Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Kai

Hai! Ολοκληρη [I]τεχνη [/I]εριξε η Capcom στο DMC. Ειναι φανταστικο παιχνιδι. Το επαιξα σε ενα φιλαρακι μου το Sengoku Basara 3. Πολυ~~~ ωραιο. Παιζει να ειναι το καλυτερο SB που εχει βγει. Τουλαχιστον παιζεις που και που κανα παιχνιδι στη κονσολα? :P
Jan 07 2011 19:40
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Ναι μου φανηκε παραξενο που δεν υπαρχει [B]αλλα[/B] μπορει να ειναι comic και οχι manga. *_* Δε ξερω... Μα εγω το εχω μεταφρασμενο. :P Αμα θες να στο στειλω πες μου. Ναι, απο τους αγαπημενους μου. Ο τυπος πραγματικα τα σπαει! Δυστηχως...στα fighting games ποτε δεν παιζω [I]καθαρα[/I]. Μολις αφησω καποιον με λιγη ζωη τρεχω για να μην με χτυπησει και να τελειωσει ο χρονος. :P Παντως εκει ηταν epic στιγμη. Εγω το μονο που του ειπα ειναι..."Lead?" xD Χεχ, εχω κοιμηθει αρκετες φορες οταν εβλεπα OP. xD Αμα δεν εχει ενδιαφερον το επεισοδιο σου ερχεται να κοιμηθεις. LoL! Ετσι, αγαπαμε τετοιους chars εμεις! xD Επειδη ειμαι ακομα στην αρχη (40κατι chap) μεχρι εκει ειναι εντελως στην κοσμαρα του. Αλλα μερικες photos που ειδα, εδειχνε πολυ σοβαρος. ~_~ Ειδικα με την γραβατουλα δεινει πολυ σοβαρος. *_* xD Φυσικα, xD η αδελφη σου ειναι expert σε αυτη την σειρα. Ο Yamamoto ηδη μπηκε στους top 10 μου παντως. xD Και φαντασου, ειμαι ακομα στην αρχη. Ο Gokudera ειναι ο 2ος αγαπημενος μου. Πραγματικα σε κανει να σκας στα γελια ειδικα οταν ζηλευει. xD Λυπαμαι τον Lambo. :( xD
Jan 07 2011 19:34
Photo

Kai → Napster

Ακούω καλά λόγια πάντως για το παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άσε, θέλω να παίξω Sengoku Basara 3 και στο Seven λένω ότι δεν πρόκειται να το φέρουν, τι στο καλό την έχω τότε την κονσόλα και χαίρεται στο ράφι; :madtodeath:
Jan 07 2011 19:29
Photo

Napster → Kai

Χεχ...Εγω ειμαι μεγαλος fan του DMC. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια και φυσικα ειναι απο τα καλυτερα hack 'n Slash games. Μπραβο παντως στη φιλη σου. xD Μεχ...μακρια απο το anime και το manga του, ειδικα απο το anime. Το μονο που μου αρεσε απο 'κει ηταν το opening. :P Με λιγα λογια, o Dante ειναι ο Date (απο SB) του DMC. :P
Jan 07 2011 19:25
Photo

Kai → Napster

Πφφφ.... μη νομίζεις ότι το έχω διαβάσει ή έχω παίξει κανένα παιχνίδι. Απλά μια φίλη μου μ' έχει ενημερώσει για όοοοοολη την ιστορία, έχει κόλλημα. XD Είχα κάνει μια απόπειρα να δω το anime αλλά δεν άντεξα, βαρέθηκα. Από το jukebox και τις μπότες του πρωταγωνιστή το κατάλαβα περισσότερο. XD Γι' αυτό δεν ακολουθούσε και κανένας αριθμός. XD
Jan 07 2011 19:19
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Ακριβώς! Χαλαρά και πάλι χαλαρά :3 Αλήθεια; Και φαντάσου στο Mal ή manga-updates και τα λοιπά έχει αρκετά manga μέσα. Πάντως θα είναι ωραίο αν υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο. Ωωωω φαντάζομαι XD Έχει θεική φωνή αυτός ο άνθρωπος. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σπάσιμο εντελώς! Αλλά έχει φάση να τους σπας τα νεύρα όταν κοντεύεις να νικήσεις, Σε αυτήν την περίπτωση, κοιμήθηκα προς το τέλος ενός επεισοδίου. Αλλά ναι κοιμάμαι και εγώ XD Ρε δε γίνεται κάποιες φορές, νυστάζεις αρκετά. Το είχα κάνει αυτό σε μια μικρή σειρά, και όταν ξύπνησα έδειχνε το τελευταίο επεισόδιο. Hai! Ο αγαπημένος μου από το Reborn :3 Στην κοσμάρα του τελείως όμως, αν και αργότερα σοβαρεύει. Γι' αυτό είπα ότι θα σου αρέσει ο Squalo, αυτός και αν κουβαλάει τρέλα πάνω του. Στα πρόλαβε ήδη δηλαδή. Πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ αρκετούς χαρακτήρες που μπορεί να σ'αρέσουν από Reborn και να μπουν στους αγαπημένους σου. Τον Gokudera τον συμπαθείς;
Jan 07 2011 19:17
Photo

Napster → Kai

ο.Ο Υο! Τιποτα, ετσι και αλλιως εσυ το βρηκες, εγω εναν αριθμο απλα εβαλα. :P And btw, DMC manga sucks. xD
Jan 07 2011 19:06
Photo

Χα[B]λ[/B]αρα. :P Ασε που μπορεις να ξαπλωσες σε κανα καναπε/κρεβατι αμα κουραστεις να καθεσε στη καρεκλα. xD Μαλλον. *_* Χεχ, δεν παιζω πλεον παιχνιδια στο παλιο μου Xbox, το εχω μονο για να βλεπω videακια. Ναι εχει και ενα manga αν και στα site που εχω ψαξει (MAL, anime-planet κτλ) δεν αναφερει πουθενα πως υπαρχει manga. Το Lead-Lead-Lead ειναι θεικο, ειδικα με την φωνη του Ueda. Να φανταστεις, ειχα παιξει μια φορα με εναν φιλο μου, αυτος πηρε τ[B]η[/B]ν Akira και 'γω Shoma. Ειχαν μεινει 10 δευτερολεπτα και επρεπε να με χτυπησει για να χασω λιγη ζωη αλλιως θα εχανε αυτος, και του κανω το Lead-Lead-Lead και ειχε θυμωσει ο φιλος μου και πεταει το χειριστηριο του PS. xD (εντελως lol) :P Nice! lol και 'συ κοιμασε οταν βλεπεις anime? omg! xD Και σενα σου αρεσει ο Yamamoto? o.O Οπως σου ειπα, οι baseball players κουβαλανε μια τρελα πανω τους, ειδικα οι hitters. :P Εμενα μου αρεσαν τα fanarts του, λιγο το Katana, λιγο που ειναι στην κοσμαρα του, με εκανε να τον λατρεψω. xD Ναι, για τον Squalo μου το ειπε και η αδελφη σου. ^.^
Jan 07 2011 19:04
Photo

Kai → Napster

Yo! Thanks για την παραχώρηση στο manga pics trivia.
Jan 07 2011 18:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Δεν είναι πιο ωραίο να το βλέπεις στην τηλεόραση; Δεν χρειάζεται να κουνιέσαι από εδώ και από εκεί για να βολευτείς στην καρέκλα, δεν σε πονάνε και τόσο εύκολα τα μάτια XDD Ναι ίσως σου δίνει την αίσθηση ότι τα συγκεκριμένα που είναι rated με αυτές τις ηλικίες δεν θα σου αρέσουν. Αν είχα την κονσόλα καλά θα ήταν :3 Είχες αναφέρει στο msn ότι έχει manga; Αααα Lead lead lead xD Για κάποιο λόγο μ'αρέσει πολύ να το ακούω αυτό :P Και εγώ σιγά-σιγά τελειώνω την πρώτη. Είδαμε βέβαια και anime με την sis και κοιμήθηκα και η βλαμμένη, και έχασα χρόνο XDD Ναι, το άβαταρ μου είχε αρέσει περισσότερο από ότι η sig. Κάτι με χαλούσε, αλλά ούτε που θυμάμαι τι ήταν. Yamamoto ε; Γιατί νομίζω θα καταλήξουμε να έχουμε παντού τους ίδιους αγαπημένους; XD Και baseball players ftw? :P Και εμένα αυτός μου άρεσε από την αρχή, αργότερα μου την είχε σπάσει κάτι, αλλά οκ. Παραμένει στην πρώτη θέση όλα αυτά τα χρόνια :D Πιστεύω και εσένα θα είναι έτσι. Ίσως αργότερα σου αρέσει και ο Squalo.
Jan 07 2011 18:39
Photo

Napster → alxdjo

Μακαρι, σε παρα πολλα sites το LoD ειναι στα top requested games.
Jan 07 2011 03:57
Photo

Και 'γω τα γραφω σε DVD αν και τωρα τα περισσοτερα τα αντιγραφω στο Xbox και απο εκει τα βλεπω. Ναι! Σχεδον καθε φορα που ειχαμε Ολ. Παιδεια. :D Θα προσπαθησω γιατι εχω δει αρκετα anime που ειναι για all ages και δεν μου αρεσαν αλλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Πρεπει να το παιξεις! :D Το παιχνιδι τα σπαει, ειναι σαν να βλεπεις ενα school, comedy & fighting anime απλα παιζεις εσυ στις μαχες. :P Οι χαρακτηρες ειναι θεικοι. Εχει και τον Shoma να κανει το epicο taunt. "Lead, Lead, Lead" xD Εγω την τελειωσα χωρις να το καταλαβω. Πραγματικα ηταν φανταστικα ολα του τα επεισοδια. Μεχ...εχεις δικιο. >.> xD Εσυ μου ειχε βαλει 10 στο avatar και 9 ή 9.5 στη sig. :3 Συγκεκριμενους θα 'λεγα για τωρα. Να δειξω πως διαβαζω και 'γω το Hitman Reborn! xD Κανα Yamamoto μαλλον θα βαλω επειδη τον εχω λατρεψει. Heh. ^.^
Jan 07 2011 03:55
Photo

alxdjo → Napster

Μακαρι να το ξαναφτιαχνανε για ps3 ε νεα γραφικα
Jan 07 2011 03:41
Photo

Napster → alxdjo

Και 'γω το ειχα λατρεψει το demo μου. Θυμαμαι πως δεν μπορουσα να το συνεχισω επειδη δεν ηξερα πως πρεπει να ριξεις το δεντρο με το τσεκουρι. xD Μετα απο 1-2 χρονια ενας φιλος μου ειχε το 1ο cd μονο και μου ειπε "Θες να σου δωσω ενα παιχνιδι με εναν ξιφομαχο με ενα μεγαλο σπαθι?" Και επειδη εγω δεν ηξερα πως λεγοταν το παιχνιδι του ειπα ναι. Μολις το εβαλα εμεινα με ανοιχτο το στομα. Δεν ηξερα τι να κανω απο την χαρα μου. xD Λιγους μηνες αργοτερα ο ξαδελφος μου πηγε στην Ιταλια για σπουδες και το Πασχα που γυρισε μου το αγορασε αλλα στην Ιαπωνικη version. xD
Jan 07 2011 02:39
Photo

alxdjo → Napster

Ηταν ατυχο δυστιχως σαν τιτλος.Εγω το ειχα λατρεχει απο το demo του.Πεζει να το ειχα πεξει πανω απο 50 φορες σε demo.Καλα την 1η φορα που το τερματισα ειχα κανει παρτι.Ημουν 10 χρονων και ημουν με περιπου Lv 30 party.Το τελευταιο αρχιγο τον ειχα πεζει καμαι 100 φορες μπας και το ριξω.Πριν κανα χρονο που το ξαναπεξα ημουν τοσο overpowered (6 sets απο LC και AoL) που απλα παταγα Χ :)
Jan 07 2011 02:23