Community Status Updates
zoro77 → Napster
φίλε ο Κορσικανός(Μοντεστό ή Μοδέστο:P) κάτι παθαίνει με ΠΑΟΚ! Θα έχει και τον Μιραλλάς για συμπαραστάτη..
Jan 24 2011 23:15
Napster → zoro77
Τι ειναι το Μοντεστο? Μαρκα αυτοκινητου? ο.Ο Αντε μπρε, σας περιμενει ο Αντελινος ο Βιερινιας. ;)
Jan 24 2011 23:02
zoro77 → Napster
πολύ καλή εικόνα με τον Βιειρίνια. :hahaha:Μολις βρω κι εγώ μια αντίστοιχη θα στην ανταποδώσω..:P
Jan 24 2011 19:13
Napster → zoro77
Thank you ρε γαυρε.
[spoiler][IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs757.ash1/164892_195102260503253_100000104426284_806901_2495195_n.jpg[/IMG][/spoiler]
Jan 24 2011 19:03
Napster → Kamen Tantei Zura
Αστα να πανε. xD 1 χαρακτηρα που δεν ηταν στο πληρωμα του Luffy ειχε που μου αρεσε και ο Oda επρεπε να τον σκοτωσει? Wth? :P
Ναι, σιγα-σιγα φτανω και στο αγαπημενο Arc της αδελφης σου. :)
Α μαλλον καταλαβα ποιο σημειο λες ακριβως. xD Τα τελευταια επεισοδια παντως ειναι φανταστικα. Αντε περιμενουμε το special+ενα ωραιοτατο sequel. ^^
[B]Ευχαριστω πολυ! :3[/B]
Jan 24 2011 18:07
Kamen Tantei Zura → Napster
Καλά αυτό όταν γίνεται είναι ότι πιο σπαστικό. Και γενικά, όταν πεθαίνει χαρακτήρας που σου αρέσει. Φαντάσου να δεις τρεις σειρές στη σειρά, και ο χαρακτήρες/οι χαρακτήρες που πας πεθαίνει Τ^Τ
Μια χαρά είσαι ντάξει :)
Και από τα δύο XD Αυτό γίνεται στον κάθε χαρακτήρα αυτό, αν και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις.
Σίγουρα θα συνεχιστεί, ούτε να το κόψουν αποκλείεται.
Άσε τελικά νόμιζα ότι είδα μέχρι το 10 και όχι το 9, και άνοιξα το επεισόδιο και βλέπω κάποιον κάτω πεσμένο. Αλλά ούτε που κατάλαβα ποιος ήταν, αυτόματα το έκλεισα. Πήγε να μου πει και η αδερφή μου spoiler -_-
Απλά έβγαζε δύο τόνους μαζί.
Μια χαρά είναι τώρα.
ΚΑΙ [SIZE="6"][B]ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ![/B][/SIZE]
[SIZE="5"]Να τα εκατοστήσεις! Και ό,τι επιθυμείς![/SIZE]
Jan 24 2011 15:50
Ναι, η μουσικη που χρησιμοποιει η KOEI ειναι φανταστικη.
Ofc...μονο για 2 χαρακτηρες. Οταν αρχισα το OP το εβλεπα μονο για εναν χαρακτηρα (Zoro φυσικα) αλλα μετα συμπαθησα και τον Ace, μονο που ο Ace πριν απο κατι μηνες....(γνωστο spoiler) [spoiler]πεθανε.[/spoiler]
Αντε να τελειωνω σιγα-σιγα να "μικρα" manga για να αφοσιοθω περισσοτερο στο Hitman Reborn! Ειμαι στο 70 chap.
Αληθεια? ο.Ο Haters του ή απλα τους ειναι αδιαφορος? Μακαρι να συνεχιστει για πολυ καιρο γιατι σιγα-σιγα γινομαι fan του και 'γω.
Ναι μου ειπε πως της αρεσε αρκετα. Αντε αλλα λιγα επεισοδια εχεις και 'συ. ^^
Υ.Γ. Το χαλασες/εσπασες? xD
Jan 23 2011 23:05
Kamen Tantei Zura → Napster
Φαντασου ποσοι θα μπουνε ομως.
Η μουσικη του ειναι απο τις καλυτερες πιστευω, προωπικα μου αρεσει.
Οσο για τις πιστες, και στο gundam μικρες ειναι. σε καποια φαση πολεμας στο διαστημα, εκει να δεις μικρο χωρο.
Απο ολους αυτους τους χαρακτηρες μονο 1-2; :P
Σιγουρα μετραει περισσοτερο η πλοκη, απλα το ανεφερα μεν ειναι λες και αλλαζει σιγα-σιγα αλλα εσενα ισως σου φανει πιο αποτομο. Οχι, για κακο. Γενικα μιλωντας.
Μιας και η απαντηση ειναι μετα απο κατι αιωνες, που εχεις φτασει τωρα;
Μα, φυσικα. Αν δεις σε φορουμς, υπαρχουν αρκετοι. -_-
Χαχαχα, γρουσουζια ε; Παντως δεν νομιζω, εχει να δειξει ακομα αρκετα.
Καλα, οσο μπορουσα δηλαδη. Δεν ειμαι και σχετικοτατη με το αθλημα.
Εχω φτασει στο 7 απο την δευτερη. Η αδερφη μου την τελειωσε κιολας.
υγ. δεν λειτουργει το πληκτρο του τονου Τ^Τ
Jan 22 2011 09:12
Napster → Jorg
Α ναι? Τοτε θα προσπαθησω να αλλαζω πιο συχνα τα setακια μου. :P Btw ωραιο set εχει και 'συ. Η υπογραφη ειναι απλα epic!
Jan 15 2011 14:32
Jorg → Napster
Χαχα, ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Κάθε τρεις και λίγο το αλλάζω. XD
Jan 15 2011 14:03
Do it! Και σου υποσχομαι οτι θα γινω το πρωτο member μετα απο σενα φυσικα που θα κανεις το club.:kakaka:
Μου αρεσει να κανω τον leader στα παιχνιδια που ειμαι καλος, στα αλλα απλα τους υπακουω. xD Ενταξει, τα περισσοτερα Hack 'n Slash παιχνιδια δεν εχουν καθολου story. :P Αμα ηταν κανα J-RPG ok θα 'λεγα για το story. :P Αυτο που με ενοχλει με την KOEI ειναι που σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που βγαζει δεν εχει ωραια backgrounds και σχεδον ολες οι πιστες ειναι μικρες. ~_~ Καλυτερους voice actors θελει, καλυτερο A.I., απο μουσικη πιστευω πως ειναι μια χαρα (λατρευω το Samurai Scanners). Θα το δοκιμασω και αυτο btw, thank you.:wis:
Εμ ναι, στα 400+ λογικο ειναι να υπαρχουν και βαρετα επεισοδια. :P Αν και μονο και μονο για 1-2 χαρακτηρες το βλεπω πλεον το OP. Εμ, μετα εκανα ενα γρηγορο [SIZE=1]re[/SIZE]watch τα επεισοδια που δεν ειδα. xD
Δεν το εχω προχωρησει αρκετα γιατι διαβαζω τα manga που εχουν λιγα chaps για να τα φτασω στα update chapters και μετα να συνεχισω τα μεγαλα. Τωρα π.χ. θα το συνεχισω το Reborn! επειδη διαβασα τα chaps που ηθελα απο τα αλλα manga. Ειμαι στο 40κατι chap. Γενικα δεν ειναι τετοιος που δεν θα δει/διαβασει κατι επειδη δεν του αρεσε το σχεδιο. Πλοκη απλα να εχει, και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.:drink:
Υπαρχουν ανθρωπου που να μην τους αρεσει ο Gokudera? ο.Ο:yellowcard:
Μια χαρα. Θα μου εξηγει και τα [I]μυστικα [/I]του manga που ξερει. xD (λες να τελειωσει το manga μολις το φτασω στο update chap?) /γρουσουζης :hahaha:
Η 2η season μπορει να σου αρεσει λιγακι περισσοτερο απο την 1η season. Περιεγραφες στιγμιοτυπα του αγωνα στην γιαγια σου? Wow...xD
Jan 14 2011 21:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed