Community Status Updates
Kai → Napster
Αλλού πηγαινε XD
Μα με την ευκαιρία, κοίτα ν' ανάψεις πολλέεεεεεεεες λαμπάδες για το Kaiji και ίσως σου κάνουν τη χάρη κάποια στιγμή. XD
Jan 08 2011 23:56
Kai → Napster
Μου έχει πει και η φίλη μου καλά λόγια, το έβλεπα και έλεγα "Θααααα το κοιτάξω κάποια στιγμή..." τώρα με τόσα chapters που έχουν μαζευτεί δεν ξέρω πότε θα το πάρω απόφαση να το πιάσω.
Εν τω μεταξύ, η μικρή τελιώνει το Oofuri κι έχει αρχίσει από τώρα πρίξιμο "να το δεις κι εσύ", "να το δεις να σχολιάσουμε", "είναι πολύ ωραία, θα σ' αρέσει κι εσένα" XD Τι πάθατε όλοι τώρα τελευταία και το βλέπετε;
Jan 08 2011 23:53
Napster → Kai
Ετσι. ;)
Παντως δε λεω, την ανοιξη σιγουρα καλυτερα anime θα βγουν (για μενα) και ειναι 2-3 που περιμενω παρα πολυ. Ααα και λεω να παω το Πασχα στην Εκκλησια να προσευχηθω μπας και βγει την 2η season του Kaiji φετος.
Also, πολυ ωραιο το Gamaran. 1-2 κοριτσια να ειχε αυτο το manga θα ηταν super. :P
Jan 08 2011 23:47
Kamen Tantei Zura → Napster
Α, λογικά αυτό που είπες θα είναι.
Οκ, όταν ξαναμπώ msn θα σου πω αν είναι :3 Φαίνεται ενδιαφέρον, όχι τίποτα άλλο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Lead? EPIC!
Πω, σαν την αδερφή μου και εσύ! Το ίδιο πράγμα κάνετε και οι δύο. Κλεφτρόνια :P :P
Me too :P Τρία επεισόδια στην σειρά τουλάχιστον τα είχα χάσει, στην arabasta κιόλας. Όταν εμφανίστηκε ο Crocodile ξύπνησα *_*
Ε μα αυτό είναι σίγουρο! Χαίρομαι που το λες και εσύ :D
Επίσης το είχα πάθει στο Kamen no Maid Guy xDD
Hai~!
Όντως, έχει ακόμη μέχρι να ξυπνήσει. Στην varia δηλαδή πρέπει να φτάσεις στο 15 volume I think.
Τα κοστούμια τους κάνουνε όλους σοβαρούς, πραγματικά :D
Καλά η αδερφή μου κολλημένη με το Reborn από το 2006 είναι. Κόλλημα όμως, δεν την έχεις φύγει. Όταν κολλάει με μια σειρά, κολλάει τελείως. Αλλά κυρίως σε shounen :P
Ωωωω, φαντάσου δηλαδή να προχωρήσεις την σειρά.
Περίμενα ότι θα σ'αρέσει ο Gokudera, για τους άλλους Guardians δεν ξέρω. Ίσως αργότερα ο Lambo.
Και όντως ο Gokudera ειδικά στην αρχή τα έσπαγε.
Χαχαχαχα XD
Jan 08 2011 23:40
Kai → Napster
Μα και να θέλουν, δεν μπορούν να το αρνηθούν άλλωστε, δεν έχουν τίποτα για να το υποστηρίζουν.
Σίγουρα! Από την Άνοιξη περιμένω κι εγώ πολύ περισσότερα από ότι του Χειμώνα. Τουλάχιστον περισσότερα που έχουν πιο πολλές πιθανότητες να μ' αρέσουν.
Jan 08 2011 23:23
Napster → Kai
Σωστη!~~~ Και δεν το λεμε μονο εμεις, εδω και οι φιλοι μου που ειναι Narutards το λενε. Οτι supporter characters [B]δεν[/B] εχει το Naruto, οι supporter chars του Naruto υπαρχουν μονο και μονο για να [I]βοηθησουν[/I] τους main-chars.
Αλλο. Αντε σιγα-σιγα αρχιζουν τα winter anime :) αν και περιμενω περισσοτερο τα anime της ανοιξης. xD
Jan 08 2011 22:04
Kai → Napster
Καλά τα έλεγε. Τουλάχιστον στο παιχνίδι μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους χαρακτήρες, o mangaka΄πάλι δεν έλεγε να το κάνει. Ίσως γι' αυτό μου φαινόταν τόσο βαρετό από ένα σημείο και μετά.
Jan 08 2011 10:36
Napster → Mad_Hatter
Οχχ..το Battlefield song. Ωραιος, πως το ξεχασα? xD Αντε και αυτo για σενα. :P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SXlZ1b8E8nI[/YOUTUBE]
Jan 08 2011 03:59
Mad_Hatter → Napster
Εβαλες τα καλυτερα του suikoden 2, αλλα ξεχασες το υπερτατο war theme xd
[YOUTUBE]v8pf6wFn_go[/YOUTUBE]
Jan 08 2011 03:04
Napster → Kai
Μπα μην νομιζεις, τα δικα μας Seven ειναι τα.....χειροτερα.:hahaha:
Yeap, χθες μιλουσαμε για το Naruto μαζι με την αδελφη σου στο msn, και ακριβως το ιδιο πραγμα της ειπα. :P Το παιχνιδι ειναι καλυτερο.
Jan 07 2011 22:29
Kai → Napster
:hahaha: Σε παρακαλώ, τι το πέρασες το Seven μας, μας αφήνει να παίζουμε μόνο ποιοτικά παιχνίδια, για εμάς το κάνει, για να μη πέσουμε σε παιχνίδια σαν το Sengoku Basara.
Still, το παιχνίδι του Naruto είναι πολύ καλύτερο από το anime, ναι το ομολογώ το πήραμε και το παίξαμε.
Jan 07 2011 21:26
Kai → Napster
Περισσότερη εντύπωση μου έκανε που έχουν 2 copy από το τελευταίο παιχνίδι του Naruto να φιγουράρει άνετο και ωραίο στα ράφια και είπαν ότι δεν πρόκειται να φέρουν το Sengoku Basara, δλδ wth πια.
Jan 07 2011 20:19
Napster → Kai
Και 'γω τωρα τελευταια λιγο παιζω. Αμα τυχει να βρω κανα καλο Jrpg ή να παιξω κανα παιχνιδι με τα φιλαρακια μου αλλιως τσουκ. :P Εχε πιστη, θα το φερουν καποτε! xD
Jan 07 2011 20:12
Kai → Napster
Τυχερέ! Ναι, πού και πού, γιατί αλλιώς θα καθόταν και θα σκονιζόταν. Το κακό είναι ότι βαριέμαι συνήθως να πάω στο Seven και να ψάξω για κανέναν τίτλο. Ένα έτυχε να θέλω πολύ μιας και δεν είμαι καμιά τρελή gamer και δεν το έχουν. Αίσχος XD
Jan 07 2011 19:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed