Community Status Updates
Jorg → Napster
Όντως. Γενικά η χειμωνιάτικη season ήταν σχετικά χάλια. Βρήκα τουλάχιστον κάποια που ξεχώρισαν. Η άνοιξιάτικη πάλι είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μαζεύονται πολλά και να δω που θα βρω τον χρόνο. Ότι προλάβω φέτος, γιατί από του χρόνου...
Jan 14 2011 19:52
Napster → Jorg
Αστα να πανε ρε 'συ. xD Απο τον χειμωνα βλεπω 3 anime. Την ανοιξη εχω μεχρι τωρα περιπου 10 anime που θα δω σιγουρα. (παιζει να μπουν αλλα 2-3) :P
Γενικα δεν μου αρεσαν τα περισσοτερα που βγηκαν το χειμωνα. *_*
Jan 14 2011 19:32
Kamen Tantei Zura → Napster
Late reply is late απλά. Να φτιάξουμε κλαμπ βαρεμάρας πρέπει xD
Ναι, όντως το συγκεκριμένο μου το έχεις ξαναπεί xD Αυτό που μ'άρεσε είναι ότι του πρότεινες εσύ, και στο τέλος εσύ νύσταξες.
Τουλάχιστον το παραδέχεσαι ότι σου αρέσει να κάνεις τον leader όταν παίζεται video games :P
Ντάξει, δεν θα έλεγα ότι είναι μάπα, αλλά από story τι να σου κάνει όταν μπλέκει χαρακτήρες από διαφορετικά Gundam; Να έχω τον Amuro και να με κυνηγάει αυτός από το Wing, ο Milliardo. Είναι για γέλια όμως. Το ποιο θεικό είναι να βλέπεις τα Gundam να κάνουν Musou. Δεν είναι κακό, οι πίστες δεν μου αρέσουν τόσο. Για να περάσεις την ώρα σου, με κάποιον φίλο σου δεν είναι κακό.
Βασικά, ίσως αν το έπαιζα μόνη μου το έβλεπα πιο νορμάλ, αλλά όταν παίζεις κάτι με την αδερφή μου και είναι στα κέφια της. Κοροιδεύαμε τα εχθρικά robots συνεχώς.
Είναι αρκετά επεισόδια, έτσι και αλλιώς βλακεία είπα, δεν θα ήταν λογικό να κοιμηθείς σε όλα αυτά τα επεισόδια XD
Χαχαχα μόλις τελείωσε; :P Ό, τι να ναι.
Πού έχεις φτάσει από άποψη του τι γίνεται εκείνη τη στιγμή; Δεν ξέρω που είσαι τώρα βέβαια. Θα έχεις προχωρήσει να φανταστώ.
Είναι gag στην αρχή, γι' αυτό και άλλωστε έχει πολλούς διαλόγους. Αλλά δεν είναι ότι δεν έχει στη συνέχεια, έχει αρκετό μπλα μπλα για να σε κάνει να το εμπεδώσεις. Εντάξει, εσύ ξέρεις τι σχέδιο θα σου αρέσει :3
Ποτέ δεν ξέρεις XD Κάποιοι δεν τον συμπαθούνε, αν και δεν θα περίμενα σε εσένα να μην σ'αρέσει. Όντως τα σπάει, έχει πάρα πολύ φάση. Δεν θα γράψω παραπάνω, κρατιέμαι για να μην πω spoilers.
Κρεμάστρες; Χαχαχαχα :hahaha: Μ'άρεσε αυτό. Ναι, είναι πολύ καλό και χρησιμοποιεί και χαρακτήρες που ίσως έχουν καιρό να εμφανιστούν. Δεν τους αφήνει να κάνουν απλά μερικές εμφανίσεις.
Φαντάσου τι άλλο έχει να σου πει όταν το φτάσεις up to date :kakaka:
Κάθε βδομάδα θα έρχεται να σου μιλάει γι' αυτό, τώρα που βρήκε άτομα.
Ναι, ναι! Το λάτρεψα :D :D :D
Αλλά θα περιμένω να το δει η sis πρώτα, για να δούμε την δεύτερη season μαζί. Θέλω να σχολιάζω xD Μια μέρα περιέγραψα στιγμιότυπο του αγώνα με του Tosei -γιατί θα έσκαγα- στη γιαγιά που είχε έρθει και μου έλεγε διάφορα, με βαρέθηκε και έφυγε μέσα στον πατέρα μου. οχοχοχο.
Jan 14 2011 18:54
Jorg → Napster
[QUOTE]Θα το δω σιγουρα και το Ao No Exorcist. Btw απ' οτι φαινεται θα δω πολλα anime την ανοιξη. ο.Ο[/QUOTE]
Άσε. Εγω για τον χειμώνα είπα ότι θα δω 1-2 και ήδη άρχισα 4. XD Να δω την άνοιξη τι θα κάνω που η λίστα είναι κατά πολύ μεγάλη.
Jan 14 2011 18:32
Napster → Kamen Tantei Zura
Oh well...ειμαι και 'γω ενα απο τα πολλα ατομα που βαριουνται ευκολα, οποτε το βρηκες. xD
Lead, Lead, Lead is awesome! :3
Καλα ενταξει, στο SW οταν ειχα παιξει με τον ξαδελφο μου, σε μια βραδια το τερματισαμε ολο το παιχνιδι (ειχαμε ανοιξει τα παντα) και η ωρα ηταν 7 το πρωι και του δειχνω μια το DW5, τον κοιταω και του λεω "Εισαι μεσα?" Αυτος μου λεει "Αμα ειναι σαν αυτο που παιζαμε τοτε ναι, αν οχι τοτε βαλτο να το δοκιμασω". :hahaha: Ο καμμενος ηθελε να παιξει και το DW αλλα νυσταζα και δεν το παιξαμε τελικα. (μπορει να στο εχω ξαναπει αλλα τεσπα...) :P
Καλα αμα παιξεις μαζι του θα αρχισει να σου λεει τα δικα του οπως παντα. "ελα εδω, πανε εκει, προστατεψε τη βαση, αστο οπλο σε μενα, ασε αυτα μπλαμπλαμπλα". xD Ολα θα τα πει λες και 'γω δεν ξερω. xD (και μου αρεσει να κανω τον leader) :(
To DW Gundam δεν το εχω παιξει, αξιζει?
Δεν μου αρεσει το OP αλλα το βλεπω. (σιγα, ετσι οπως το εχουν κανει, το [I]καθαρο[/I] επεισοδιο διαρκει 15 λεπτα max) Συμφωνω μαζι σου σχετικα με αυτο που ειπες για τα 3 μεγαλα (σε επεισοδια γιατι σε ποιοτητα ειναι αστα να πανε) xD shounen. :D
Οχι, ειδα νομιζω 5 επεισοδια. Awww...xD Το μονο που θυμαμαι πολυ καλα ειναι που οταν ξυπνησα τους ειδα στο πλοιο να φευγουν. xD Και ειπα "wth?" xD
Ωραιο ειναι μεχρι εκει που εχω διαβασει. Btw οταν το αρχισα πριν 1-2 χρονια, νομιζα πως θα ηταν χωρις πολλους διαλογους (μου αρεσει btw οταν εχει μεγαλους διαλογους γιατι ετσι χαζευω περισσοτερο τις εικονες) xD αλλα τελικα ειχε κατι που τα περισσοτερα shounen δεν εχουν. :) Δε πιστευω να εχω προβλημα με το σχεδιο.
Μα γινετε να μην μου αρεσει ο Gokudera? :P Τα σπαει ο τυπος. Nuff said. Ναι, ενα απο αυτα που μου αρεσει ειναι που χρησιμοποιει ολους τους χαρακτηρες και οχι 1-2 και τους αλλους τους εχει για [I]κρεμαστρες[/I]. xD H αδελφη σου μου ειπε σχεδον τα παντα για το Hitman Reborn! :P
Ειδα οτι τελειωσες και το Oofuri, nice! :3
Υ.Γ. Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο comment/message που εχω κανει ποτε....:hahaha:
Jan 10 2011 19:41
Kamen Tantei Zura → Napster
Αλήθεια; :o Πως και δεν το έχεις διαβάσει ακόμη; Βαριέσαι :P
Lead, lead, lead, lead, lead.
Ε καλά όταν είσαι και με φίλους στάνταρ πέφτει γέλιο. Μόνος σου είναι διαφορετικά.
Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία. Αν και νομίζω ότι γι' αυτό πρέπει να έχουμε μιλήσει στο ELS chat.
Στην αδερφή μου όταν παίζαμε είτε Dynasty, Samurai Warriors είτε Warriors Orochi ότι βλακείες μας κατέβαινε λέγαμε. Αν και το χαρακτηριστικό είναι ότι φωνάζαμε η μία στην άλλη "έρχομαι να σε σώσω, περίμενε ". Όταν πήραμε το Dynasty Warriors Gundam, εκεί ήταν το γέλιο :P
Xaxa, μόνο αν ήσουν κολλημένος xD Τα μισά είναι και fillers λογικά, αν και δεν ξέρω τι παίζει. Από τα τρία μεγάλα shounen βέβαια με χίλια θα έβλεπα OP παρά τα άλλα δύο.
Κοιμήθηκες σε όλα τα επεισόδια με την Arabasta;
Δεν χάλασε η σειρά, απλά σιγά-σιγά έγινε battle-manga. Έχει φύγει το gag που έχει στην αρχή, έχει comic relief που και που. Αλλά εντάξει, πιστεύω θα σου αρέσουν οι μάχες και τα λοιπά. Και επειδή λογικά το διαβάζεις και πιο γρήγορα, ίσως να μη σου φανεί τόσο άσχημα. Ίσως σου χτυπήσει άσχημα το σχέδιο λόγω της ταχύτητας, δεν θα σου φανεί σαν μεταβατικό στάδιο κτλ.
Οκ το πέτυχα ότι θα σου άρεζε. Αφού στο έγραψα βέβαια ρώτησα και την sis για να σιγουρευτώ XD Λέω θα έχουν μιλήσει οπότε. Όντως έχει αρκετούς χαρακτήρες που είναι main, αλλά παίρνουν μέρος τουλάχιστον.
Το χαίρεται λογικά, να σου πω την αλήθεια όσο περισσότεροι main χαρακτήρες τόσο και καλύτερα. Εκτός αν είναι gag manga, που εκεί και 2 να σου βάλει ως κύριους :P
Jan 10 2011 15:33
Napster → Kai
:P Μπλου μπραρντ! xD Οχι πως μου αρεσουν τετοια τραγουδια αλλα τεσπα...xD
Το ED αλλαξε...και δυστηχως δεν μου αρεσε οσο το προηγουμενο... ~_~
Indeed. Ηταν epic το OP του, στις 2 Φεβρουαριου θα βγει η full version του τραγουδιου. (ετσι λενε...)
LOL. Δε λεω, ωραιο ηταν το πρωτο επεισοδιο, μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι δεν θα δω πολλα anime απο winter και spring (εδω παιζεται...) xD seasons και θελω αυτα τουλαχιστον που θα δω, να τα απολαυσω οσο γινετε.
Jan 09 2011 19:15
Kai → Napster
Είδα το OP του Bakuman, ΧD και πάνω που είπα "επιτέλους, θ' αλλάξεις το τραγούδι", ακούω για τον τραγουδιστή να χαίρεται με το μπλε πουλάκι πάλι XD και λέω "εδώ είμαστε" μόνο οι σκηνές είχαν αλλάξει.
Το ED δεν το κοίταξα μετά, ελπίζω να μην άλλαξε σε κανά χαζό γιατί τουλάχιστον εκείνο μ' άρεζε...
Το ΟΡ του Beelzebub τρομερό, ελπίζω να το βρω πουθενά ολό σύντομα αν δεν το ανεβάσουν στο gendou. Και το επισόδειο καλό. Τελικά η φωνή του Oga δε με χάλασε όσο περίμενα, μάλιστα μέσα στο επεισόδιο τη συνήθισα τόσο που με τρόμαξε. Για αρχή ήταν πολύ καλή, μακάρι να το πάει έτσι. Δεν παίζει ν' απολαύσω κάτι περισσότερο αυτή τη season απ' ό,τι φαίνεται.
Jan 09 2011 18:55
Napster → Kai
Well, θα προσεχω την επομενη φορα τι λεω. xD
Και 'γω το βλεπω απο TMD αλλα ειπα μια φορα να το δω απο τα [I]γρηγορα [/I]fansubs. :P Δες το και πες μου, θα σου αρεσει το op.:hahaha:
Και 'γω πριν απο λιγο το ειδα το Beel. xD Τα εσπασε! Λιγο το σχεδιο με χαλασε, αλλα νταξ, δε δινω και πολυ σημασια στο σχεδιο. Το op ειναι οντως ολα τα λεφτα. xD
Jan 09 2011 17:52
Kai → Napster
Να προσέχεις τι λες, ότέ δεν ξες πότε θα βγουν αληθινά :hahaha:
Ωωωωω, σήμερα παίζει Ιαπωνία, είχα την εντύπωση πως ήταν χθες, but anyway, το θέμα είναι να βγει.
Δεν το έχω δει ακόμα το Bakuman, τους χάνω λίγο τους TDM_A-Destiny, εδώ είχε βγει το 13 πριν πόσες μέρες και χθες το κατέβασα (=.=)''
Edit: Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο του Beelzebub, πολύ γέλιο, και το opening όλα τα λεφτά. XD
Jan 09 2011 09:37
Napster → Kai
Χαχαχα το OH MY GOD που ειπες ταιριαζει γαντι με αυτο που ειπα. xD (απαπα μακρια!!!)
Btw αυριο αρχιζει το Beelzebub. Αντε να δουμε αμα θα βγει καλο. Επισης πολυ ωραιο και το [I]καινουργιο [/I]opening του Bakuman.
Jan 09 2011 02:42
Kai → Napster
Άσε, τρώει κάτι άσχημα κολλήμα ώρες-ώρες, κάτι μικρά το καταλαβαίνω, τόσους χρήστες έχει.
Αν εμφανιστεί αυτός, τότε όντως θα λες OH MY GOD XD
Jan 09 2011 00:29
Napster → Kai
lol. xD (το MAL οντως δεν κανει update την list) xD /ακυρος :P
Να το δεις και 'συ! xD Ωραια σειρα, αμα σου αρεσει το Baseball ή αμα θες να μαθεις 2-3 πραγματακια γι' αυτο, δες το. Επισης οι χαρακτηρες του Baseball ειναι cool! Shoma, Tajima, [B]Yamamoto[/B].....!
Ξες ε?...Την ωρα που παω να αναψω την λαμπαδα, εμφανιζετε [B]Ο θεος[/B]...!
[SPOILER][IMG]http://img.mydramalist.info/people/93.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jan 09 2011 00:07
Napster → Kamen Tantei Zura
OK, ;) οποτε θες θα στο στειλω, δεν εχω prob. (εδω εγω δεν τα εχω διαβασει ακομα) :hahaha:
Lead? xD Νταξ, οταν παιζω με φιλαρακια μου παντα τους κανω να γελανε [I]ή τους κοροιδευω. [/I]xD
Ααα σε παρακαλω! Οχι και κλεφτρονια. xD Αυτη ειναι η καλυτερη τεχνικη. :P (σιγουρη νικη εχεις!)
Χεχ, το παραξενο θα ηταν να ημουν ξυπνιος σε ολα τα επεισοδια του OP. xD Τα μισα ειναι πολυ~~~ βαρετα. xD Οσο για την Arabasta, ας μην μιλησω καλυτερα. xD
I see....δε πιστευω ομως να [I]χαλασε[/I] η σειρα οταν εγιναν σοβαροι, ε? :P
Δυστηχως ή ευτυχως τα manga δεν τα διαβαζω γρηγορα, μ' αρεσει να χαζευω για πολυ ωρα τις εικονες. :P
Ναι, ο Gokudera τα σπαει! Πραγματικα απιστευτος χαρακτηρας. Παντως πλακα-πλακα πολλους main χαρακτηρες εχει το Reborn! o.O
Μπραβο στην mangaka που τα βγαζει περα με τοσους main characters. :D
Jan 08 2011 23:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed