνει χαρακτήρες φαίνεται ότι είναι καλό! Πράγματα κάτι τέτοια τα βλέπεις σε επίπεδα αηδίας και μετά σου φαίνεται ότι είναι και το φυσιολογικό. Όταν διάβαζα το Lost Canvas και ψοφούσαν ο ένας μετά τον άλλον, έλεγα "δεν μπορεί, να τώρα να, θα ξαναπεταχτεί" και μου φαινόταν παράξενο XD για shonen μιλάμε άλλωστε. Μάλιστα, αφού σ' άρεσε και δεν είναι τόσο του Sci-fi πάει να πει πως είναι καλό. Το Battle δεν το έχει διαβάσει/δει αλλά μου έχουν πει πάνω κάτ τι παίζει, έτσι έχω μια ιδέα. Thanks for the info!!! :riiight:
Dec 30 2010 17:59